PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95051}

Liga Sprawiedliwych

Justice League
2001 - 2006
7,6 5,2 tys. ocen
7,6 10 1 5171
8,5 8 krytyków
Liga Sprawiedliwych
powrót do forum serialu Liga Sprawiedliwych

Moimi ulubionymi bochaterami są Supermen i Flash.Jakich wy najbardziej lubicie?

ocenił(a) serial na 10
wolf8128

Batmanka!!! UWIELBIAM GOO! Batman zawsze byl moim ulubionym bohaterem ah...te komiksy :D Lubie tez Flasha jest taki zabawny :>

ocenił(a) serial na 7
Mona

Ja najbardziej lubie: Flasha(ciekawe jak miał czas na 60m:D) i Diane łądna dupa;) fajny tez jest Superman i Android

ocenił(a) serial na 10
Darth_Carnage

A no tak :D Wonder Woman - ro idealny przyklad ze kobiety też moga byc super bohaterkami :D

ocenił(a) serial na 10
Mona

zdecydowanie hawkgirl;]jest najfajniejsza.

hawkgirl

Po obmierżeniu całej ligi.. najbardziej polubiłem Batmana. gość ma swój charakter... i myśli całkiem inaczej niż inni i zawsze słusznie.. gość jest zajebisty.

Jamnik_sst

Batman i Marsjanin są najlepsi z tej gromady:)

Mona

Nie pojawia się tutaj, ale to najlepszy bohater... LOBO, The Main Man! :D

ocenił(a) serial na 9
Javi

LObo pojawia sie w jednym odcinku ^^ gdy Superman rzekomo umiera on zastepuje go w lidze :D

wolf8128

Hawkgirl jest najlepsza ;) po za tym bardzo lubie ptaki drapieżne.
Flash też jest fajny.

Auryl

FLASH napewno!! Lubie tez Hawkgirl i Batmana.

nutty_htf

Ja najbardziej lubię Batmana i zdaje się, że tak to się pisze J'Onn J'Onzz, czyli Marsjanina :D

ocenił(a) serial na 9
wolf8128

zdecydowanie Batman, Zielona Strzała i Czarny Kanarek.

wolf8128

Flash i Marsjanin :) Zdecydowanie najlepsi. Flash jest zabawny a Marsjanin taki mądry ;) po prostu ich uwielbiam.

ocenił(a) serial na 9
Madagaskar_2

Ja tam lubię Vigilante, gość ma naprawdę fajny styl, zielona strzała też mi się podoba, flash oczywiście, Ray Palmer też jest fajny i złoty wzmacniacz też ma coś co polubiłem. Ogólnie każdy z ligi jest wzorowym superbohaterem, ale też każdy ma swoich ulubieńców cóż, a jeśli chodzi o kobiety, to moimi ulubienicami są Wonderwoman, sokolica, stargirl i ogień.

wolf8128

Mr. Miracle ponieważ trzeba naprawdę cudotwórcy by obsłużyć kogoś takiego jak Big Barda.

ocenił(a) serial na 8
tom1810_2

Fajnie narysowali Hawkgirl bez maski, o wiele lepiej niż WW. Była ładniejsza :D.

wolf8128

Ja najbardziej lubię Wonder Woman i Batmana :)

wolf8128

Najlepszy Flash :) Batman też spoko :D

malarkey

Eee, Batman w Lidze średnio mi się podobał. Za to moja klasyfikacja to:
1. Marsjanin Łowca
2. Flash
3. Batman
4. Hawkgirl
5. Wonder Woman
6. Zielona Latarnia
7. Superman

wolf8128

Batman, Batman i jeszcze raz Batman!
Logiczny umysł, pozorny chłód wobec otaczających go ludzi, ta ironia...
Uwielbiam go....
Na drugim miejscu ewentualnie Wonder Woman. Trzecie miejsce Flash. Niektóre
jego teksty mnie powalają. Uwielbiam jego dialogi z Zieloną Latarnią i
Batmanem. I kiedy nazywa Batmana "Toperz" ;D

ocenił(a) serial na 10
kaka57

a ja najbardziej lubie supermana i WW, potem flash

wolf8128

Moimi ulubionymi bohaterami są zdecydowanie batman i superman nie spotkałem się jeszcze z potężniejszymi superbohaterami inni leżą.

ocenił(a) serial na 9
wolf8128

Z podstawowej siódemki to z całą pewnością Flash wymiata, jego teksty są świetne (a w wykonaniu Amazo to jeszcze lepsze), Batman też niezły. Z kolei później to najbardziej polubiłem Question'a, niezwykle oryginalny gość, i chyba wskazałbym jeszcze Green Arrow'a i Cowboy'a (country roolez).

użytkownik usunięty
wolf8128

Hawkgirl (Sokolica)
Black Canary (Czarny Kanarek)
Huntress (Łowczyni)
Zatanna (pomagała Batmanowi odczarować Dianę)
...i Vigilante (Cowboy).

ocenił(a) serial na 10
wolf8128

Lobo, Solomon Grundy i Metamorpho,a bardzo nie podobał mi się Clayface, w sumie Batmana też zrobili słabo.

wolf8128

Zdecydowanie...

