PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 574  oceny
8,2 10 1 574
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Pytanie za 100 pkt

ocenił(a) serial na 8

Dobra dziewczyny po obejrzeniu ostatniego odcinka 1 sezonu jak wrażenia? Myślicie że dojdzie do ślubu. Z tego co czytałam istnieje też opcja że Omer wiedział o wszystkim wcześniej z listu. Nie było pokazane kto ten list wyciąga z samochodu. Omer mógł go przeczytać i przekazać Szukru który następnie poszedł do Defne i powiedział to co Omer mu kazał. Chociaż z drugiej strony jak on tak wszystko bierze do siebie nawet rozstał sie z Defna przez dziadka to czy to uszło by tak płazem? To by kłóciło się z charakterem tej postaci. Piszcie co myślicie?

użytkownik usunięty
Marg_

a jaką Ty masz grupę krwi?
ja akurat mam 0 Rh+
;d

Marg_

jaką masz grupę krwi ?
0 minus ??

ja A plus czyli najpopularniejsza

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Mam BRh+ z jakims D czyli mniej wiecej ona tak wyglada BRhD+ i to D oznacza podobno,ze jestem uniwersalnym biorca dadza plus bedzie dobrze dadza minus tez nic mi sie nie stanie...i to tez jest przypadlosc ulamka ludzkosci... jestem niczym karaluch,nie da sie mnie wytepic

Marg_

bo Ty jesteś wyjątkowa i niezwykła :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Miło się gadało, ale spadam spać Siostry ;))))

Dobranoc ;)))

Margoargo

dobranoc :D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dobranoc :)

użytkownik usunięty
Margoargo

słodkich snów ;)))

ocenił(a) serial na 5
Marg_

To chyba powinnam sie z karaluchami zaprzyjaznic,bo zostaniemy tylko my na ziemi xd

użytkownik usunięty
Marg_

coś jeszcze się znajdzie :D

Marg_

znikam spać :D dobranoc :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

i ja też.
Dobranoc siostry ;))))))))))))

ocenił(a) serial na 5

To ja tez, dobranoc

Marg_

Marg_ przybliżę ci tematykę HA ;)
Hayatımın Aşkı - serial tv 2016 (o charakterze komedii romantycznej)
Kraj produkcji: Turcja

Główni bohaterowie
Gokce - Hande Dogandemir
Demir - Serkan Cayoglu (Ayaz z Sezonu na miłość, za którym nie przepadałaś :D)
Kaan - Berk Hakman

główna bohaterka serialu Hayatimin aski może być Ci po części bliska :D
Gokce też jest singielką :D Ma 30 lat, jest sama, wszyscy dokoło mordują ją, dlaczego jest sama i żeby kogoś sobie znalazła. Na dodatek często zaliczą różne wtopy. Ogólnie jest zwariowana, taka przerysowana bohaterka.

hahaaha nawet w 1 odcinku jest scena że Gokce spotyka się z koleżankami.
Wszystkie przechwalają się, jakie są szczęśliwe w związkach, jacy ich mężczyźni sa cudowni. A potem dręczyły Gokce
„Gokce współczujemy ci….. nadal jesteś sama? …… Może jesteś przeklęta?..... Jesteś naprawdę ładna, do tej pory powinna była już sobie kogoś znaleźć"
I jedna ogłosiła że za jakiś czas jest jej wesele i spytały Gokce, z kim pójdzie :D (to mi przypomina Twoją sytuację :D)
A ona skłamała że ze swoim przystojnym szefem Demirem :D

Zmęczona swoją samotnością oraz presją otoczenia na zamążpójście, postanawia wreszcie znaleźć sobie mężczyznę. Próbuje zdobyć swego przystojnego szefa Demira, w którym od dawna się kocha, marzy o nim, ma różne wizje i fantazje z nim związane, śni o nim.
Próbując go zdobyć, wielokrotnie się przy nim kompromituje i robi z siebie niezdarną idiotkę.

W jej życiu pojawia się też 34-letni Kaan (Berk Hakman) - motocyklista oraz właściciel kawiarni (Kaan to mój i Margoargo i Giny ulubieniec, najwspanialszy mężczyzna w HA)
Gokce i Kaan szybko się zakumplowali.
Okazuje się, że Kaan dużo wie o Demirze i obiecuje pomóc Gokce w zdobyciu Demira. Podczas tego pomagania, zakochuje się w niej :D
W Gokce zadurza się tez w końcu Demir (ale z jego strony jakoś nie czuję żadnej wielkiej miłości, Serkan jakoś to nijak gra)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Siemka.
Widzę,ze teraz Ty mnie wyprzedziłaś.
U mnie dziś słoneczko świeciło :))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hello ;) ano tak wyszło tym razem ;) ale spoko jeszcze mnie przegonisz;)))

ocenił(a) serial na 5
Silvinho

Pojawiłam się na chwilę i szybko znikam.

