Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)
Paula -Ty jesteś kiralikowy tropiciel wpadek;))) na planie powinni Cię zatrudnić ..... i pomyśl miałabyś obejrzany wcześniej odcinek..... no i oczywiście zażyczyłabyś sobie tłumaczenie na polski i ..... już byśmy wiedziały co się dzieje w serialu ;))))
Chyba ktoś z nadzoru produkcyjnego sobie zaspał ..... albo kierownik planu się rozkojarzył przy takich scenach ;)))
Napiszę do nich Cv, że chcę dostać pracę jako "tropiciel wpadek" :D
A zastrzegę, że biorę ze sobą swoją kiralikową siostrę (Ciebie) :D
I będziemy miały super widoki :D
Paula przestań ..... bo znowu pół nocy zamiast spać będę oglądać kiralik i spojrzenia Umusia ;)))
Ja też dzisiaj nic innego nie robę, tylko oglądam powtórki :D.
Czy mi się wydaję, czy my jesteśmy największymi fankami tego serialu z dziewczyn od KM? :)
Uwielbiam jak on jej zapina sukienkę, to jest tak seksowne i on takki męski robi to tak, żeby ona to poczuła :D.
Sama to czuję :D
Czemu niemożliwa? :)
w sensie niesamowita jesteś ;))) zapodajesz takie linki, że odpływam ;)))
Znajdż sobie firm Dziewczyna jak diament.... tam tez jest taka scena ..... tylko znajdę Ci który moment ;)
tu masz link
https://www.youtube.com/watch?v=SYS94NDC-hs
scena zaczyna się od 3.29 .....
fajnie, fajnie :)...jednak Omer cudowniejszy, seksowniejszy, bardziej męski, piękny, czarujący, seksowny, uwodzicielskim...po prostu ideał...Omer świetnie wyglądał w garniturach :)
O Kobieto ale młoda jesteś ja mam prawie 4 dychy ;))) ale ponoć nie wyglądam..... dają mi mniej.... jeszcze na szczęście ;)))
Wow :). To Ty już pewnie mamą jesteś :). A mi dają 18, 19 :)...w tym roku mnie nawet o dowód pytali :D
Bez obrazy Margoargo,ale dobrze wiedziec ,ze jest ktos starszy ode mnie ha ha.
Myslałam,ze tylko ja mam " wariacje" i zachowuje sie nienormalnie
Ja za niedługo kończe 33 lata :D
spoko o co się mam obrażać ;)))))
Siostra my tutaj tworzymy jedną wielką rodzinę zafiksowaną na punkcie tureckich seriali i postaci ;)))))) bez względu na wiek ;)))))
Paula znowu oglądam tę scenę;))) ale teraz tropie jak TY ;))) zauważyłaś, że haftkę w sukience Defne ma zapiętą ;))) a z zamkiem sobie nie może poradzić jak ona zapięła tę haftkę???? mogli już dać Omusiowi zapiąć i haftkę ;))) ale pewnie za bardzo by mu się ręce trzęsły hahahhaha ;))) i mógłby sobie nie poradzić ;)))
Z doświadczenia wiem, że ten zatrzask w sukience jest łatwiej zapiąć :)...mogli by mu dać, ale wtedy to bym chyba pośliniła monitor komputera z wrażenia :).
W sumie byłaby to ciekawa scena Omuś trzęsącymi łapkami zapina haftkę ;))) i jeszcze jakby mruczał do ucha Defne " kto wymyślił haftki;))))" ....... hahahaha ponosi mnie wyobraźnia;))))
ja po raz kolejny przejrzałam sceny z 20 odcinka z Omerem i Defne..... musze już wyluzować ;))))
I jeszcze jedna scena mi się podobała..... Omer otwierający drzwi Defne do samochodu i proszący, żeby usiadła z nim z tyłu..... taki drobiazg a jak cieszy ;))))
No bardzo piękna..... a tropiąc dalej nieścisłości w tym odcinku..... to ciekawie wygląda sprawa ich chodzenia w kurtkach.... bo niby powinno tam być troszkę zimno, biorąc pod uwagę to, że Defne przyszła do Omera wieczorem w kurtce, potem on do niej też. Na drugi dzień Omer był w bezrękawniku.... Defne z garniturami przyszła do niego też w kurtce, a potem na przyjęcie pojechała w takiej cienkiej sukience na ramiączkach, bez żadnego żakietu..... a tak mi się skojarzyło ;))) chyba musiało być jej trochę chłodno.... no wiadomo, że przy Omerze ..... jest rozpalona więc może dlatego jej nie założyli żakietu ;))))
Chociaż w scenie z zwiastuna , której ostatecznie nie ma w tym odcinku.... Defne ma czarną sukienkę i żakiet ...... wychodzi na to, że reżyser zmienił koncepcję tej sceny i zapomnieli o żakiecie ;)))
Dokładnie .... coś się nie mogę odzwyczaić ;))))
jak tam żyjesz Siostro.... już ogarnęłaś tematy i nadal w biegu ???? ;)))
tematy ogarnęłam w miarę :D
ale jako że dziś świętuję urodziny, to mimo wszystko trochę zakręcony mam ten weekend ;P
choć liczę że w ten tydzień już będę prawie na bieżąco z wami ;D
Zatem Droga Siostro... wszystkiego najlepszego z okazji urodzin..... przede wszystkim szczęścia ;))))))
Wszystkiego dobrego siostro.
Dużo zdrowia i szczęscia no i oczywiście spełnienia najskrytszych marzeń :D
Chyba nie ma tu linka do sceny łóżko Defne więc zapodaję ;)))
https://www.youtube.com/watch?v=18nPpsHvSHE
scena miód.... te spojrzenia Omera ..... ja bym już dawno z ciuchów wyskoczyła ;)))) hahahaha
Omer się przebierał a Defne wyszła :D
Ja bym tam stała i się patrzyła ha ha
Wzieło Omera oj wzieło :D
Wzięło go po całości...... w serialu latino już byśmy miały scenę łóżkową ..... a tu tyle musimy czekac ;))))
Wiesz ja jestem staroświecka i ze spaniem to jestem raczej za tym,zeby wszystko toczyło sie wolnym rytmem.
ja tez jestem staroświecka i uważam, ze akurat tutaj spokojnie mogą poczekać z scenami łóżkowymi ;))))
Chociaż jak się patrzyło na Omera i Defne w tej scenie to ich wspólna noc będzie lepsza niż Oyku i Ayaza ;))))) oby ;))))