Witam, kieruję dwa pytania odnośnie serialu.
1. Czy w LS lub LSBG jest przedstawiony ten atak Tanagarianów na Ziemię, do którego
przyłączyła się Sokolica? W LSBG bohaterowie dosyć sporo o tym mówią. Jeżeli jest to w
serialu, to bardzo proszę o podanie nazwy odcinka bądź odcinków :).
2. W którym odcinku Batman i John spotykają syna Johna i Sokolicy - Warloka (o ile dobrze
pamiętam...) ?
Pozdrawiam.
Ja sobie odświeżam serial i jestem przy 60-tym odcinku to syna Johna jeszcze nie widziałem, ale zdrada Hawkgirl to jest to 3 częściowy odcinek "Starcrossed" i to jest ostatni przed "Unlimited", który na razie mi się średnio widzi bo się rozmienili na drobne i za dużo komicznych akcji :o
Też sobie odświeżam serial i oglądam odcinki na You Tube. I choć wspaniała kolekcja odcinków z polskim dubbingiem, to jest niekompletna. Stąd te pytania :)Co do Unlimited to się zgadzam, nie podobają mi się niektóre rozwijane wątki, i czasami brakuje tego klimatu z pierwszych dwóch sezonów. Chociaż niektóre odcinki wyszły nieźle ( np. historia z Cadmusem)
Syn GL'a jest w #65 odcinku właśnie widziałem ;d
Ja polecam serial w oryginale, bo po polsku to musi być parodia sama w sobie, riposty Batmana bez Conroya ? no wayyy D:
Dzięki za info! A odnośnie dubbingu, to doceniam wysiłki ludzi, którzy to robili, bo co jak co, ale moim zdaniem, wyszedł bardzo dobrze. Oczywiście, to nie to samo co Conroy i Hamill, ale jednak głosy dobrane bardzo dobrze do większości postaci. Te oryginalne nie utożsamiają się tak bardzo z JL, jak w polskiej wersji, ale nikt nie zastąpi Conroy'a, z tym się zgodzę.
Poza tym jakoś nie mogę znaleść pełnej kolekcji JL w oryginalnej wersji. Czy mógłbyś może podzielić się linkiem do playlisty bądź coś w tym stylu? Będę wdzięczna :)