Obowiązki wzywają :))

Dobrej nocy siostry :))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Dobranoc ;))))nasz Skrybusiu ;)))

ocenił(a) serial na 5
Silvinho

Czesc i czolem czuje ssie jak w kreskowce...pamietam byla taka scena czekam,czekam i pozniej czekamy czekamy ;) albo to w jakims serialu bylo albo filmie

użytkownik usunięty
Silvinho

hej hej ;))))
pogoda jak zwykle dopisuje ;)))
miłego popołudnia Wam ;)))

hello ;) u mnie dziś słonecznie :D

cała ekipa HA się żegna, więc 17 odcinek to jednak koniec ;((
https://pbs.twimg.com/media/CrWpTczWAAAuugG.jpg

Tutaj ładne zdjęcie całej trójki ♥
https://pbs.twimg.com/media/CrWprqxXYAEI-0G.jpg
Szkoda tylko że Hande w okularach, mogłaby je zdjąć z bożej łaski ...............
A nasz Berk wyszedł z tej trójki najładniej :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Oj Berk , Berk jakiś Ty seksowny ;))))) hahahhaa;))))

Czar Serkana całkiem pryska jak Berk jest na zdjęciu ;))) Taka moja opinia ;)))

użytkownik usunięty
Margoargo

moja opinia taka sama, zgadzam sie całkowicie ;)))
na tle Metego to jeszcze robił wrażenie... ale koło Berka... nie ma z nim szans ;pp

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Siemka.
Ciekawe jak się skończy HA ?
Czy Gokce bedzie z Kannem czy Demirem :)))

sloneczkO_1

niestety wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że gokce będzie z demirem niestety ;((( w sumie są siebie warci ;(((
ale to nic, Kaan przyjdzie do Giny, mnie i Margoargo i my się nim zajmiemy z czułością:D z nami będzie szczęśliwy :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Otóż to :))))

sloneczkO_1

ja także jak i Ty uciekam, dobranoc, kolorowych :D

Tutaj kolejne zdjęcie - Serkan, Berk, Meltem (menedżerka Serkana) i Hande
https://pbs.twimg.com/media/CrWr5jUXYAAJLI7.jpg

użytkownik usunięty
Vanessa100

hello ;)
fajne fotk podrzuciłaś, dziękuję ;)))
szkoda, że to koniec.... ;(
Serkan taki smutny na tym zdjęciu..
Berk oczywiście najlepszy ;)))) cudo ;DDDD

hello ;) Serkan nie jest taki smutny, ma tu lekki uśmiech :D

niestety, koniec, ech ;((((((((

użytkownik usunięty
Vanessa100

na tym zdjęciu z całą ekipą wydaje mi się smutny.. widzę to w jego oczach haha ;p

przykre to ale co poradzimy ;((((
ciekawe jak to wszytko zakończą...
no i szkoda mi aktorów...
chciałabym, żeby Berkowi udało się znaleźć jakąś rolę...
ojj siostra depresyjnie się zrobiło ;c

Serkan jakiś ogólnie smutnawy na tych finałowych fotach ;(((

ja także jestem ogromnie ogromnie ciekawa, jaki będzie finałowy bolum HA :D

Też liczę, że Berk dostanie teraz jakąś fajną rolę w fajnym serialu, ale zobaczymy...................

użytkownik usunięty
Vanessa100

no wiesz w końcu został bez pracy więc nie do śmiechu mu :P

tylko żeby nas nie rozczarowali... i zamiast wielkiego finału będzie wielka klapa :P

ja mam obawy bo on nie jest jakoś mega popularny... nie jest rozchwytywanym aktorem.. czego oczywiście nie rozumiem... ;c

hahhaa no dokładnie, serkan stracił fuchę :D
ale nic mu nie będzie, forsy ma, bieda mu nie grozi :D nie to co my szare ludzie co ledwo ciągniemy koniec z końcem :D

jedna dziewczyna przewiduje że Skoro Hande, Berk i Serkan nagrywali razem, to być może serial zakończy się na spotkaniu Kaan-Gokce-Demir?

