PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95051}

Liga Sprawiedliwych

Justice League
2001 - 2006
7,6 5,2 tys. ocen
7,6 10 1 5171
8,5 8 krytyków
Liga Sprawiedliwych
powrót do forum serialu Liga Sprawiedliwych

Sam nie wiem jaki przedział wiekowy tego filmu animowanego, ale sam przyznam, że jest on tak dobry, że wygląda niemal jak film, przyznam też, że jestem wielkim fanem fantasy i w sumie świata superbohaterów także, a choć mam już 19 lat ;) to nadal z przyjemnością oglądam tą kreskówkę, sam nie wiem czemu, ale coś w niej jest. Ile wy macie lat hehe, mam nadzieję, że nie okażę się tu najstarszy :)

Vigilante

spoko, nie przejmuj się, ja mam 21 lat ściągnąłem wszystkie sezony tydzień temu (wcześniej nigdy nie widziałem żadnego) i od tej pory zdążyłem już obejrzeć wszystkie odcinki JL i JLU, teraz oglądam po raz kolejny, absolutnie się zakochałem w tym serialu i odważę się stwierdzić że jest lepszy nawet od Batman TAS

Vigilante

Pierwszy sezon zwykłej Ligi pamiętam, spodobał mi się, ale nie żeby coś więcej ;) Za to w drugim sezonie zaczęło się dziać! Śmierć Supermana, liga Lordów, inwazja Tanagharian... Niestety nie widziałem wszystkich odcinków...

Teraz Liga bez Granic. Mimo lichego początku, w pewnym momencie fabuła nabiera tempa i może nawet konkurować z wcześniejszą edycją serialu ;) Chodzi mi o projekt Cadmus i upodabnianie się ligi do ligi Lordów, Lexa jako niedoszłego prezydenta... Ostatni sezor ligi bez Granic jest już trochę gorszy, kręci się wokól innego wątku, ale i tak warty obejrzenia :)

Do plusów należy dodać naprawdę udany polski dubbing (poza niektórymi postaciami z Ligi bez Granic, poza tym w pewnym momencie na krótko zmieniło się kilka głównych głosów).

Aha, mam 15,5 roku :P

ser_plesniowy

Polecam obejrzenie Ligi w oryginale, a przynajmniej tych odcinków, w których dość często pojawiają się Flash i Batman :). Rosenbaum i Conroy są naprawdę świetni.

Urielen

Lat mam 17 i 11 miesięcy, JL to moja stara miłość, wczoraj skończyłam oglądać ostatni sezon JLU, jestem oczarowana i uwielbiam ten serial! Szkoda że jest tylko 5 sezonów :(