PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687676}

Krzyk

Scream
2015 - 2019
7,1 12 tys. ocen
7,1 10 1 11980
4,0 10 krytyków
Krzyk
powrót do forum serialu Krzyk

Była spora dyskusja podczas 1 sezonu, a więc pora na nasze domysły w sezonie drugim.
Najdziwniejszy jest nowy syn szeryfa: sporo wie o głównych bohaterach i ich śledzi (Brook)
Nauczycielka może, ale jednak czy to nie znowu kopia Piper ?
Zoe, łamiemy kanony i czarnoskóry morderca, albo przynajmniej wspólnik ?
Troy James, a może ktoś jeszcze nie pokazywany ?
Po dwóch odcinkach mało coś powiedzieć, ale pobawić się można :)

ocenił(a) serial na 9
Madzia_94_filmweb

Popieram Slowicka, morderca wybiera swoje ofiary, nigdy nieprzypadkowe. Jak zobaczyl woźnego po prostu uciekł i szczerze, postac woźnego nic nie wnosiła do "zycia" w Lakewood. Można sie nie zgodzić bo recepcjonista z hotelu nie wnosił rowniez a zostal zamordowany. No niestety wnosił, bo rozpoznałby Audrey ze włóczyła się z Piper itp. Dlaczego nie dobił nauczycielki? A po co? To serial wiec trzeba sprężać cztery litery i gnębić/mordowac/wrabiać innych.

Maciulaa

Dokladnie, nawet bylo powiedziane, ze Zoe wpisala sie na liste.

Skejcik

Wrócę do wcześniejszego odcinka. Czy myślicie, że Noah naprawdę był celem zabójcy? Gdyby chciał to by go zwyczajnie zabił, nie informował dziewczyn, nie dawał mu czasu na przeżycie. Może chodziło tylko o grę, ale wydaje mi się, że nie chciał go zabić, bo nie zrobił takiego numeru jak z Zoe. Tak więc w pierwszym sezonie spotkanie z mordercą przeżyła Audrey (teraz już wiemy dlaczego), a w drugim sezonie Noah. Czy Noah przeżył tylko przypadkiem?

ocenił(a) serial na 7
Nocna_furia_filmweb

Był celem do gry z Audrey i Emmą. Gdyby go nie odnalazły na czas miałyby wyrzuty sumienia, a morderca satysfakcję i wymierzył by im mentalny cios.

ocenił(a) serial na 7
Skejcik

http://www.flickeringmyth.com/2016/08/promo-images-for-scream-the-tv-series-seas on-2-finale-when-a-stranger-calls/ 6 zdjęc z ost odcinka. Każdy klika na własną odpowiedzialność choć spilerów nie ma

Skejcik

Widziałem parę dni temu te zdjęcia ;D jednak....tak się zastanawiam czy niektóre z nich to nie spoiler ;) nawet taki mały, bo przecież my nie wiemy o co obecnie chodzi na danym zdjęciu a może to już być np: po ujawnieniu......;D sam się zastanawiałem jak widziałem te zdjęcia czy jednak nie zdradzają czegoś.

Rrouge

Na ostatnim zdjęciu za Noah i Brooke to Hayley ?

Request_

Prawdopodobnie tak, ma takie samo ubranie i to coś na głowie co miała podczas morderca, najwidoczniej morderca będzie pokazywał na ekranie wszystkie nagrane śmierci.

ocenił(a) serial na 8
Rrouge

Kieran z nożem :D No kurde to może być scena jak się ujawnił :D Jeżeli to rzeczywiście on :D

ocenił(a) serial na 7
kacperowski20

Nie no gdyby to on był mordercą to raczej tego zdjęcia by nie opublikowano,wg mnie to kolejna zmyłka dla widza.

Psycho_Daddy

Na 90% to ktos z domu w ktorym mieszka, wiedzieli o burmistrzu plus tam byly listy.

