PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35708
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Dzisiejszy odcinek

ocenił(a) serial na 3

Pomysł z takim tematem się spodobał, więc zaczynamy ;) Tematy poświęcone poszczególnym wątkom oczywiście dalej mogą być, ale raczej tym ważniejszym ;)

------------------------------------------------------

Pedro powrócił! I nie chciał tequili, tylko poszedł coś sobie wybrać. Ciekawe było to filmowanie z góry całej sceny. A Jasio jaki ugrzeczniony względem macochy.

Zyta jest twarda, nawet się przed prawnikiem półsłówkiem nie zdradziła, że to jej mąż wykrył podstęp Rutki.

Paweł nie odwiedzi żony w MAS, hmmmm, czyżby myślał już o Julii? ;>

ocenił(a) serial na 3
wujciowariatuncio

Ela jest właścicielką, a Julia użytkowniczką. Ela jest właścicielką "na papierze", a Julia "de facto". Tyle.

Awdar

Ela jest wlascicielka i dzierzawi Julii-to wiem. ale zastanawiam sie na jakich prawach ma byc zatrudniowa Beata skoro Julia mowi ze nie ma pieniedzy na stworzenie etatu?

ocenił(a) serial na 3
wujciowariatuncio

Będzie na ułamek etatu albo na umowę inną niż umowa o pracę.

ocenił(a) serial na 10
wujciowariatuncio

Ja też nad tym dumam. Zostaje jedno rozwiązanie: wolontariat Beaty :D

elfijka

Joachim był na misji w Afryce , a Beata w aptece - aptekarze bez granic:)

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

A potem Beata otruje Barbarę Botox, Jacka i innych "wrogów" o ktorych jeszcze nie wiemy :)

Sisi_188

Cholerka, od listopada czekam na wyniki DNA, a tu Feli je zjadł!

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

Może tych trzecich nie zje :)

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

Ech, mnie Feli i jego błazenada działają już na nerwy. Ileż można z siebie idiotę robić? ><

elfijka

Eeee, Fali to już chyba zawsze będzie klaunem.

wiatriwoda

Ciąg dalszy Oli i szefa , która chyba niedługo wykorkuje , opłakiwanie Joachima przez Beatkę , raczej bez łez , Ela , która się wtrynia i cyrkowca głowę zawraca . Myślałem , że Julia psychopatka ich zauważy choć , ale nie - szkoda. Miłosz i film mam nadzieje , że Herbusiowa coś namiesza wielka pani producent , prezenterka i szefowa domu kultury Do tego jeszcze waleczna Barbara myślałem , że w szafie ukryła Waca , ale nie . No i Feli dziś fajnie i Monika z Wacem też , tylko dalej nic nie wiadomo

wiatriwoda

Dzisiaj Rafał pokazał się bez koszuli :D

Vanessa100

I może nawet w kapciach jak kiedyś prorokowałem:)

wiatriwoda

Łał, Rafał się rozkręca :D

Vanessa100

Dosyć , że Ola nie powiedziała mu Ubierz coś na siebie , bo może mój szef nas podgląda:)

wiatriwoda

haha ;)

Niech szef zainstaluje kamerę w ich łóżku, a potem ten filmik umieści w Internecie :D

Vanessa100

Oni są tak zestresowani , ze chyba w łóżku niewiele się dzieje :) Rafał nie może , a Olę boli głowa:)

wiatriwoda

Też mi się tak wydaje :D

Vanessa100

A może nas zaskoczą , ta jedna klata goła i Ola okaże się w ciąży :) Cudowne narodziny:)

wiatriwoda

Cóż, nie wiem jak bardzo bezpłodny Rafał musiałby się starać, żeby coś z tego wyszło :D

Vanessa100

Może Ola wskoczy do szefa , apotem cudownie będzie brzemienna:)

ocenił(a) serial na 3
Vanessa100

Ryśki już zaliczyły taki cud i jest Kasia ;)

Awdar

W takim razie cud olkowo-rafałowy to tylko kwestia czasu ;)

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Korzystniej wyglada jak jego klata jest spowita odzieza ;-) za to ola blysnela biustem :-D

wiatriwoda

Ola mnie rozwaliła, przyszedł sms, a ona woła Rafała jakby miał potwór z tego telefonu wyskoczyc. W pierwszym momencie myślałam, że to jego telefon. W ogóle to, że nie odebrała wiadomości też było naciągane, bo myślę, że 99% jednak by przeczytała, nawet w celach bezpieczeństwa. A mam pytanie, pokazywali kiedyś tego szefa Olki, czy to ten sam facet, który siedział w samochodzie przed policją? Ominęłam kilka odcinków i nie jestem w temacie do końca.

ocenił(a) serial na 6
Camilla3

Tak, to on. Jednak przeczytała, bo powiedziała Ewie, że jej szef kazał jej przyjść do pracy na kolorowo, gdyż on tak lubi :D

elmoo_filmweb

Wiem, że przeczytała na koniec, ale chodziło mi, że wcześniej woła Rafała, o przychodzi, a ona, że nie będzie czytac wiadomości. Potem widac ciekawośc wygrała ;)

ocenił(a) serial na 3
Camilla3

Kilkanaście razy ;)

Awdar

Czyli jednak, już myślałam, że chcą nas zmylic, tym, że jest na konferencji, a niby kazał jej się ubrac na kolorowo :)

Camilla3

Ja myślałem , że nie przeczyta , a na koniec jak już przeczytała , to że to może od kogoś innego:)