pożyjemy zobaczymy jak to będzie z karierą berka...... cóż jak dotąd nie miał szczęścia, nie dostał głównej roli w dobrym popularnym serialu, jak np. Serkan, czy Baris Arduc............ tak czasem bywa, ktoś mimo że jest zdolny to jest niedoceniany ;((((((
ale my doceniamy berka i uwielbiamy go, nieprawdaż ??? :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

no dokładnie... kasy mu nie brakuje... kontrakty reklamowe na pewno się posypią...
haha prawda, my szarzy ludzie żyjący od wypłaty do wypłaty... no niestety taki nasz los :p

eee, i co wtedy? serial skończy się na trójkącie czy co? wszyscy zostaną przyjaciółmi i podadzą sobie rękę? no bez jaj ;D
on to ma pecha... chyba już mu się główna roli nie trafi ;(((
no niestety... to tak jak z niektórymi artystami... są niedoceniani i niezrozumiani.. ludzie nie poznają się na ich geniuszu... dopiero po śmierci :P

my go ubóstwiamy i wywyższamy ;)) jest naszym numerem 1 ;)))))))))))

my szaraki to inna bajka.......... a raczej nie bajka tylko paradokument, szarość dnia hahahahha :D tyłkiem o twardą ziemię, a nie głową w chmurach :D

a może zrobią tzw. zakończenie otwarte - niezdecydowana Gokce spoglądaw milczeniu na przemian - raz na Demira, raz na Kaana, i tak się kończy serial...................

ach Kaan Kaan Kaan ♥
hahahhhaaha a wiesz jak wypłynęły pierwsze zdjęcia całej trójki jeszcze długo przed premierą, taka ich sesja zdjęciowa, to pomyślałam że Berk jest do niczego :D................ taki byle jaki chłopina, kogo oni tu dali, że nie ma żadnych szans z boskim serkanem.............. hahahahhah a on potem w HA ukradł show serkanowi :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

hahaha świetnie powiedziane... szarość, nuda to dla nas codzienność :PPP

takie zakończenie to już w ogóle odpada... zostaniemy w takiej sytuacji jak na początku serialu... musi się zdecydować... nie ma innej opcji... ;p

no widzisz.. hahah a Ty tyle o Serkanie pisałaś jak była promocja serialu.. dobrze pamiętam ;p mi i Margoargo od razu wpadł w oko Berk ;D Tobie to trochę zajęło ale w końcu Serkan poszedł w odstawkę... uff :D
ale to szybko zleciało... dopiero co się HA zaczynało.

hahahahah ano pisałam sporo o Serkanie, paplałam o nim na okrągło hahhaha a Wy biedne musiałyście to czytać ahahaha :D
Ja Serkana kocham ale jako Ayaza ♥
Demir to cienizna i bezjajowiec :D:D

Kaan spodobał mi się w tym zwiastunie przedpremierowym serialu
https://www.kanald.com.tr/hayatimin-aski/fragmanlar/hayatimin-aski-fragmani-4
jak to obejrzałam, to byłam pod wrażeniem jak on niezwykle czule patrzy na nią i jaki ma głos.:D
Pomyślałam że on fajny taki jakiś jest haha :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

hahah nam to paplanie nie przeszkadzało, my zawsze chętnie wysłuchamy :DDD
a mi się wydaję, że Serkan to po prostu aktor jednej roli... i nic się na to nie poradzi.. jego warsztat aktorski jest ubogi... on nawet nie ma dużego doświadczenia więc nie można mieć pretensji.. ale na Demira to patrzeć się nie da... porażka na całej linii :D

oo taaaaaaaaak, też mnie w tym zwiastunie zachwycił :D
zwłaszcza scena końcowa jak przyjechał po nią motocyklem ;))))
jakiś fajny? on jest boski, hello, jak mogłaś tak myśleć ? :DDDD
fajnie się patrzy na początki HA ;) potem coraz słabsze te odcinki się zrobiły..

hahhaaah kiedyś paplałam o Serkanie, a teraz paplam o Kaanie / Berku hahahah :D a Wy razem ze mną paplacie hahaha :D ciągle tylko kaan i kaan :D

Już Margoaargo pisała to samo co Ty - że Serkan to po prostu aktor jednej roli :D i boję się że to prawda.................. szkoda................. myślałam, że to lepszy aktor ;((((

ach ta super się zapowiadał serial HA, te początkowe odcinki rzeczywiście fajne, a potem.......... gdzieś tak od 9 odcinka to całkiem zaczęła się kicha robić ;((
Zastanawiam się, dlaczego scenarzyści tak bardzo chcą sparować GokDem ???????????? Między nimi ZERO chemii, ich relacja sztuczna, na siłę, poza tym w ogóle NIE czuję, żeby Demirowi zależało na Gokce !!!!!!
To dlaczego się pytam oni mają być razem ?????!!!!!!!!!!!

