Na to własnie czekałam, bo juz mnie Rokitka zwymyślać za 1000 post i blokade temata na gg zdążyła....
Spokojnie:-) Swoją drogą ciekawe dlaczego limit to tylko 1000? Z takim zapałem dobrniemy do 10 000:P
Nie zwracajcie na Marlenn uwagi bo ona już pije kościstą fioletową wódeczkę przez świeżą bułeczkę prosto z Biedronki ;p
Ja chce opowiadanko jakies.......... Prawo pracy jezd bleee....Oki o 23 wracam do nauki.....to juz na bank....Nie ma zmiłuj....
moje gratulacje ponad 1000!!! no to może jakieś opowiadanko ktoś by wrzucił? proszę!!! wasze są świetne nie mogę się od nich oderwać niektóre czytam po kilka razy??? no to jak podejmie się ktoś? plisssss
to ja siedzę i zmyślam dlaszy ciąg, a go tam na starym Zakończeniu zjadło, bo już było 1000. W takim razie nie będzie dlaszego ciąga, trudno
Jak to nie będzie jak ma być!!!!!!!!! Eeee no bez jajców ino!!!;))))
Bo skopiuje te wczesniejsze i tu wrzuce......;))))))
w takim razie mój wiersz o Kościach z części poetyckiej
w pamiętniku Temperance Brennan:
"Ty mnie, Bones, nie proś o wiersze,
Bo ja jestem z FBI.
To co do głowy przychodzi mi pierwsze,
To miłość, Ty i maj."
Wiersz ten dedykuję mojej partnerca i przyjaciółce -
Seeley Booth
Biedronko ma, Ty moja Biedronko,
tak się cieszę, ze co dnia
świecisz mi jak słonko.
Kiedy ranne wstają zorze.
kto mnie spragnionego wtedy wspomoże
jak nie Ty?
Ty codzień przenosisz moją duszę utęsknioną
do tej mielonki na promocji wystawioną,
do tej kiełbaski w zielonych ubrankach
i skarpetek w paski noszonych w starych trampkach.
Ty co Ridża w trudnych chwilach wspierasz
tak i mnie wesprzyj i to nie raz.
Nie raz i nie dwa, ale tysiące,
które można zarobić siedząc na kasie w Biedronce.
To tak pod wpływem chwili i jogurtu truskawkowego (chyba był przeterminowany) :p
czyten jogurt truskawkowy ( nie wnikajmy czy przeterminowany czy nie :P ) nie był przypadkiem z Biedronki xD ?? coo.../?
Naturalnie Piegża :P Jakże mogłoby byc inaczej. To przez ten jogurt zapomniałam dopisac. I reklamy kłamią!!!! Opakowania wcale jadalne nie są ;)
Rokitka, jak wyczarujesz zakończenie Kości w kilku księgach trzynastozgłoskowcem, to Ci przyznam Literacką Poetycką Nargodę Nobla (za prozę już dostałaś- razem z Marlen)
nie wiem, jak ty, ale ja piję, koniaczek ku rozgrzewce, bo u mnie wśród białych nieźwiedzi zimno jak psia mać
No dziewczyny nie nadążam za wami ;D Ja już z okazji 1 000 postu robię sobie mini imprezkę. Lody, Cola, Wino musujące ( ;D ) itp. ;D Piegża twój ostatni scenariusz świetny ;D Wasze wiersze są po prostu słodkie ;D Pozdrawiam ;*
Piegża napisz proszę dalszy ciąg swojego ostatniego scenariusza:-)
Bo okropnie mnie ciekawi co by było gdyby Booth doiedział się co wygadywał poprzedniego wieczoru:-)
Kaś też jest za! Kaś też jest ciekawy reakcji Booth'a budzącego sie w mieszkaniu Bones :) Kaś też chce ciąg dalszy! :))
co do dat urodzenia to dobrze przeczytałam Piegża, że Ty 17.04?? ja 16.04 :D Baaran :P
I powodzenia na wszystkich sesjach, examinach i całej reszcie zaliczeń ;)
Ja też jestem ZA ! ;D Piegża ty zawsze coś genialnego wymyślisz ;D Ja jestem Rak z 26.06 ;D Chyba jestem jedynym rakiem w naszym gronie ? ;D Pozdrawiam ;**
Piegża napisz proszę ciąg dalszy bo oszaleję! nie moge sie doczekac!
