PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

spojlery ;))))

ocenił(a) serial na 8

Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)

Vanessa100

żyję
czuwam
i nadrabiam zaległości ;D

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

nadrabiaj ;))) bo warto ;)))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Szampan nalany do kieliszków? to pijemy ;))) Zdrówka Vanessa :))))

Margoargo

Dziękuję ;))) Pijemy, pijemy ;))
mmm, pyszny szampan ;))

widzę, że wielkie emocje po kolejnym odcinku Kiralika :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

oj tak Kobieto za chwilę znowu obejrzę cały odcinek, bo na razie nie skończyłam na żywo, telefony i inne sprawy ;)))

Margoargo

Pięknie Defne w zielonym :). To zdecydowanie jej kolor, który podkreśla jej urodę i kolor włosów :)

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Dobranoc Omerowych snów życzę ;))

Margoargo

Dobranoc i nawzajem :)

Margoargo

Jak Omer zapinał Defbe zamek w sukience...rozpływam się :)

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

No ja też ;))) to mi przypomina taką scenę z filmu na podstawie harleqina .... ale zapomiałam tytułu ;)))

Margoargo

Na teleforach dziewczyny napisałyu, że Ayaz powinien się uczyć od Omera jak się zapina zamek w sukience :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

hahahahha powinien ;))) Umuś rządzi ;))))

Margoargo

Pewnie Defne dreszcze przeszły :)

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

A Ciebie by nie przeszły ;))) każda na jej miejscu musiałaby być kamieniem, żeby nic nie poczuć ;)))

Margoargo

Mnie przeszły ciary i nie tylko jak to widziała :D. A co by była gdyby ja byłam na miejscu Defne, chyba bym się na niego rzuciła, w końcu jestem lwiątkiem :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Oj Umuś bój się Pauli ;)))) byłoby gorąco w takiej scenie ;)))

Margoargo

Ty tez jesteś lwiątkiem i też byś się pewnie rzuciła , Elcin (Defne) też jest lwiątkiem, a się nie rzuciła na niego, jakaś dziwna :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Nie dziwna , miała zagrać tak to zagrała ;)))

Margoargo

Ja wiem :D

Margoargo

Dziewczyny z teleforów mówią, że Omer się oświadczył Defne :). Czy to prawda? :)

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

właśnie nie wiem, bo na pewno coś jej powiedział zanim wyszli na ten bal ;)))

Margoargo

Podobno najpierw założył pierścionek, a potem się oświadczył :). Musimy zaczekać na tłumaczenia :).

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

A będę za chwilę znowu oglądać cały odcinek ;)))

Margoargo

Piękne tango i on się jej oświadczył :). Na końcu tanga powiedział "Evlen benimle" co znaczy wyjdź za mnie ;)

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Piękni oni, piękne tango, piękna miłość ;)))) i ....... turcy zrobią dramat w następnym odcinku.... bo Defne płacze w końcówce zwiastuna więc dobrze nie będzie ;)))

Margoargo

Czy oni nie mogli by nam dość choć jednego odcinka czystego szczęścia tej pary? ;D
Myślę, że Defne powie mu prawdę, a jak nie ona, to się dowie przez przypadek, albo Sinan się wygada.

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Seriale tureckie .... spokoju nie zaznasz dramat musi być .....myślę, ze Omer dowie się od kogoś innego nie od Defne.... i znowu będzie wojna ;))))

Margoargo

MOże też tak być, że dowie się od kogoś innego i będzie jeszcze bardziej wkurzony, niż jeśli by mu to ona prosto w oczy powiedziała i myślę, że jej tak łatwo nie wybaczy i Defne będzie musiała za nić latać, obrazi też się na wujostwo...będziemy mieć obrażonego Omerka:D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

jest już tłumaczenie zwiastuna po angielsku .... no cóż ostatnia kwestia Omera nie brzmi optymistycznie.....

Margoargo

A Omer tego do Sinana nie mówi?

Margoargo

https://www.youtube.com/watch?v=MhjDSjDPKFw
Ale nie dopatrzenie, Defne ma w tej scenie różne makijaże, na początku ma oczy pomalowane na niebiesko, a potem na jasny róż :D

Paula1008

niedopatrzenie*

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Ale masz OKO ;))) ja te nie zauważyłam.... ale po prostu już 3 raz oglądam sceny między Omerem i Defne ;)))
W wyłapywaniu szczegółów jesteś lepsza niż dziewczyny z telefor .... chociaż one są wyłapują których scen nie było w zwiastunach .....

Scena z zapinaniem sukienki już przetłumaczona na polski ;))) A przypomniałam sobie gdzie już widziałam podobną scenę..."Dziewczyna jak diament " widać scenarzyści tureccy też oglądali ten film ;)))

w ciągu ostatnich kilku godzin odcinek na YT ma już ponad 90 000 wyświetleń ;))) a dla przykładu kiraz 55 odcinek jest 5 dni i ma 67 000 -

Co trzeba przyznać to to był świetny odcinek.... i to wyjdziesz za mnie na końcu ;))))
Szkoda tylko, że teraz się zacznie wszystko sypać.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Widziałyście już ?

https://youtu.be/aC0_ctf_YiM

Piękne :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

widziałam , widziałam ;))) śliczne i jak mi fajne nóżki chodzą w tym tańcu, a nie widziałam, żeby ćwiczyli ;))))

Szkoda tylko, że ta sielanka trwająca od 18 odcinka zostanie brutalnie przerwana..... bo czas na dramat......

