PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

spojlery ;))))

ocenił(a) serial na 8

Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Też kiedyś jak znajdę czas pooglądam Kara Sevda bo widziałam, ze tam gra.... nasz Burak ciacho nieziemskie ;)))

Margoargo

ja już dawno miałam zacząć,ale ciągle coś innego było i nie zdążyłam. Ale chętnie zobaczę co to takiego za serial i jak nasz Burak się spisuje. Ze zwiastunu wynika,że całkiem nieźle

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Ja generalnie WS nie oglądam , ale jestem troszkę w temacie, bo moja babcia ogląda i ja czasem z nią ;))
Natomiast chyba wczoraj natknęłam się na nowa Hiurem.... ło matko ale zrobili krzywdę temu serialowi.... z tą nową to już chyba nie to samo;)) chociaż ja tam wielką wielbicielką Hiurem nie byłam

Margoargo

a ja tam lubię nową Hurrem :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Ja ją widziałam tylko przelotem i się troszkę zszokowałam, ale pewnie jak bym częściej oglądała to przywyknę ;)

Margoargo

jak pierwszy raz zobaczyłam nową Hurrem to się zapytałam : Co to jest??? Ale sama się sobie dziwię bo teraz jakoś bardzo mi nie przeszkadza,nie jest tak źle jak myślałam. Można się przyzwyczaić.
Mimo to trzeba przyznać,że Meryem jako Hurrem była bezbłędna

madzik_867

Ile Hurrem urodziła dzieci Sulejmanowi? Piątkę?

Vanessa100

tak ,4 synów i córkę :)

madzik_867

Ostatnio Hurrem i jakaś druga kobieta dogryzały sobie wzajemnie.
Tamta do Hurrem mówi złośliwie, że Hurrem już nie może mieć dzieci.
No to kurna, mało jeszcze Hurrem ich urodziła?
To ile jeszcze? :D
Ona się tam rozmnażały jak jakieś krowy rozpłodowe.
Przepraszam za określenie :D Nie chciałam nikogo urazić :D
Cóż, taka epoka i takie obyczaje haremu :D

Vanessa100

nikogo nie uraziłaś,ale one tam miały obsesje na punkcie dzieci. Im więcej tym lepiej ( zwłaszcza,że większość dzieci i tak ginęła przedwcześnie )

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Fajniutki avatar :-D

sloneczkO_1

A dziękuję :D naszło mnie na zmiany. Co chwilę coś muszę zmieniać.
Jak tam,oderwałaś się już od porządków? :)

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Szkoda gadać.
Idzie jednak ku dobremu :-D

sloneczkO_1

Ja z porządkami raczej tak sobie jestem,ale za to prezenty już kupione ( prawie dla wszystkich ) więc przynajmniej to mi się udało :)))

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

A to dobra jesteś bo ja jeszcze nie mam sprecyzowanych pomysłów na prezenty..... co prawda u mnie jest tradycja, że dostajemy tylko jeden prezent.... bo tak to było zamieszanie;))) i oczywiście w pomocnika mikołaja bawię się ja ;)

Margoargo

u nas nie ma wytycznych czy jeden prezent czy więcej,wszystko zależy co się trafi :) ale na prezenty na Gwiazdkę nie mogę narzekać,zawsze coś fajnego dostanę :D
Uwielbiam dostawać prezenty,ale tak samo lubię je komuś kupować :D

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

Siostry ;)) zwiastun 26 odcinka z polskimi napisami;))
https://www.youtube.com/watch?v=4cjFePhMiN0

Margoargo

Umuś coś chce od Defne,ciekawe co ma na myśli...na pewno nie to co byśmy chciały haha
Czuję,że będzie z tego coś dobrego,jak się delikatnie uśmiechnął, jaaaaa :D

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

a tu ostatnia scena smsowa z 25 odcinka ;)))

https://www.youtube.com/watch?v=NBfug9xfQXo

Margoargo

jednostronna konwersacja smsowa ;)))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Jednostronna motywacja smsowa widziałaś jak skuteczna :)))

Margoargo

a kim oni są? jakimiś projektantami?

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Tak Omer jest właścicielem firmy obuwniczej i sam projektuje buty;)) jest nr jeden w Turcji bo nikt nie tworzy lepszych projektów od niego ;)))
Natomiast Defne do tej pory była asystentką Omera, potem odeszła z firmy Omera bo się okazało, że sprzedała swój projekt największemu wrogowi i konkurentowi Omera Denizowi- pieszczotliwie nazywany przez nas szogunkiem......
Defne zapisała się na kurs dla projektantów , bo od dzieciństwa lubiła rysować. Nasz Umuś jak się dowiedział to zaczął jej dawać prywatne lekcje.....

Po odejściu Defne przyjęła propozycję pracy od Yasemin jak młodszy projektant....
Defne radzi sobie tak dobrze.... że już praktycznie uczeń przerósł mistrza ;)))

Margoargo

heh czyli nie bez powodu Baris reklamował buty :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dokładnie kochana ..... najlepsza twarz w Turcji do reklamowania butów..... i jeszcze teraz jak jest sam to po prostu nic tylko brać ;))))

Margoargo

twarz do butów :D:D:D

Mógłby mi jakiś taki przystojniak pomóc kiedyś w sklepie dobrać buty :D
Jak w tej reklamie :D
A mnie jest niełatwo dobrać buty, bo mam duży rozmiar butów jak na kobietę - 40 (a nieraz i 41, bo dziwnie te buty numerują :D:D)
Nie dość, że mam długie stopy (uwaga dziewczyny z teleforów - stopy - słowo- klucz :D:D), to jeszcze szczupłe, np. balerinki mi spadają z nóg, masakra, żadnych balerinek nie mogę dopasować.