PS. widze ze sie wywiazala dyskusja o znakach zodiaku ja jestem skorpin z 28.10 roku: xxxx
w życiu nie widziałam tylu skorpionów w jednym miejscu. xD
Dusze artystyczne.
Niech ktoś coś napisze!!
Z niecierpliwością czekam na jakieś scenki.
cokolwiek!!
Prosi... :)
probówałam, naprawdę, ale nie mam pomysłu. wieczorem po spacerze może mi się coś zalęgnie :)
szkoda mi starego forum, przywiązałam się do niego... jak Booth do skarpet w paski :D
niezłe z nas towarzystwo zodiakalne, same konkretne znaki, bojowe ;)
Czekam z niecierpliwością:-)
A co do starego forum to faktycznie szkoda. 20 stron w tak krótkim tempie... Zwracam się do administratorów filmweb, żeby zwiększyli limit wpisów!
Kolejna część naszego opowiadania już jest na http://m-r.kosci.waks.pl/
Czytajcie i komentujcie. Czekamy na opinie :D
Pozdrówki
M&A
Ażeście się wszystkie porozpisywały.... ponieważ jeszcze nie miałam okazji wznosze toast za 1000 wpisów!!
Zakończenie- oby nigdy nie dobiegłao końca!
:)
http://emily-deschanel.com/gallery/displayimage.php?album=70&pos=10
Czy ja na tym zdjęciu widzę Izę Miko z ED ? ;D Skoro rozmawiały no to może Emily usłyszała coś o Polsce ? ;D
To rzeczywiście ona. Wow. Widziałam chyba wcześniej to zdjęcie, ale nie zwróciłam uwagi na Izę... taaaakkk... przyznam się. Też jej zazdroszczę :)
Pewna Pani na MERLINIE napisala recenzje do ksiazki Kathy "Poniedzialkowa zaloba". Krotko mowiac zganila serial "Kosci" za cytuje:"fatalny(...)szczegolnie gra aktorska i tempo akcji -istny teledysk..." !!Hej fanki czy ta opinia nie jest krzywdzaca ?!JA osobiscie uwazam, ze Emili Deschanel jako dr Brennan jest rewelacyjna !!!
Marlen, biorę młota i jadę do Torunia. Pójdziemy na Szeroką i trochę bruku ze sobą zabierzemy. Nauczona doświadczeniami z koncertu Feela w Toruniu wiem, że bez ciężkiego sprzętu nie da się ich wydobyć.
Te przeklęte męskie mohery włażące mi w kadr...
Mam już 5. Ale obawiam się że tyle nie wystarczy!!
Cegłówki, cegłówki zbieram!!
Na Krakowskim w Lublinie mozna nazbierac takze dachowek, ktore spadaja z nowo powstalych dachow,rzekomo przez przypadek !!
WOW nawet nie wiedziałam, ze wczoraj upiłam się z okazji 1000 wpisów;P:P
zawsze to jakiś powód:D:D
pozdrawiam i czekam na scenraiusze!!
Zgadzam się ;D Tylko kto się podejmie napisania scenariusza ? ;D Czekamy na chętną ;D
no po waszych bedzie cieżko kogokolwiek przekonac;D:D poprzeczka bardzo wysoko!!
I pora taka nie bardzo....sesja, wystawianie ocen, bo koniec roku szkol. blisko...
Wiatr w oczy scenarzystom i pisarzom;)))