Dobra dziewczyny po obejrzeniu ostatniego odcinka 1 sezonu jak wrażenia? Myślicie że dojdzie do ślubu. Z tego co czytałam istnieje też opcja że Omer wiedział o wszystkim wcześniej z listu. Nie było pokazane kto ten list wyciąga z samochodu. Omer mógł go przeczytać i przekazać Szukru który następnie poszedł do Defne i powiedział to co Omer mu kazał. Chociaż z drugiej strony jak on tak wszystko bierze do siebie nawet rozstał sie z Defna przez dziadka to czy to uszło by tak płazem? To by kłóciło się z charakterem tej postaci. Piszcie co myślicie?
Ja sie dzis nie wiedzialam czy siie smiac czy plakac... zapomnieli,jakbym sie sama nie pokazala,to co po miesiacu by sie im przypamnialo? Ma sa kra
Hello ;)))
Pozdrawiam Was wakacyjnie ;))))))
Zrobiłam sobie wypad na południowy zachód ;))))) jest pięknie ;)))))
Do miłego zaś :))))
Siemanko.
Miłego urlopu.
Nadrabiaj KPA :))))
A oglądałaś GF?
Tajemnica powoli wychodzi na jaw :)))))
Dobranoc :)))
Siemanko.
Oho widzę,ze przez 2 dni nic się tutaj nie działo.
Pozdrawiam Was serdecznie ze słonecznego śląska.
Życzę miłego dnia :))))
Hello ;)
faktycznie coś tu pusto przez weekend.
życzę udanej niedzieli ;))))))))
uświadomiłam sobie że dziś wieczorem odcinek HA, a jednocześnie po 20.00 na jedynce Ranczo, a potem Rolnik szuka żony :D
będę musiała się rozerwać hahhaha albo też z czegoś zrezygnować :D w każdym razie na pewno nie z HA ;))
no i nie dali drugiego zwiastuna HA ;((( chcą podkręcić atmosferę i wzbudzić zaciekawienie :D
kurde.. wszystko na raz :p
jeszcze o 18 reprezentacja piłkarzy gra z Kazachstanem.
a u mnie impreza rodzinna i nie ma jak się na chwilę wykręcić, także dziś nic nie obejrzę.
tak czekałyśmy na drugi zwiastun a oni w ogóle nie dali.. masakra, tak mnie ciekawość zżera, muszę wytrzymać do jutra :p
Gina.......... trzymaj mnie............ bo mi słabo..............
jestem załamana po przeczytaniu opisu dzisiejszego odcinka HA.....................
opis dzisiejszego 15-tego odcinka HA"
"Gokce będzie pomagać w przygotowaniach do ślubu Nil i Demira On sam, zajęty pracą, będzie niczego nieświadomy.
Kaan i Gokce, mimo incydentu, pozostają w przyjacielskich stosunkach "
Zdjęcia z plaży ;((((((
https://pbs.twimg.com/media/CraUT5fXgAEwcmE.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CraWiMZWYAAguj5.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CraWjSzWIAAFhY8.jpg
Demir od dawna zachowuje się jak nastolatek z burzą hormonów który nie wie czego chce ale teraz z tym ślubem z Nil, to śmiech na całego. Spotkał po kilkunastu latach koleżanką ze szkoły i jej się oświadcza, na złość kobiecie z którą się spotykał................
Pewnie, jak zobaczy Gokce w sukni ślubnej, to zmieni zdanie.............
Gokce - w początkowych odcinkach jeszcze ją akceptowałam, bo to postać przerysowana, ale od pewnego czasu już przesadzają z jej przerysowaniem Jak można być taką idiotką ????
A Kaan................... szkoda gadać ;((
Gokce idiotką, Demir frajerem, a Kaan tylko przyjacielem - PODSUMOWANIE HA ;)))
O F*CK
scenarzystów posrało?
ale wyskoczyli z tym ślubem... przecież to się kupy nie trzyma...
Gokce to idiotka to potęgi n-tej... kompletni zniszczyli serial na koniec... przypomniały mi się końcowe odcinki sezonu na miłość... taka sama żenada była.
i jeszcze te przyjacielskie stosunki z Kaanem... będą udawać, że nic się nie stało? oj słabo.
na koniec Demir pewnie zrozumie, że Gokce kocha i z nią weźmie ślub. No i wszystko pozamiatane.
hej :D
udało mi się wyjść niepostrzeżenie z imprezki rodzinnej.
bawiłam się koszmarnie ;(
jak tam HA leci już?