Camilla3

w sumie Olka przesadza. owszem facet sle jej te smsy ale co z nich wynika? nic takiego. powinna go olac to facetowi by przeszlo. tym bardziej ze go zna. swoja droga Olka jest taka atrakcyjna i pociagajaca ze kazdy facet jak ja tylko raz zobaczy to zaraz zakochuje sie na zaboj!!! tak samo jak w jej siostrze. swira wszyscy dostaja na punkcie tych lasek:) Olka powinna przedstawic szfa Adze to moze jego afekt przeszedlby na te nietuzinkowa pieknosc!!!!!!!!!

wiatriwoda

Bardzo dawno nic nie wspomnieli o chorej Krysi za oceanem .Ani Ola - ona to tylko o szefie i o skorpionie myśli , ani Agnieszka o drzewach ani Paweł o Widze , ale nawet słówkiem reszta rodziny , choćby ta wspaniałomyślna Ela , by raz od czapy ze swoją zatrwożoną miną , powiedziała , że dzwoniła do niej , albo że ciekawe jak tam leczenie. Na początku pozory scenarzyści utrzymywali , a ostatnio nie.

ocenił(a) serial na 6
wiatriwoda

Ta niepewność jest wkurzająca, jak Kotulanka ma tak owijać w bawełnę, to już niech odejdzie, przynajmniej będzie można zrobić kolejny ruch, a tak scenarzyści są w kropce.

ocenił(a) serial na 3
wiatriwoda

Ola nam się jakby ostatnio zaokrągliła. Nie będzie z tego jakichś dzieci? ;)

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Ela musi robotę załatwić Beacie z AMNEZJĄ, nie ma czasu na myślenie o bratowej.

wiatriwoda

tak bo Krycha interesuje sie wylacznie Pawelek. cala reszta ma swoje zycie wlacznie z tatusiem ktory okazal sie psem na baby :)

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Oj tak , Olka poza szefem martwi się jeszcze Sławką..niech niej Norbiego dorzucą to całkiem wykituje...Przewidywałam, że może bezpłodny Rafał, jak oniegdaj sp i nieodżałowany Rysio, swego czasu uznany za bezpłodnego, który "stworzył Kaskę", niebawem zapłodni Olkę, kilka miesięcy urlopu jej się przyda..:) Choc patrzac na figirkę Olki juz się chyba pospieszyli Jasiek chyba coraz bardziej żywi lepsze uczucia do matki...swoja droga ciekawe czemu Barbara nie da rozwodu Rafalskiemu jak ma Waca? Ela, następny moralitet zaraz po nieskazitelnym Pawełku, tylko dziwne, że zarówno on jak i ona i cała reszta rodzinki zupełnie zapomnieli o Krystynie...Julia pewnie sobie wszystko zapisuje-atak bedzie kwestią czasu :) Znając Herbusiowa, to raczej szykuje macki na Milosza SPOILER zacznie mu sie wyplakiwac na Igorka, a cekawe jak Miloszek ją pocieszy :) Bede aktywniejsza w sesji, bo bede na bieżaco z odcinkami, buziaki :*

ocenił(a) serial na 3
Sisi_188

"Po sesji" powinno być ;) Trzymamy kciuki ;)

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Dziekuje;-) Sesje mam wolna bo zaliczenia mam do konca stycznia a sesja zaczyna sie 1 lutego ;-)

ocenił(a) serial na 3
Sisi_188

To chyba nie "wolną" właśnie ;)

Co studiujesz? ;)

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Elektroradiologię, ostatni III już rok :) W tym roku obrona licencjatu :)

Tzn właśnie "wolną" bo z wszystkimi egzaminami i zaliczeniami uporaliśmy się w styczniu :) A w sesji nie mamy ani czego zdawać ani czego się uczyć :)

ocenił(a) serial na 10
Sisi_188

Szczęściara. Nas to nie oszczędzają...

ocenił(a) serial na 10
lach

A co Ty studiujesz? :)

ocenił(a) serial na 10
Sisi_188

Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze na UG

ocenił(a) serial na 10
lach

Ciekawy kierunek ;-) Ja na CM UMK

Sisi_188

Elunia niby taka swietoszka ale niezle intryguje. w sumie Julia ma racje chociaz kawal z niej cholery. jak mozna zatrudniac w aptece osobe bez praktyki (Beata wasciwie nie pracowala w zawodzie) i to jeszcze po utracie pamieci. Ela mowi: nie ona nie bedzie realizowala recetpt raczej bedzie jako technik? czyli co? ze ma leki robic??

ocenił(a) serial na 4
wujciowariatuncio

A tak sobie będzie przychodzić, jak to w rodzinie. ;)

Swoją drogą ciekawe z czego Beatka się utrzymuje ? Czyżby sobie jednak przed "utratą pamięci" odłożyła coś niecoś na Kajmanach ?

ocenił(a) serial na 3
Awdar

Plus dla Miłosza, że nie ukrywa spotkań ze swoją ex-

Ola nawet nie widzi, jak daje sobą manipulować, szef jednak zdecydował za nią, jak ubierze się do pracy, wypadła jak idiotka. Swoją drogą jak na urzędniczkę państwową, to niewielkim stopniu ma narzucony dress code.

Awdar

Jerzy jest wielce oburzony, że Julia nie chce przyjąć do pracy Beaty.
Kto by się nie bał zatrudnić w aptece osoby, która dopiero co miała amnezję i nie wiadomo czy już w całości odzyskała pamięć?
Tu chodzi o leki, a nie o jabłka.

Vanessa100

To jeden z niewielu razy kiedy Jerzy zachowywał się dziwnie , a powiem więcej bardziej nieracjonalnie niż Ela , a to wyczyn:)