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Spoko nie masz znowu takich dużych stóp ;))) ja też noszę 40 i śmigam w szpilkach ;)))

No tak STOPY;)))) fetysz dziewczyn z teleforum ;)))

Margoargo

o, Ty też taki rozmiar :D Czyli nie jestem jedyna taka :D
Zobacz, ile nas łączy, Siostro :D

Utworzyły kółko stopowe :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

No Siostry jesteśmy jak się patrzy;)))

Rozwaliłaś mnnie tym kółkiem stopowym ;))) hahahah niczym kółko różańcowe ;)))

Margoargo

Dziewczynki na teleforum kiedyś tak do mnie napisały "zapraszamy Cię do naszego kółka stopowego" ;))))
Odpisałam, że mi miło, ale się jeszcze zastanowię :D

Też mnie rozśmiesza to fajne określenie "kółko stopowe" hahahhaha :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

haha Kobieto Ty weź w końcu chociaż jeden odcinek kiralika obejrzyj.... będziemy sobie komentować zachowania protów ;))) i rodząca się miłość i te szczególiki które tak uwielbiam;))) hahha ale chyba Cię nie przekonam :)))

Margoargo

jakoś mi się nie chce wciągać w nowy serial.
A gdzie Wy to oglądacie? na fb?

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

tak zapodam Co link albo się zdecydujesz albo nie ;)))
https://www.facebook.com/Kiralik-Ask-Napisy-PL-474133036122571/

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Witajcie w klubie.
Ja też mam rozmiar 40 (41) i bardzo szczupła stopę.
Jak mam kupić jakieś buty to mnie szlag trafia ha ha

Ależ My się dobralysmy :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahaha jak w korcu maku ;))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

A wzrostu ile masz?
Ja 1,71 :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahah 1,7 ;)

Margoargo

Prawdziwe z nas Siostry :D

We are family !
Sister, sister, sister and me :D

sloneczkO_1

hahahaha To są jakieś jaja :D
Nawet rozmiar buta mamy taki sam :D
Może założyć własne kółko stopowe :D

Nawet wzrost też taki sam (mistrzyni też ma 1,70, bo kiedyś pisała).
Akurat ja w tej kwestii odstaję, bo mam 1,63, ale mniejsza z tym, że jestem od Was mniejsza :D
I tak jesteśmy wystarczająco podobne :D:D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Dokładnie .
Dobralysmy się idealnie.

Margoargo

haha Defo,jaka determinacja. Podobało mi się :))) zwiastun też super

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

O tak jak trzeba Umusiowi pomóc to pierwsza leci, zresztą on też.... niby są w zawieszeniu, ale ciągnie ich do siebie nieziemsko;)))

w 25 odcinku podobała mi się akcja jak Defne zobaczyła pisss IZ i do Umusia przyleciała i zrobiła mu awanturę.... on ją uspokajał, a ona dalej ;))) i jeszcze ją odwiózł do domu , a ta dalej w aucie nawija ...... i no akcje z bransoletką którą zgubiła Defne ..... jak Omuś pieczołowicie poprawiał bransoletkę, a nie opatrunek na ręce...... uwielbiam takie szczególiki ;))) i te jego mini uśmiechy z przygryzaniem wargi albo lekkim wystawianiem języka .... ok dobra nienormalna jestem ;)))

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

Ale jak najbardziej normalna, no ja też bardzo lubię jak w tych tureckich jesttaki nacisk na szczególy. każdy dotyk każdy gest. pewnie dlatego tak mi sie podobaja te seriale

ocenił(a) serial na 8
lolita5

Tak akurat w kiraliku dużo jest takich momentów....
chociażby akcja oddanie książki przez Iz jak Omer pieczołowicie sprawdzał strony, jak ją gładził ;)) albo jak na początku jak wsiadali do samochodu to najczęściej Omer już wsiadł, potem kierowca otwierał drzwi Defne, i ona wsiadała, ale już w kolejnych odcinkach to Omer czekał aż Defne wsiądzie a potem on. No scena jak wychodzą z domu na przyjęcie, gdzie Omer prosi, żeby Defne usiadła z tyłu to już miodzik ;)))
a już spojrzenia zwłaszcza Omera..... idzie się rozpłynąć.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Takie małe szczegoliki są fajniutkie.

Omer i jego języczek ... miodzio :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

oj tak języczek mini uśmieszki, przygryzanie ust hmmmmm , albo zdziwienie jak wkręcał Defne ..... hahaha akcja z smsmi na zebraniu w 12 odcinku to było dobre i ta mina ;)))))
albo jak ją do tego mega całowania wywiózł w środek lasu i udawał, że się zgubili..... rewelka....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Tak to było dobre z tym "zgubieniem" :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

A potem do niej tak słodko mówił, że miał wybaczone na wstępie ;)))

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Madzik zdaje się, że w następnym tygodniu będziemy miały 17 odcinek przetłumaczony bo Marrgott kończy tłumaczyć. potem razem z Kasjpeją tłumaczyć będą 18 , 19 , 20 i jak znam życie i naszą torpedę Marzenkę to 21 też przetłumaczony;))) ale będzie frajda ;)))

Margoargo

Nawet nie wiesz jak się cieszę z tego powodu. Zostaje nam tylko czekać ;)