Psycho_Daddy

Ja osobiście trochę wątpię, przecież nie wiemy co dokładnie się tam dziej xD a mtv to mtv wątpię żeby się posilili o jakieś zaskoczenie dla mnie to na 100% będzie ktoś z tych najbardziej oczywistych (Kieran, Stavo, Eli), ja cały czas zostaje przy Kieranie, może jeszcze Stavo.

ocenił(a) serial na 7
Rrouge

Kierana lubię więc wolałbym żeby to nie on był zabójcą:).Obstawiam Stavo lub Eliego,jacyś dziwni są,no i tę nową nauczycielkę Lamb czy Lang nie pamiętam nazwiska,coś mi w niej nie pasuje.Wiem że oberwała w szkole ale może wspólnik chciał ją wykolegować z interesu:),nie wiem loteria...

Psycho_Daddy

Ja za to lubię Stava i Eliego xD a przynajmniej bardziej od Kierana no i Eli to byłby właśnie najbardziej wielka oczywistość, bo teraz wszystko na niego idzie, nawet na sneak peeku jak i emma, audrey są przekonane że to on jest mordercą, no i Kieran też jest dziwny jak na główną postać i to już od 1 sezonu, zawsze znikał podczas większych morderstw i pojawiał się chwilę po tym jak morderca znikał.

ocenił(a) serial na 7
Rrouge

Kierana lubię więc wolałbym żeby to nie on był zabójcą:).Obstawiam Stavo lub Eliego,jacyś dziwni są,no i tę nową nauczycielkę Lamb czy Lang nie pamiętam nazwiska,coś mi w niej nie pasuje.Niby oberwała w szkole ale może wspólnik chciał ją wykolegować z interesu:),nie wiem loteria...

ocenił(a) serial na 7
Rrouge

no może taki mały spoiler. Jednak co do Kierana to na jednym mnie tylko zastanawia, ma na sobie jeansy. Morderca w jeansach on nosi czarne bodajże spodnie chyba, że potem się przebiera lub nie zakłada kostiumu to by było dziwne.

Skejcik

To też zastanawiająca, ale nie jestem pewien czy takie coś jest jakieś znaczące :/ gdyby dali takie same spodnie jak ma ktoś inny to chyba by było zbyt prosto.

ocenił(a) serial na 7
Rrouge

No nic. Jutro się dowiemy :D

ocenił(a) serial na 10
Skejcik

Tak bardzo chciałabym już się dowiedzieć :D Tylko nie możemy włączać facebooka i instagrama, bo tam już pewnie rano ciekawe zdjęcia zawitają :D

Skejcik

No i wszystko jasne....UWAGA nikt nie może mieć teraz pretensji, przecież każdy wie że ten wątek zawiera spoilery więc.....WIEDZIAŁEM ŻE TO KIERAN ;D wiedziałem ze to na pewno ktoś oczywisty i prawdopodobnie kieran, oczywiście jak widać jest jeszcze jakiś morderca i będą te 2 odcinki halloweenowe więc....tam się zobaczy ;D

Rrouge

A mi trochę szkoda Eli...

Madzia_94_filmweb

Mi Eliego też szkoda :/

ocenił(a) serial na 7
Rrouge

Nasze domysły się potwierdziły :) Kieran zabójcą i chłopakiem Piper, tak się zacząłem też domyślać ostatnio. Fajne zakończenie, że jest jeszcze jeden zabójca... Brandon James ?

Skejcik

Kieran może zginąć w tym halloweenowym specjale 2 odcinkowy, widać go w więzieniu i mordercę gdzieś nad nim.

ocenił(a) serial na 7
Rrouge

widziałeś jakieś fotki ?

BTW z radiowozem to motyw ze Scream 2, a także Kieran kieruje się zemstą jak Pani Loomis :)

Skejcik

o tym motywie ze scream 2 jak i kierowaniem się wiem ;D, nie nie widziałem fotek, widziałem krótki zwiastun który został pokazany podczas Scream After Dark po finale.

Rrouge

A wiesz może gdzie się da obejrzeć na necie Scream After Dark? :>

ocenił(a) serial na 7
rybka10002

https://www.youtube.com/watch?v=hLowOLq0HBE sneak peak odcinku na halloween, całe scream after dar s02e12 http://vidto.me/vm3djs1b5tjm.html tylko musisz mieć adblocka bo reklamy cię zjedzą.

ocenił(a) serial na 8
Rrouge

Właśnie co to była za scena we więzieniu z mordercą kolejnym? Czemu jej w odcinku finałowym nie ma? :D To jest z tych dwóch specjalnych odcinków scena? I co z z 3 sezonem?

