Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)
ja też..... najbardziej interesują nie sceny ze spaniem u Defne .... to będzie ciekawe.... taki wysoki Umuś na takim wąskim łóżku ;)))
Mnie też to ciekawi i czy się pocałują w usta :D
I co zrobią z Esrą, przecież ona śpi w jednym pokoju z Defne :D
Ja mam takie wrażenie , ze babcia i Esra gdzieś pojadą i Defne będzie w domu sama no może z bratem ;)) ale to tylko moje wymysły ;)
Znając zapędy babci pogoniłaby Omera z miotłą przez całą dzielnicę.... bo krzepę ma babcia konkretną.... pamiętam jak się biły z matką Nihan w 13 odcinku ;)))
Tego jeszcze nie widziałam :D
Defne i Omer, oboje nie byli wychowani przez rodziców, ale ich rodziny są nadopiekuńcze ;D
Nadopiekuńczość taka, że masakra ;)))
Co prawda wyjątkowo komicznie wygląda to w przypadku Nerimen i Omuś jednak nie daje sobie w kaszę dmuchać , to w przypadku Defne sprawa jest inna .... babcia to generał :) i takiej podskoczyć trudno ;)))
Ale Esra babci podcina czasami skrzydła i jest najbardziej odważna :D
Uwielbiam rozmowy cioci i Omera, ona go nazywa żuczkiem, robaczkiem, syneczkiem ciotuni, a on robi genialne miny:D...to jest komiczne, ale to uwielbiam :D
A Omer przecież już poznał Esrę i dobrze mu się z nią rozmawiało, ale chyba nawet nie wie, że to jej siostra:D
nie wie, a Esra nie wie, ze Umuś to ten z którym tak fajnie rozmawiała przed biurowcem..... w ogóle ta Esra mi się podoba.... jej teksty są bezbłędne.....
Esra jest świetna,jest najmłodsza, ale rozbrykana i zawsze wie co powiedzieć, np. babci :D.
Trochę podobna do Elivsu z Kontraktu
Mnie się podobają w serialach takie wątki z przemądrzałymi dziećmi.... zawsze to rozładowuje atmosferę ;)
Też takie lubię :D..a może to Esra wygoni z babkę z domu, żeby D i O mieli front:D? Wszystko możliwe:D
Melissa (Esra) z Sinanem: https://instagram.com/p/5ZY9hyxYbk/?taken-by=melissagizcengizz
Z "rodzeństwem":https://instagram.com/p/4rYL7GxYQT/?taken-by=melissagizcengizz
Z szwagrem:D https://instagram.com/p/4jF66gRYc5/?taken-by=melissagizcengizz
Melissa (Esra) urodziła się w 2007 roku, czyli jest 20 lat młodsza o 20 lat młodsza od Omera i 22 od Defne. Oni by mogli być jej rodzicami:D.
no tak mogliby być ;)))
Oj widzę, że szperasz konkretnie;)))
Paula wiesz, że jesteś lepsza niż dziewczyny z telefor ;))) bo Ty znalazłaś info o tym, że Elcin jest czerkieską i dlatego ma taką urodę o one jeszcze nad tym myślą :))) skąd Elcin ma taką jasną karnację ;)))
Brawo TY :))))
Brawo JA:D
Ja jestem prawie detektywem:D. Zastanawiają się nad tym? Jakbym miła tam konto to bym im to napisała :D.
Mam jeszcze jedno rewelację, jeszcze nie potwierdzoną (tłumacz gogle tłumaczy bzdury, ale czasami idzie coś wywnioskować)...ale wysłałam fragment ekstu do dziewczyny z Seriali z Turcji (już mi raz pomogła coś przetłumaczyć, ale jeszcze nie odpisała).
Ro jest jeszcze nie pewne, ale Omer prawdopodobnie ma pochodzenie...ALBAŃSKIE!!! :d
Mówię prawdopodobnie, bo tyle zrozumiałam z moich potyczek z google tłumacz, czekam na potwierdzenie :D.
A czemu mówisz, że coś w tym jest? :)
Coś w tym jest - chodzi mi o to, że on nie ma takiego typowego wyglądu turka..... chociaż niektóre dziewczyny twierdzą, że ma i wydaje mi się, że ma jaśniejszą karnację... w serialu jest opalony, ale dla mnie takie sprawia wrażenie ;))) pewnie to i tak moje widzimiśki ;))))
A propos Elcin - to też lwiątko..... hahah urodziła się 13 sierpnia ;)))
ja już oglądam;))) hahahha mówiłam, ze babcia siostra i brat wyjadą i wyjechali.... i wszystko było pięknie aż Defne podsłuchała rozmowę Omera i Necme i się wściekła,,,,, tylko nie wiem o co dokładnie..... no więc zaczynamy od początku ;)))
Ja będę oglądała jak już odcinek będzie na youtube :). Teraz idę oglądać O mnie się nie martw :).
Z drugiej strony szkoda, ze nie ma Babci, siostry i brata, byłyby jaja ;:)
właśnie się skończył i było tango ..... się Umuś wkurzył jak zobaczył, że Defne tańczy z Denizem ;)
To znowu będzie wojna :)
Widziałam fragmenty na YouTube, ktoś coś tam wstawił i Umuś mówić do Defne kochanie :)
To też widziałam, choć zobaczyłam tylko kilka fragmentów. A w ogóle całowali się w usta? I dlaczego Defne płakała?
nie pocałowali się bo się Defne odsunęła żartobliwie chyba ;)))
A Defne płakała bo coś Omer powiedział do Necme i Defo się popłakała i wkurzyła ;)
Cholera, nowy zwiastun: https://www.youtube.com/watch?v=kbZToHggQs8
Będzie gorąco :)...aż mi się zrobiło gorąco :D
Tak niesamowicie seksowny ;))) znowu na okrągło będę oglądać 20 odcinek i zwiastuny i wzdychać do Umusia;)))