PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

spojlery ;))))

ocenił(a) serial na 8

Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Fragmenty z naszymi protami będą urocze oj będzie się działo ;)))

Margoargo

Na pewno będzie gorąco, już się nie mogę doczekać :)

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

ja też..... najbardziej interesują nie sceny ze spaniem u Defne .... to będzie ciekawe.... taki wysoki Umuś na takim wąskim łóżku ;)))

Margoargo

Mnie też to ciekawi i czy się pocałują w usta :D
I co zrobią z Esrą, przecież ona śpi w jednym pokoju z Defne :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Ja mam takie wrażenie , ze babcia i Esra gdzieś pojadą i Defne będzie w domu sama no może z bratem ;)) ale to tylko moje wymysły ;)

Margoargo

Może tak być, bo już by jej babcia pozwoliła być z facetem w jej domu? :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Znając zapędy babci pogoniłaby Omera z miotłą przez całą dzielnicę.... bo krzepę ma babcia konkretną.... pamiętam jak się biły z matką Nihan w 13 odcinku ;)))

Margoargo

Tego jeszcze nie widziałam :D
Defne i Omer, oboje nie byli wychowani przez rodziców, ale ich rodziny są nadopiekuńcze ;D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Nadopiekuńczość taka, że masakra ;)))
Co prawda wyjątkowo komicznie wygląda to w przypadku Nerimen i Omuś jednak nie daje sobie w kaszę dmuchać , to w przypadku Defne sprawa jest inna .... babcia to generał :) i takiej podskoczyć trudno ;)))

Margoargo

Ale Esra babci podcina czasami skrzydła i jest najbardziej odważna :D
Uwielbiam rozmowy cioci i Omera, ona go nazywa żuczkiem, robaczkiem, syneczkiem ciotuni, a on robi genialne miny:D...to jest komiczne, ale to uwielbiam :D

Margoargo

A Omer przecież już poznał Esrę i dobrze mu się z nią rozmawiało, ale chyba nawet nie wie, że to jej siostra:D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

nie wie, a Esra nie wie, ze Umuś to ten z którym tak fajnie rozmawiała przed biurowcem..... w ogóle ta Esra mi się podoba.... jej teksty są bezbłędne.....

Margoargo

Esra jest świetna,jest najmłodsza, ale rozbrykana i zawsze wie co powiedzieć, np. babci :D.
Trochę podobna do Elivsu z Kontraktu

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Mnie się podobają w serialach takie wątki z przemądrzałymi dziećmi.... zawsze to rozładowuje atmosferę ;)

Margoargo

Też takie lubię :D..a może to Esra wygoni z babkę z domu, żeby D i O mieli front:D? Wszystko możliwe:D

Margoargo

Melissa (Esra) z Sinanem: https://instagram.com/p/5ZY9hyxYbk/?taken-by=melissagizcengizz
Z "rodzeństwem":https://instagram.com/p/4rYL7GxYQT/?taken-by=melissagizcengizz
Z szwagrem:D https://instagram.com/p/4jF66gRYc5/?taken-by=melissagizcengizz

Margoargo

Melissa (Esra) urodziła się w 2007 roku, czyli jest 20 lat młodsza o 20 lat młodsza od Omera i 22 od Defne. Oni by mogli być jej rodzicami:D.

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

no tak mogliby być ;)))

Oj widzę, że szperasz konkretnie;)))

Paula wiesz, że jesteś lepsza niż dziewczyny z telefor ;))) bo Ty znalazłaś info o tym, że Elcin jest czerkieską i dlatego ma taką urodę o one jeszcze nad tym myślą :))) skąd Elcin ma taką jasną karnację ;)))

Brawo TY :))))

Margoargo

Brawo JA:D

Ja jestem prawie detektywem:D. Zastanawiają się nad tym? Jakbym miła tam konto to bym im to napisała :D.