To jest podobno scena z finałowego odcinka HA - GokDem liżą w samochodzie jednego loda
https://www.instagram.com/p/BJ3O6BEBZ4J/

oglądasz teraz taniec z gwiazdami ?? ja lukam jednym okiem hahaah :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

my to nie jesteśmy normalne :D codziennie tylko Berk i Berk... dnia spokoju nie ma, hahaha :DDDDDDDD

no niestety.. zdolności aktorskich chyba nie ma za wielkich... w modelingu chyba lepiej się odnajduje :P

nie wiem czemu się uparli, że to Demir ma być miłością jej życia... z góry było takie założenie? nawet nie dali szansy Kaanowi... od początku tylko Demir i Demir.. najgorsza para protów jaką ostatnio widziałam.. zero emocji ... i nie winię tu Hande...

cooo? czyli jednak będzie z nim? ;((( a miałam jeszcze nadzieję do końca, że jednak nie... dobiłaś mnie tym zdjęciem :P

niee, już dałam sobie spokój z tym programem.. i jak fajny odcinek? ;)

"codziennie tylko Berk i Berk... dnia spokoju nie ma, hahaha :DDDDDDDD"
dobrze to podsumowałaś :D:D:D:D

chyba z góry było takie założenie, bo od początku było pełno zdjęć GokDem/ Hande i Serkana, udzielili razem wywiadu do gazety, razem nagrywali filmiki, przyłapano ich na wyjściu do galerii handlowej razem z menedżerką serkana, oraz jak cała trójka kupuje sobie lody itp. Czyli wskazywało na to że ich postacie będą razem ;((

Demir nawet gdy dogryzał sobie z Kaanem w 11 odcinku, to nie czułam żadnych emocji ze strony Demira, żadnej zapalczywości z jego strony, żadnej walki o gokce............ masakra............... drewniany...............

Ja to się dziwię tym, co kibicują GokDem hahhhahah :D
takiej drewnianej parze.......... czy niektórzy tego nie widzą ???

hahhaa mnie tez dobił ten filmik z lodami........... ojej........... czyli wybierze tego frajera............... tragedia............

odcinek taaaki sobie, nudne to wszystko haha :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

hahaha... tak to mnie więcej wygląda ostatnio ;p
kiedy ostatnio nie wspomniałyśmy o Berku? bo ja nie pamiętam :pp

bez sensu... żadnego efektu zaskoczenia... od początku nastawienie na jedną parę i tyle.. jestem tym oburzona.

z tego co widzę, to większość im kibicuje.. ręce opadają.. to chyba jakieś zaślepione fanki Serkana :P

na to wygląda ;((( nie wiem czy chcę na to patrzeć ;(( i co zrobią z Kaanem? zostanie biedak taki nieszczęśliwy...

tak myślałam... więc nie oglądam...z programów to tylko rolnika jeszcze śledzę :DDD

hahaaa też sądzę, że to jakieś nieletnie fanki serkana :D
może grać nudziarza bez charakteru, może grać byle jak, może nie być chemii między nim a protką, ale co im to, przecież to serkan hahah :D
pełno od wczoraj zdjęć na teleforum, jak serkana w ostatnich dniach na planie HA odwiedziły młode fanki, pełno fotek jego z różnymi dziewczynami, jakaś jedna to się mało nie popłakała z wrażenia, musiał ją przytulać hahahaha :D
a jakaś to chyba ze 12 lat tylko miała :D
To i nie dziwota, że tyle fanek GokDem...............

Kaan w finale powie Gokce i Demirowi "bujajcie się. Jesteście siebie warci. Ja idę do Vanessy, Giny i Margoargo. One mnie kochają i doceniają" :D:D:D

użytkownik usunięty
Vanessa100

filozofia tych fanek: nie ważne kogo gra i tak mu kibicujemy, bo to boski Serkan.
hahaha i wszystko jasne.. lecą na niego jakieś niedojrzałe emocjonalnie dziewczynki.. on musi mieć z tego niezłą beke ;)))

aaaaaaaa :D i to jest zakończenie, które mnie satysfakcjonuje :D
my go przyjmiemy z otwartymi ramionami :DDDDDD tak się nim zajmiemy, że już nie będzie się musiał martwić o żadną rolę :ppp

miło było ale już lecę, jutro mam dużo do ogarnięcia i muszę się wyspać :ppp
Dobranoc, kolorowych :DDDDD

zajmiemy się nim czule :D:D

dobranoc :D:D berkowych snów :D

ocenił(a) serial na 5
Silvinho

Powiem Wam dziolchy,ze w dziwnym kraju zyjemy ;)

Marg_

to wiadomo nie od dziś :D
jak tam dzień ?

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

A wez,sie dowiedzialam,ze zapomnieli mnie powiadomic iz pracuje....

Marg_

hahhahaha :D i gdzie ta praca, jako kto ? :D
to fajnie że masz pracę :D