Wszystko o serialu do przodu;) bo zajechałyśmy już 2 wątki ;)
Dzień Dobry ;)))))
u mnie też słońce aż miło........ się rodzina Słoneczko postarała......
również życzę dobrego dnia.....
Umowy nie przedłużyli, czyli mus jechać do urzędu w którym pracują te miłe sympatyczne panie,które już o 8 są znudzone i najchętniej by poszły do domu...
Oj to niedobrze.... może akurat trafisz na jakieś lepsze urzędniczki.... miejmy nadzieję....
One są zmęczone życiem od wejścia... A jak widzą potencjalnego petenta, to już w ogóle dramat te ich miny znudzenia
hej słoneczko :D
dziś było u mnie słonecznie ale bez upałów :D
a wieczorem jak wyszłam na podwórko, to jak miło, chłodno i czuć było zapach ziemi, trawy, roślin mmmm super :D
Zmykam spać,bo dziś miałam męczący dzień.
Jutro napiszę co i jak na priv.
Dobranoc :)))
Siema.
Coś wiem na ten temat,bo byłam tam nie raz.
W końcu się z stamtąd wypisałam i mam święty spokój :)))
Witajcie, witajcie ;))))
U mnie dziś piękny słoneczny dzień.... zobaczymy jak będzie dalej ;)))
Życzę Wam uroczego dnia ;))))
Do miłego zaś ;))))
Od 24 sierpnia na tv puls będzie nowy serial "Sila: odnaleźć przeznaczenie "
http://tvpuls.pl/seriale/sila-odnalezc-przeznaczenie
Czyli wygląda na to,ze 2 sezonu KM jednak nie będzie.
Masakra.
Co ten puls wymyślił.
Jak już puszczali od początku to już mogli dać 2 sezon :))
Hello ;)))) obejrzałam urywki Ask laftan anlamaz.... hahhaha tam nie tylko prot mieszka w domu Ayaza i Oyku z drugiej części KM, chyba kiedyś o tym pisałaś... ,bo ichnia projektantka..taka ruda mieszka w poprzednim domu Ayaza i Oyku- w tym w którym mieszkali po fikcyjnym ślubie hahahhaa;)))) oj nie wysilają się te produkcje, oj nie...
ahhahhahah padłam :D
dwa domy OyAz :D
śmiechu warte jaki ten Stambuł mały, takiego zapożyczania tych samych miejsc i lokali nie widziałam nawet w polskich serialach..............
No mówię Ci ja też padłam.... bo zobaczyłam dom prota myślę ok pisałaś o tym... a potem widzę jakąś scenę... a tu drugi dom Ayaza.... - słynnej wielkiej palmy i basenu nie sposób przegapić ;))))
dokładnie ....nasi budują scenografie... i u nas wnętrza są wybudowane od podstaw.... w Turcji mają domy i tam kręcą..... hahahhaha jeszcze chwila i okaże się, że dom Omusia z kiralika też wykorzystają hahahhahaa
a możliwe że i dom omusiaz kiralika wezmą, skoro już fabułę z kiralika lekko zaczerpnęli to czemu nie dom.......
no i duże podobieństwo do kiralika fabularne ??
wiesz co na razie 1 odcinek po polsku zobaczyłam podobieństwa tam za bardzo nie widzę.... co prawda też mamy jednego nieprzystępnego przystojnego bogatego prota Murat się zwie, i jest dziewczyna Hayat, która skończyła studia , nie może znaleźć pracy i matka po nią przyjechała, że ojciec rozkazał - skoro nie ma pracy w Stambule, ma wrócić do domu.