1. Flash
2. Marsjanin Łowca
3. Batman

wolf8128

Zielona Latarnia, ale Hall Jordan a nie ten gość z ligi sprawiedliwych.

ocenił(a) serial na 10
braindead138

Moim numerem 1 byłby latarnik - ale skoro nie ma tu Hala Jordana to Stewartowi takiego zaszczytu nie zrobię, bo go nie lubię.

Tak więc:

1.Superman
2.Martian Manhunter
3.Batman

MackKL

na pierwszym miejscu zdecydowanie Batman - dystans, sposób bycia, lodowata logika, poczucie humoru (lub jego brak? jak zwał tak zwał), genialny analityk, jeden z najtwardszych bohaterów - mimo, a może przez brak supermocy. Dalej Flash - jego teksty miażdżą, Marsjanin - siła, wszechstronność, niesamowita inteligencja i w dodatku jest tak bardzo... inny. Sokolica - za krewki charakterek. Green Arrow, Huntress, Black Canary, Question, Kapitan Atom.

lilith_19

Nie będę oryginalny, ale najbardziej lubię Batmana, chociaż moim zdaniem średnio pasuje do Ligi (wole jego solowe występy, tudzież z Robinem przy boku). Poza tym przyznam, że lubię jeszcze demona Etrigana.

Doktor_Wong

Z resztą tak naprawdę wielu bohaterów jest spoko, przyznam dość ciężko się zdecydować na jednego czy nawet kilku ulubionych.

użytkownik usunięty
Doktor_Wong

Najlepiej i jakoś w miarę życiowo wypadli: Black Cannary, Green Arrow i ewentualnie Question. Brakowało mi w serialu jak i w całym DCAU Hala Jordana...

Było cameo Hala Jordana, z resztą nie brak go w innych produkcjach z pod znaku DC. A poza tym John Stewart nie jest taki zły (poza jak dla mnie debilnym wątkiem miłosnym z Sokolicą!)

użytkownik usunięty
Doktor_Wong

Masz rację, w DCAU Hal Jordan ma jedynie epizodyczną rolę w odcinku "The Once and Future Thing". Dali naprawdę mało czasu ekranowego dla najważniejszego z Lanternów. I czemu Gardnera nie było (ani cameo, ani nic)? Nie mam nic do Kyle'a i Stewarta, ale są lepsi GL, których można było wykorzystać w DCAU.

wolf8128

Sokolica. Nie wiem dlaczego, taki uraz z dzieciństwa.

haylenely

Bądź sprawiedliwy, to jedyna produkcja, w której pojawia się John Stewart jako Zielona Latarnia, Kyle Rayner chyba tak samo, chociaż nie jestem pewien.

użytkownik usunięty
wolf8128

Hawkgirl oczywiście najbardziej przypadła mi do gustu potem Batmman,Latarnia,Superman,ale kiedy to bylo hehe teraz to już fajne wspomnienia z dzieciństwa.

wolf8128

Moim ulubionym bochaterem jest ortografia.

ocenił(a) serial na 10
freakman

1. Batman (no a jakżeby można inaczej...)
2. Hawkgirl
3. Question - (w polskiej wersji się chyba Sonda nazywał...?)
4. J'on
5. Zielona Latarnia (Stewart)
6. Flash
7. Superman
W ostatnim odcinku było mi trochę szkoda Luthora, bo niby zUy, ale fajne teksty miał ;)

ocenił(a) serial na 9
wolf8128

Batman i Wonder Woman, a także John Stewart, czyli Zielona Latarnia.
Chociaż Superman jest liderem grupy to jest moim najmniej ulubionym bohaterem.
Pamiętam, że Green Arrow też był spoko.

ocenił(a) serial na 10
wolf8128

Moim ulubionym bohaterem jest BATMAN!. I lubię też Supermena zieloną latarnie i pozostałych :D . Ale trochę nie lubię Flasha bo jest takim cwaniaczkiem ale ujdzie.

ocenił(a) serial na 10
wolf8128

1.Wonder Woman
2.Flash
3.Hawkgirl
4.Zielona Latarnia
5. Marsjanin Łowca
6.Batman
7.Supermen

Ale to nie ma znaczenia i tak wszystkich uwielbiam .; p

ocenił(a) serial na 9
wolf8128

1.Batman
2.Flash
3.Marsjanin

ocenił(a) serial na 8
wolf8128

Batman oczywiście! No i bardzo się ucieszyłam kiedy Joker wystąpił w dwóch odcinkach: )

wolf8128

W JL to Flash, Hawkgirl, Marsjanin ,Flash + z JLU GreenArrow, Black Canary, Huntress, Sonda, Captain Atom no i oczywiście gacek ;p

wolf8128

1Batman, Flash + Question (najlepsi faceci w JL)
2.Zielona Latarnia + Hawkgirl (uwielbiam ich jako parę)
3.J'onn, Huntress+ Wonder Woman

użytkownik usunięty
wolf8128

1 Batman
2 Shayera Hol
3 Zielona Latarnia
4 Zielona Strzała
5 Wonder Woman
6 Superman
7 Czarny Kanarek

ocenił(a) serial na 10
wolf8128

Wonder Woman(Diana) i Hawkgirl(Shayera)

Zawsze miałem słabość do kobiet...<3

ocenił(a) serial na 10
wolf8128

Odcinek Furia był super kiedy one jako jedyne mogły walczyć bo przecież wszyscy mężczyżni byli zarażeni.Również z JL

wolf8128

Superman
Flash
Wonder women