Moimi ulubionymi bochaterami są Supermen i Flash.Jakich wy najbardziej lubicie?
Batmanka!!! UWIELBIAM GOO! Batman zawsze byl moim ulubionym bohaterem ah...te komiksy :D Lubie tez Flasha jest taki zabawny :>
Ja najbardziej lubie: Flasha(ciekawe jak miał czas na 60m:D) i Diane łądna dupa;) fajny tez jest Superman i Android
A no tak :D Wonder Woman - ro idealny przyklad ze kobiety też moga byc super bohaterkami :D
Po obmierżeniu całej ligi.. najbardziej polubiłem Batmana. gość ma swój charakter... i myśli całkiem inaczej niż inni i zawsze słusznie.. gość jest zajebisty.
LObo pojawia sie w jednym odcinku ^^ gdy Superman rzekomo umiera on zastepuje go w lidze :D
Flash i Marsjanin :) Zdecydowanie najlepsi. Flash jest zabawny a Marsjanin taki mądry ;) po prostu ich uwielbiam.
Ja tam lubię Vigilante, gość ma naprawdę fajny styl, zielona strzała też mi się podoba, flash oczywiście, Ray Palmer też jest fajny i złoty wzmacniacz też ma coś co polubiłem. Ogólnie każdy z ligi jest wzorowym superbohaterem, ale też każdy ma swoich ulubieńców cóż, a jeśli chodzi o kobiety, to moimi ulubienicami są Wonderwoman, sokolica, stargirl i ogień.
Fajnie narysowali Hawkgirl bez maski, o wiele lepiej niż WW. Była ładniejsza :D.
Eee, Batman w Lidze średnio mi się podobał. Za to moja klasyfikacja to:
1. Marsjanin Łowca
2. Flash
3. Batman
4. Hawkgirl
5. Wonder Woman
6. Zielona Latarnia
7. Superman
Batman, Batman i jeszcze raz Batman!
Logiczny umysł, pozorny chłód wobec otaczających go ludzi, ta ironia...
Uwielbiam go....
Na drugim miejscu ewentualnie Wonder Woman. Trzecie miejsce Flash. Niektóre
jego teksty mnie powalają. Uwielbiam jego dialogi z Zieloną Latarnią i
Batmanem. I kiedy nazywa Batmana "Toperz" ;D
Moimi ulubionymi bohaterami są zdecydowanie batman i superman nie spotkałem się jeszcze z potężniejszymi superbohaterami inni leżą.
Z podstawowej siódemki to z całą pewnością Flash wymiata, jego teksty są świetne (a w wykonaniu Amazo to jeszcze lepsze), Batman też niezły. Z kolei później to najbardziej polubiłem Question'a, niezwykle oryginalny gość, i chyba wskazałbym jeszcze Green Arrow'a i Cowboy'a (country roolez).
Hawkgirl (Sokolica)
Black Canary (Czarny Kanarek)
Huntress (Łowczyni)
Zatanna (pomagała Batmanowi odczarować Dianę)
...i Vigilante (Cowboy).
Lobo, Solomon Grundy i Metamorpho,a bardzo nie podobał mi się Clayface, w sumie Batmana też zrobili słabo.
Moim numerem 1 byłby latarnik - ale skoro nie ma tu Hala Jordana to Stewartowi takiego zaszczytu nie zrobię, bo go nie lubię.
Tak więc:
1.Superman
2.Martian Manhunter
3.Batman
na pierwszym miejscu zdecydowanie Batman - dystans, sposób bycia, lodowata logika, poczucie humoru (lub jego brak? jak zwał tak zwał), genialny analityk, jeden z najtwardszych bohaterów - mimo, a może przez brak supermocy. Dalej Flash - jego teksty miażdżą, Marsjanin - siła, wszechstronność, niesamowita inteligencja i w dodatku jest tak bardzo... inny. Sokolica - za krewki charakterek. Green Arrow, Huntress, Black Canary, Question, Kapitan Atom.
Nie będę oryginalny, ale najbardziej lubię Batmana, chociaż moim zdaniem średnio pasuje do Ligi (wole jego solowe występy, tudzież z Robinem przy boku). Poza tym przyznam, że lubię jeszcze demona Etrigana.
Z resztą tak naprawdę wielu bohaterów jest spoko, przyznam dość ciężko się zdecydować na jednego czy nawet kilku ulubionych.
Najlepiej i jakoś w miarę życiowo wypadli: Black Cannary, Green Arrow i ewentualnie Question. Brakowało mi w serialu jak i w całym DCAU Hala Jordana...
Było cameo Hala Jordana, z resztą nie brak go w innych produkcjach z pod znaku DC. A poza tym John Stewart nie jest taki zły (poza jak dla mnie debilnym wątkiem miłosnym z Sokolicą!)
Masz rację, w DCAU Hal Jordan ma jedynie epizodyczną rolę w odcinku "The Once and Future Thing". Dali naprawdę mało czasu ekranowego dla najważniejszego z Lanternów. I czemu Gardnera nie było (ani cameo, ani nic)? Nie mam nic do Kyle'a i Stewarta, ale są lepsi GL, których można było wykorzystać w DCAU.
Bądź sprawiedliwy, to jedyna produkcja, w której pojawia się John Stewart jako Zielona Latarnia, Kyle Rayner chyba tak samo, chociaż nie jestem pewien.
Hawkgirl oczywiście najbardziej przypadła mi do gustu potem Batmman,Latarnia,Superman,ale kiedy to bylo hehe teraz to już fajne wspomnienia z dzieciństwa.
1. Batman (no a jakżeby można inaczej...)
2. Hawkgirl
3. Question - (w polskiej wersji się chyba Sonda nazywał...?)
4. J'on
5. Zielona Latarnia (Stewart)
6. Flash
7. Superman
W ostatnim odcinku było mi trochę szkoda Luthora, bo niby zUy, ale fajne teksty miał ;)
Batman i Wonder Woman, a także John Stewart, czyli Zielona Latarnia.
Chociaż Superman jest liderem grupy to jest moim najmniej ulubionym bohaterem.
Pamiętam, że Green Arrow też był spoko.
Moim ulubionym bohaterem jest BATMAN!. I lubię też Supermena zieloną latarnie i pozostałych :D . Ale trochę nie lubię Flasha bo jest takim cwaniaczkiem ale ujdzie.
1.Wonder Woman
2.Flash
3.Hawkgirl
4.Zielona Latarnia
5. Marsjanin Łowca
6.Batman
7.Supermen
Ale to nie ma znaczenia i tak wszystkich uwielbiam .; p
Batman oczywiście! No i bardzo się ucieszyłam kiedy Joker wystąpił w dwóch odcinkach: )
W JL to Flash, Hawkgirl, Marsjanin ,Flash + z JLU GreenArrow, Black Canary, Huntress, Sonda, Captain Atom no i oczywiście gacek ;p
1Batman, Flash + Question (najlepsi faceci w JL)
2.Zielona Latarnia + Hawkgirl (uwielbiam ich jako parę)
3.J'onn, Huntress+ Wonder Woman
1 Batman
2 Shayera Hol
3 Zielona Latarnia
4 Zielona Strzała
5 Wonder Woman
6 Superman
7 Czarny Kanarek
Odcinek Furia był super kiedy one jako jedyne mogły walczyć bo przecież wszyscy mężczyżni byli zarażeni.Również z JL