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

A tak z innej beczki..... oglądałam urywek 19 odcinka z prezentacją butów..... jakie te czerwone sandałki na szpili były cudne ;))))) ja chcę takie .... mmmmniód po prostu ;))))

Margoargo

A mi podobały te sandały ze sznurkami, super były :)

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

A tu zwiastun 21 odcinka z napisami ;)))

https://www.youtube.com/watch?v=v6AE_gzn974

Dziewczyny z telefor są niesamowite ;))) dziękujemy ;)))

Margoargo

Ja wariuję już i cały czas oglądam urywki :). Jaki Omer jest romantyczny.:)
Jak myślicie kto jest bardziej romantyczny Ayaz czy omer?

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Jak mam być szczera to wolę Omera romantyka niż Ayaza.... mnie bardziej pasuje.... raz że taki jest w tym niewymuszony a dwa jego romantyzm przejawia się w spojrzeniach.... uffff Umuś ufff i drobnych gestach .....a nie w Bóg wie jakich niespodziankach ;)))) Bo niespodzianki Ayaza po pierwsze były za częste, a po drugie czasami strasznie przesłodzone ;))))

Margoargo

Zgadzam się z Tobą :).
Ayaz jest romantykiem, ale okazywał to przede wszystkim przez niespodzianki, za to Omer ten romantyzm zachował dla kobiety swojego życia i ten romantyzm jest taki naturalny, on przecież ni robił Defne niespodzianek, ale patrzy na nią z taka miłością , troską...sama scena z pierścionkiem pokazuje jakim jest romantykiem:). I te piękne słowa, które do Defne mówi. :)
Ayaz robił te niespodzianki zbyt często i to było nudne, bo życie niestety nie jest takie kolorowe i to było trochę nieprawdziwe.

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Jakby na to nie patrzeć Omer to taki męski romantyk;))) co ja wymyśliłam ;)))) \
A Ayaz na użytek chyba młodszej widowni ( nastoletniej) został stworzony jako taki trochę bajkowy romantyk .....

Czy Omer zrobił jakąś niespodziankę Defne.... no śniadanie przeprosinowe ..... ale bez niewiadomo jakich niespodzianek... ot po prostu przygotował śniadanie....pamiętał, że Defne pije rano herbatę, a przecież Omer za herbatą rano nie przepada tylko musi być kawa ;)))
Potem przez większość czasu w 9 odcinku był taki nadskakujący ..... rozpływam się jak to oglądam ;)))

A chyba w 16 odcinku ..... jak jeszcze wojna na całego między nimi trwała.... jak się zerwał jak zobaczył, że Defne się kawą poplamiła;))) i nawet jej koszulkę zaoferował ;)))
takie czasem drobniutkie gesty a jakie robią wrażenie..... pewnie tylko na mnie ;)))

Margoargo

"Jakby na to nie patrzeć Omer to taki męski romantyk;))) co ja wymyśliłam ;)))) \
A Ayaz na użytek chyba młodszej widowni ( nastoletniej) został stworzony jako taki trochę bajkowy romantyk ..... "

Świetnie to określiłaś :). Ja wolę jednak tego męskiego romantyka :D.
Ja lubię jak w filmach jest sielanka i jest słodko, ale ona nie może trwać wiecznie, a w SnM czasami mnie brało takie znużenie, bo było zbyt słodko.

Ta sytuacja z koszulką była genialna mi też się to podobało :).

Mamy 20 odcinek KM, a nie padło jeszcze magiczne słowo...i dlatego lubię ten serial, bo akcja idzie w swoim tempie jak w życiu, nie jest on odrealniony ;)
Myślę, że pierwszy "kocham Cię" powie OMer :)

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Pewnie tak pierwszy powie Omer i potem dostanie po głowie .... bo się dowie jak to z Defne naprawdę było..... ja też nie lubię przesłodzenia....a zauważyłaś, że w Sezonie pełno było wątków ni z gruszki, ni z pietruszki to dziadkowie, to ciotka to Derin, a w Kiralik akcja toczy się wokół firmy Omera i Sinana i dla mnie to tez jest fajne, bo nie ma zagrywek nie wiadomo z czego.... nawet akcje z babcią Defne są przekomiczne, a nie irytujące......

Coś mi się wydaje, ze I serię Kiralik zakończą na tym, że Omer się dowie całej prawdy o wynajęciu Defne ..... i się zacznie..... ja wolałabym, żeby pociągnęli do happy endu tak jeszcze z max 15-20 odcinków i zakończyli produkcję...... bo jak widać po Sezonie na miłość ilość odcinków 1 serii zmęczyła publiczność i słaby scenariusz II serii nie wróży dobrze tej produkcji...... dziś sprawdzałam ratingi sezon do prawie 40 odcinka jeszcze się trzymał ma pudle, a potem ..... już słabo, a to co jest z II serią to porażka ..... 19 miejsce 55 odcinka mówi samo za siebie ;)))

Margoargo

Może tak być, że I seria skończy się dramatem, a w drugiej Defne będzie za nim latała, a on będzie nie ugięty.

A jak tam 20 odcinek, które miejsce miał? :)

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

No raczej 1 to nie ulega wątpliwości;))) dziewczyny z telefor coś przebąkują o 11 mln widzów ;)

Margoargo

A jak to się przekłada ma miejsce?. :)

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

No chyba 1 :)))

Margoargo

Musi być, A tak w ogóle to nie myślałam, że ktoś kiedykolwiek w serialach zrzuci z piedestału Ayaza...a jednak...pojawił się Omer...i Ayazek poszedł w zapomnienie (może nie do końca) :D

Margoargo

Kolejna wpadka :D
Defne przyszła do Omera z tymi facetami z garniturami jak już się ciemniło, a wychodzili jak było jasno:D