Murat to syn właściciela firmy tekstylnej.... coś w stylu firmy Onem... a Hayat idzie na rozmowę kwalifikacyją w sprawie pracy stanowisko asystentka, asystentki głównego dyrektora....
pierwsze spotkanie protów to słynna taksówka.... hahahhaha;))) kłócą się od pierwszego wejrzenia....
hahaa znowu ta taksówka :D jak w KM ;))
ale rzekomo ta Hayta jakoś tam oszukuje tego Murata (jak Defne umusia) ale nie wiem w czym
dokładnie co ci Turcy mają z tymi taksówkami.....
tak oszukuje, bo Hayat podszywa się pod tę córkę znajomego, a córce - Sunie to na rękę, bo ona woli w ornitologa się bawić ze swoim chłopakiem..... uwaga Gocke ;))) hahahhaa wychodzi na to, że imię Gocke jest zarówno dla facetów jak i kobiet.... hahahha ten turecki przemysł serialowy, ma coraz mniej tajemnic przed nami hahahaha;))))
oj tak postac Defne Meric tak spieprzyła od 25 odcinka, że się słabo robiło..... skucząca, bojąca się wszystkiego Defne, normalnie szlag jasny mnie trafiał..... to 23 odcinka Defne była ok, a potem masakracja.... a już po 40 odcinku jak straciła cnotę, zamiast zrobić się bardziej pewną siebie kobietą... to Meric zrobiła z niej taką głupią gęś jakby tej cnoty w ogóle nie straciła..... patrz jak się nakręciłam ;))))) hahahhahaha
przypomniał mi się skecz Neonówki jak w namiocie śpi wieloletnie małżeństwo ahahahha :D
i mi ich dialog pasuje tutaj:
Umuś i gdacząca, irytująca Defne 20 lat później śpią na wakacjach w namiocie.
Defne gada, gada, gada, gada, w końcu krzyknęła "aaaaa komar!"
Umuś - "ten komar nic ci nie zrobi.......... posłucha cię przez 10 sekund i sam sobie tlen odetnie"
:D:D:D:D
(to samo pasuje mi do OyAz 20 lat póżniej hahahhaha)
przypomniała mi się twoja kosmata wizja z Kaanem i Gokce ;)
czy mogę ją uzupełnić o jedno zdanie ? :D:D
Gocke i Kaan w łóżku.... Gocke.... pokaż co tam masz za węża ;))) oHA .... co za okaz.....
( i teraz moje)......... co za okaz.............. ostatni raz widziałam taki w National Geographic.........
:D
hahahahaha ;))))
a Kaan na to a co to jest national geographic ;))) hahahah sorry głupawka mnie dopadła......
nie Kaan mówi ..... cóż tam widziałaś tu masz na żywo.... więc zajmij się nim ........ z czułością ;)))))
Gokce robi sałatkę, akurat przyszli jednocześnie rywalizujący o jej względy Demir i Kaan.
I zaoferowali pomoc. Obydwaj kroją ogórki.
Gokce - Ale długie te ogórki hahaha
Demir - Mój jest dłuższy
Kaan - Wydaje ci się..............
hahahaha
a Gocke patrząc wymownie na Demira.... hmmmm Kaan ma rację ;)))
Demir strzelił focha i poszedł do domu płakać ;))))
nie masz litości dla demira :D
Demir mówi do obydwojga - mam duży rozmiar buta,........a wiecie jaka jest zależność między butem a czymś innym u mężczyzny?
Kaan z uśmiechem patrzy na Gokce- eee tam, najlepiej to bezpośrednio sprawdzać, a nie po bucie, bo pozory mylą :D
nie mam..... hahahaha;)))
hahaha a Gocke wprawiając obydwu w osłupienie mówi tak ....
widziałam oba węże..... hmmmm Kaan jednak ma rację ;)
Zachrypnięty Kaan z uśmiechem do Gokce - Potem przejedziemy się motorem, to będzie długa przejażdżka.......... Gokce a znasz famę o tym, co silniki motoru wywołują u kobiet podczas jazdy na nim ???..............
Gokce się zarumieniła.
Demir robi zazdrosne miny (takie śmieszne jak w KM :D:D)
Pomyślał chwilę i mówi zdesperowany - Gokce to potem ja też cię zabiorę na przejażdżkę
Gokce - Autem?
Demir - Można tak powiedzieć......... takim dużym autem - autobusem. Siądziemy na samym końcu autobusu, to tam tak fajnie trzęsie..................... :D
hahaha dobre Siostra ;)))
sorry telefoniczne pogaduchy mnie zatrzymały.... aż zapomniałam się wylogować ;)))
Do miłego kosmacenia zaś ;))))
Berkowych snów ;)