Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)
Kuurcze wlasnie naszla mnie mysl ze moze oni zrobia tak ze Omer sie dwoie w ostatnim odcinku sezonu i pozniej trzeba bedzie tyle czekac. Oh aby tak nie wymyslili
Z tego co piszą na innych forach, kiralik ask raczej nie będzie dzielony na serie tylko będzie całością.... czy tak zrobią nie wiadomo..... Turcy to dziwny naród pod tym względem.....
Zresztą Kiralik ask miał być taką zapchaj dziurą po jakimś hicie tej stacji a okazał się hitem i nie schodzi z pierwszych miejsc w ratingach oglądalności.....
Oo, no to mnie tam pasuje niech będzie jak najwięcej odcinków tylko żeby nam się serial nie zepsuł. No proszę, czasem coś nieoczekiwanego staje sie niespodzianką :) Kurcze te Tureckie seriale takie dobre :)
Zgadza się taki inne od telek latynoskich, których ja już nie oglądam od dawna, a serialami tureckimi zaraziłam się w czerwcu kiedy pierwszy raz obejrzałam sezon na miłość trzeci odcinek i poszło ......
Zaglądaj, zaglądaj my jesteśmy nie do zatrzymania..... już się określiłyśmy.... nas nie dogoniat ;)))
Hahaha, będę będę w oczekiwaniu na nowe odcinki których nie mogę się doczekać to będe sobie umilać czytaniem
Jak widzisz u nas wykończyć wątek czyli dobić do 1000 postów to łatwa sztuka .... tu już mamy drugi wątek o temacie spoilery bo jeden już zajechałyśmy na maxa ;)))
Tak my właśnie umilamy sobie czas w oczekiwaniu zarówno na przetłumaczone odcinki jak i na te świeże tureckie pisząc różne różności na tym forum.....
hahaha w końcu słynne jesteśmy bo nawet i forum flimwebu "Sezon na miłość" było pisane w gazecie....
No no widzialam ten poprzedni watek, a i o tym ze pisali to chy a tez widzialam ten artykul czy tam wlasnie jak tu pisalyscie o tym. No mam do poczytania jeszcze watek o Barisie moze dowiem sie ciekawych rzeczy od was
Na temat Barisa udało nam się parę rzeczy ustalić;))) zwłaszcza nasz naczelny detektyw Paula jest niezastąpiona w tych sprawach, ale nam ostatnio zaginęła w akcji mam nadzieję, że się pojawi ;)))
Pewnie sobie tam cos uszkodził a o tym nie wiedział.
Moze Margoargo będzie wiedziała.
Ja pierwszy raz ogladam na zywo ha ha
Właśnie biedny Umuś;))) coś mu się stało w tę rękę... no cóz albo akcja szyba uzdrowi rękę albo Defne .....
Oj Umuś, Umuś Defne to Ci z głowy nie wywietrzeje...... i jeszcze nosi bransoletkę, którą Defne upuściła w jego gabinecie....
I hahaha wątek ni z gruszki, ni z pietruszki.... czyli lokowanie produktu.... Umuś puszczający z Iż drona .....
Widziałam ta bransoletkę :D
"I hahaha wątek ni z gruszki, ni z pietruszki.... czyli lokowanie produktu.... Umuś puszczający z Iż drona "
Moze chciał pokazac,ze z jego reka wszystko w porzadku i moze sterowac dronem ha ha
Chyba tak .... akcja szyba była dobra w ogóle dzisiejszy odcinek wymiata ;))) ....
Teraz Defne esemesami motywuje Umusia ...... ;))) jak biedak nie może rysować, ale dla Defne wszystko ;)))
hahah chyba już przestają mnie dziwić turcy zwłaszcza w sprawie reklam..... tak sobie siedzę i czekam co wydarzy się dalej jak już Defne zmotywowała Umusia..... hahha a tu koniec...a to mi przez myśl przemknęło, że tak zrobią....
Jaki zwiastun.... wychodzi na to, ze Defne czegoś szuka u Umusia.... idzie ku dobremu..... jeszcze ze 2 odcinki i pogodzenie widzę na horyzoncie..... a potem jeden odcinek może 2 spokoju i kaboom od nowa Polska ludowa.... no chyba, że jednak zrobią przerwę i 2 sezon..... oby nie....
O tak miłość do Iso zmieniła Yasemin ;))
Oj zobaczymy, zobaczymy.... ale mi było żal Umusia jak nie mógł utrzymać ołówka.... biedaczyna....
A sceny Defne Umuś dziś rządziły.... oni jak są w stanie wojny.... to coraz lepsze akcje wychodzą.... i akcja smsowa motywacja na końcu była super.... i Defne oczy śnieżnej pantery.... to chyba określenie Marzenki ale pasuje do Defo jak jest zazdrosna o Omera.....
Tak ładne mieli sceny :D
Mnie tez było zal Umusia jak nie potrafił rysowac.Jeszcze sobie ta szyba doprawił.
Oj w następnym odcinku powinno być fajnie...