Mam jeszcze jedno rewelację, jeszcze nie potwierdzoną (tłumacz gogle tłumaczy bzdury, ale czasami idzie coś wywnioskować)...ale wysłałam fragment ekstu do dziewczyny z Seriali z Turcji (już mi raz pomogła coś przetłumaczyć, ale jeszcze nie odpisała).

Ro jest jeszcze nie pewne, ale Omer prawdopodobnie ma pochodzenie...ALBAŃSKIE!!! :d

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

To znaczy Baris ma pochodzenie albańskie? coś w tym może być :)

Margoargo

Mówię prawdopodobnie, bo tyle zrozumiałam z moich potyczek z google tłumacz, czekam na potwierdzenie :D.

A czemu mówisz, że coś w tym jest? :)

Paula1008

Tak Baris :)

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Coś w tym jest - chodzi mi o to, że on nie ma takiego typowego wyglądu turka..... chociaż niektóre dziewczyny twierdzą, że ma i wydaje mi się, że ma jaśniejszą karnację... w serialu jest opalony, ale dla mnie takie sprawia wrażenie ;))) pewnie to i tak moje widzimiśki ;))))

A propos Elcin - to też lwiątko..... hahah urodziła się 13 sierpnia ;)))

Margoargo

A Ty 14 sierpnia, a ja 10 sierpnia, ale słodko :D

ocenił(a) serial na 5
Paula1008

Same dzikie koty :-D
Ja jestem jadowita ( skorpion) :)))

sloneczkO_1

Dzikie koty są najlepsze :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Dzikie koty rządzą ;))))

Margoargo

Dobrze pamiętam, że masz urodziny 14 sierpnia? :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Tak ;)

Margoargo

Moja pamięć jednak nie zawodzi :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Ciebie.... nigdy ;)))) a już niedługo 20 odcinek ;))))

Margoargo

NIe mogę się już doczekać :)

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

ja już oglądam;))) hahahha mówiłam, ze babcia siostra i brat wyjadą i wyjechali.... i wszystko było pięknie aż Defne podsłuchała rozmowę Omera i Necme i się wściekła,,,,, tylko nie wiem o co dokładnie..... no więc zaczynamy od początku ;)))

Margoargo

Ja będę oglądała jak już odcinek będzie na youtube :). Teraz idę oglądać O mnie się nie martw :).
Z drugiej strony szkoda, ze nie ma Babci, siostry i brata, byłyby jaja ;:)

Margoargo

Zdaj relację :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

na razie przestałam oglądać, bo musiałam pogadać przez telefon ;)))

Margoargo

a jeszcze trwa? A dlaczego Defne płakała?

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

właśnie się skończył i było tango ..... się Umuś wkurzył jak zobaczył, że Defne tańczy z Denizem ;)

Margoargo

To znowu będzie wojna :)
Widziałam fragmenty na YouTube, ktoś coś tam wstawił i Umuś mówić do Defne kochanie :)

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

A w ogóle Umuś dziś zakochany strasznie ;)))

Margoargo

To też widziałam, choć zobaczyłam tylko kilka fragmentów. A w ogóle całowali się w usta? I dlaczego Defne płakała?

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

nie pocałowali się bo się Defne odsunęła żartobliwie chyba ;)))

A Defne płakała bo coś Omer powiedział do Necme i Defo się popłakała i wkurzyła ;)

Margoargo

Cholera, nowy zwiastun: https://www.youtube.com/watch?v=kbZToHggQs8
Będzie gorąco :)...aż mi się zrobiło gorąco :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Będzie, będzie ;)))

Margoargo

Oglądam fragmenty dzisiejszego odcinka i już mi jest gorąco, nie powiem gdzie :D

mistrzyniF1

Omer jest tak seksowny, że szok, a jak się patrzy na Defne to się rozpływam :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Tak niesamowicie seksowny ;))) znowu na okrągło będę oglądać 20 odcinek i zwiastuny i wzdychać do Umusia;)))

Margoargo

Ja robię to samo:)

mistrzyniF1

mistrzyni, robota Cię nie wykończyła :D