kacperowski20

3 sezon nie jest jeszcze oficjalnie potwierdzony a tej z mordercą nie ma bo właśnie jest z tych dwóch specjalnych halloweenowych odcinków które będą w październiku ;) taka mała zapowiedź.

ocenił(a) serial na 8
Rrouge

A mnie zastanawia czy na pewno Kieran dzwonił do Emmy w kinie? On został z Noah a zaraz potem rozległ się telefon. Zabójca dzwonił i mówił do Emmy że nie chcesz oglądać mojej twarzy czy jakoś tak :P Może to akurat Brandon dzwonił? On miał paskudną twarz a Kieran nie miałby jak zadzwonić.

Skejcik

Dobrze, ze tak sie skonczylo. balem sie jakiegos debilnego zakonczenia. Ogolnie to od akcji w kregilni w 1 sezonie wiedzialem, ze to on. Nawet juz nie szukalem innego zbojcy, wiec troche sie zdziwilem, jak zobaczylem, ze to Piper.

Skejcik

To był też mój główny podejrzany- ze względu na dwie rzeczy. Po pierwsze- reakcja nauczycielki na jego przyjście do szpitala, po drugie- motyw z pierwszego sezonu, gdy rozmawiali z matką Brandona, ta staruszką taką. Ona wskazała na Kierana, że ją odwiedził.

ocenił(a) serial na 7
Rrouge

ajajaj jak mogli...

czuję spore rozczarowanie bo Kieran od początku przez wielu typowany był na zabójce w sumie był nr 1,liczyłem na totalne zaskoczenie a wyszło dość średnio.

Psycho_Daddy

Bardzo słaby finał sezonu, liczyłem na coś lepszego... szkoda Eliego :( najlepsza scena w tym odcinku to Stavo w szpitalu.

damian_lademann

W odcinku halloweenowym lub w nowym sezonie będzie powrót Brandona?

ocenił(a) serial na 7
damian_lademann

chyba nikt jeszcze nie wie czy Brandon powróci,co do 3 sezonu to nawet nie wiadomo czy powstanie.

ocenił(a) serial na 8
Psycho_Daddy

Jak to nie wiadomo, już jest info na netflixie, że start 18 października.

ocenił(a) serial na 7
Araiser

jest?bo dzisiaj na żadnym forum nawet na twitterze ani facebooku nie było takiego info.

ocenił(a) serial na 8
Psycho_Daddy

Przed chwilą skończyłem 2 sezon, zanim odpaliłem ostatni odcinek wyświetliła się reklama 3 sezonu ;)

ocenił(a) serial na 7
Araiser

Ja oglądałem jakieś 3 godziny temu i nic nie było,no i jak wspomniałem nawet na fanpege'ach nie ma o tym info,gdzie to widziałeś? może to zapowiedź 2 odcinków które mają ukazac się na halloween?.

ocenił(a) serial na 8
Psycho_Daddy

Cóż, jestem pewien, że widziałem wyraźnie season 3, teraz już nie mam tej reklamy :P

Araiser

3 sezon nie jest jeszcze potwierdzony ;) w październiku to będą 2 specjalne odcinki halloweenowe ale co do 3 sezonu to jeszcze oficjalnego potwierdzenia nie ma.

ocenił(a) serial na 9
Araiser

To bedzie Halloween Special, a nie 3 sezon.

ocenił(a) serial na 7
Katarzynaa_85

dokładnie. 3 sezon to wielka niewiadoma ponieważ w USA serial nie cieszy się popularnością.

ocenił(a) serial na 7
Skejcik

To niech nakręcą 3 serię dla reszty świata:)

ocenił(a) serial na 7
damian_lademann

w sumie lepiej że mordercą był Kieran a nie np Noah czy Audrey.

Psycho_Daddy

Czemu nikt nie wspomina faktu, że jak oni wszyscy byli razem w teatrze Noah, Brooke, Audrey, Emma i Kieran to zadzwonił telefon zabójcy, no chyba, że Kierana wtedy nie było.

ocenił(a) serial na 8
damian_lademann

Eli jeszcze cudownie ozdrowieje. A przynajmniej musi, bo inaczej nie wybaczę.

ocenił(a) serial na 7
nikike

Za mocno oberwał.