leci, dziś zaczęło się o dziwo wcześniej bo o 19.30
teraz leci już druga przerwa reklamowa
pełno demira, mało kaana ;(((
aha no to słabo ;(((
ech przepraszam ale muszę się wyżalić.. miałam koszmarny dzień, wszyscy w rodzinie maja swoje drugie połówki tylko ja sama... i oczywiście pretensje, że jeszcze nie mam kandydata na męża... jakby to było takie łatwe ;((((
kobieto ja to rozumiem doskonale :D
"masz kogoś ? dlaczego nie? nie wierzę !!! taka fajna i ładna. itp. "
hahahhaha :D
oo to mnie doskonale rozumiesz, widzę:P
znieść tego nie mogłam.. aż mi się przykro zrobiło... nie wiem co już mam odpowiadać? czułam się jak jakaś trędowata.. dlaczego samotne osoby są w dzisiejszych czasach tak postrzegane? ręce opadają ;q
hahhaaa jesteśmy jak gokce :D ona do niedawna przezywała to samo :D
masakra, jak jesteś singlem, to cię wszyscy dręczą ;)))
no dokładnie :P tylko nasze życie to nie serial i problem singielstwa nie zniknie cudownie z dnia na dzień :P
my singielki mamy po prostu przesrane :P
ale było coś jeszcze gorszego, każdy tańczył tylko ze swoją połówką a ja musiałam siedzieć jak debil i gapić się w ściany, no po prostu masakra...
hahhahaha skąd wiesz, może nagle zakocha się w Tobie dwóch fajnych facetów jak w Gokce Demir i Kaan ??? :D
.............. dobra, nie łudź się hahha :D
kobiety singielki mają jeszcze gorzej niż faceci single, bo przecież kobietom licznik biologiczny szybciej tyka ;(((
faceci mają więcej czasu na znalezienie kogoś ;((
pełno scen gokdem, a kaan miał przed chwlą scenę jak szklanki przeciera hahahaha ale on ma rolę :D
hahaha to mnie pocieszyłaś :DDDD
dokładnie... facetom to we wszystkim jest łatwiej ...i więcej czasu na dziecko mają... kobiety zawsze mają gorzej ech :P
kurde przecieranie szklanek... wow... ciekawie ile przygotowywał się do tej sceny... rola życia jak nic :D teraz już może czekać na Oskara ;))
kaan przyszedł do rodziny gokce, pije kawę, a gokce nie ma, bo jest z demirem na plaży, razem szczęśliwie spędzają czas ;(
biedny Kaan ;( tak mi go szkoda...
oglądam rolnika, może chociaż im się powiedzie...:P
dostała siędoprogramu jedna babeczka.. naszego Szymona jeszcze nie ma, zostawili go na koniec :D
masakra... Kaana to tylko przykrości spotykają.. głupia Gokce.
Widziałaś? Pierwsze słowa Szymona rolnika do prowadzącej " Szczęść Boże" haha ;d
potem stwierdził, że szuka dziewczyny lekkiej, ma chłop wymagania :D
nie widziałam bo oglądam i jeszcze posty piszę i i tu, i na teleforum, więc mam ograniczoną uwagę hahaah :D
rolnik dociera do mnie piąte przez dziesiąte :D
tyle rzeczy na raz robisz :D
Ty to masz zdolności ;ppp
zapowiada się fajny sezon rolnika ;)))
ahahhaah :D chyba się rozerwię :D
przerwa leci, po przerwie koniec :D urwało się na tym, że kaan i demir mierzą się wzrokiem na schodach, przyszła gokce i patrzy na nich zaniepokojona :D
ten łysy się dostał i ile listów ma :D
kurde to zarąbisty odcinek nie ma co... ale jestem rozczarowana... aż boję się finału... czy da się to spaprać jeszcze bardziej :P ?
haha no widziałam, a jaki wybredny :D podoba Ci się ? :D
kaan dziś miał baaardzo mało scen, a tymczasem dziś gokdem mieli mnóstwo naprawdę ładnych scen, np. Demir rozpinał sukienkę ślubną gokce, bo sama nie dawała rady :D
dlaczego z kaanem nie było czegoś takiego ????
nie podoba mi się :D
mam już na to wszystko stałą odpowiedź :bo scenarzyści to idioci.
haha a ile lasek u tego Szymona... no proszę :D jestem zszokowana :D
ahahahah
to poprawiło mi humor :D
było też o czystości po ślubie... będzie u niego ciekawie.. to pewne ;))))
to jakaś laska napisała w liście o czystości przed i po ślubie, nie ogarniam tego haha :D
zwiastun następnego 16 odcinka HA
https://www.kanald.com.tr/hayatimin-aski/fragmanlar/hayatimin-aski-16-bolum-frag mani
same romantyczne sceny GokDem, ich miłość kwitnie, .................... a Kaan cierpi (końcówka zwiastuna - Kaan przemywa twarz wodą, ten moment w zwiastunie poruszył mnie najbardziej )
ech czyli wszystko zmierza ku spodziewanemu końcowi ;(((
już nawet nie wiem co napisać ;((
dokładnie tak ;((((
zwiastun tak sztuczny i przesłodzony, aż oczy bolą od patrzenia :P
zero chemii... czy nikt z ekipy tego nie widzi?
nie wspomnę już drewnianego Serkana ;p