Ja jeszcze raz oglądam ten odcinek tylko sceny Defne Umuś, ale powiem Ci Słoneczko, że się przerażam to zaczynam coraz więcej słówek rozumieć po turecku.....
Już nie mogę się doczekać 2 zwiastuna, bo ten jest wyjątkowo spokojny.....
Idę spać ;))) dobranoc ;)))
Życzę Ci spokojnego snu, bo widziałam, że odwiedziłaś dziś dentystę mam nadzieję, że nie sadystę ;)))
Spokojnej nocy;)))
Ja też duzo zrozumiałam słowek :D
Na szczescie dentysta nie był sadysta.
Nie boli mnie.Jest ok.
Dobranoc :D
To tylko ja nic nie rozumiem? Wczoraj mama do mnie jak oglądałąm po co to oglądam jaik nic nie rozumiem a ja mowie, ze rozumiem z mimiki twarzy, widze kiedy są żłi szczęśłiwi itp no i poza tym znam z 10 słowek :)
"coś nam Paula zaginęła w akcji.... nie wiem czy ją wciągła jakaś siatka szpiegowska czy co??? brakuje mi jej entuzjastycznych wpisów po każdym przetłumaczonym odcinku......
No chyba, że życie ją za bardzo ciągnie za uszy i nie ma czasu na nasze forum....."
"nasz naczelny detektyw Paula nam ostatnio zaginęła w akcji mam nadzieję, że się pojawi ;)))
Może Paula została zawodową partnerką jakiegoś agenta służb specjalnych (jak James Bond) o wyglądzie tureckiego ciacha i praca ją wciągnęła :D:D
(Na jej profilu napisane, że logowała się wczoraj)
Hej. Paula wpadła ostatnio przelotem na forum zapracowana jest jak Mistrzyni i nie da rady wpadać częściej, jak się odkopie to pewnie wróci ;))
Czyli wciągnęła ją ta praca agentki służb specjalnych :D
Niech się obie Siostry dzielnie trzymają i oby znalazły chwilę wytchnienia :D
Oby znalazły.... bo cos strasznie zapracowane są ... ja tez a na forum czas muszę znaleźć;))) czasem muszę się meldować, po jak mnie nie ma parę godzin to mnie Siostra Słoneczko przywołuje do tablicy ;)))
Niech pracują, bo zaniedbają pracę przez nasze forum, jak Ayaz przez Oyku i potem nam zrobią karkołomną awanturę jak Ayaz zrobił Oyku w dwudizestym którymś odcinku, że przez nią stracił firmę :D:D
Tak , tak praca ważna;)))
tak pamiętam, to były czasy gdy Oyku bała się każdej pierdoły;))) a Ayaz zamiast tupnąc nogą i powiedzieć Oyku dorośnij to się na kapcia robił ;)))
No widzę, widzę..... latasz ze szmatką zamiast pogadać mądrze o głupich rzeczach z nami na forum ;))) hahahha
ok, ok, porządki zrobić trzeba wiem coś o tym.... na razie część zrobiłam , a potem reszta.....
Ani mi nie mów z tymi porzadkami.
W moim domu wygląda jakby tajfun z huraganem przeszedł ha ha.
a to jeszcze nie wiesz o tym, że żeby zrobić porządek to najpierw musisz zrobić Sajgon co najmniej ;)))
nikt mu nie kazał rozbijać wszystkiego dookoła :DDDD ściana,szyba,co będzie dalej? oby nie buźka Defne haha :)
Madzik fajny awatar ;))) kogo ja widzę Mehmeta Günsür, co Cię tak wzięło na księcia Mustafę ;)))
OJ tak nasz Omerek porozbija co mu wpadanie w ręce, a potem rączki w gipsie i tylko Defne będzie mogła się nim opiekować ;)))
Coś Ty Defne nie uderzy w życiu.....
No obandażowana i dalej nie może rysować..... szkoda go bo taki był biedny jak nie mógł ołówka utrzymać, ale potem Defne zrobiła mu motywację smsową i się wkurzył i chyba coś będzie rysował;)))
zapodam tu za chwilę linki do zwiastuna i tej sceny to obejrzysz ;)))
Widzę,że w temacie jesteś :D
A...ja tam Mustafę zawsze lubiłam,ale ostatnio jakby coraz bardziej :))) stąd zmiana :)))
Wiem,z Defne żartowałam oczywiście. Tak mnie naszło
nie oglądam WS ;)
Ale widziałam nieraz urywki w tv.
Ostatnio obejrzałam, bo tytytyna napisała, ze Ozge ma być.
Bali Bey był przystojny ;)
Hurrem (Meryem Uzerli) przypomina mi trochę drew Barrymore ;)
Bali Bey i Mustafa to najlepsze ciacha w tym serialu . Ja oglądam od samego początku,czyli od zeszłego roku,więc się troche napatrzyłam :D
O tak Bali Bay i jego wzrok mrrr co za ciacho ;)))
Mustafa też ok ale Bali Bay ..... wymiata