PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236958}

Magda M.

2005 - 2007
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 43570
6,4 7 krytyków
Magda M.
powrót do forum serialu Magda M.

Podobno 12 grudnia będzie ostatni już odcinek Magdy M. Słyszałam, że mają kręcić czwartą część, czy ktoś coś wie na ten temat?? A tak poza tym, to czy wiecie skąd można znaleźć archiwalne odcinki??

buziaki dzidzia126

dzidzia126

Podopbno to ma być ostatni odcinek wogule Madzi M. =) pozdrawieam =)

dzidzia126

Podobno to ma być ostatni odcinek wogule Madzi M. =) pozdrawieam =)

ocenił(a) serial na 1
Erika

No i W OGÓLE się cieszę :D

ocenił(a) serial na 10
dzidzia126

tez to slyszalam. 12 ostatni odcinek Magdy M,
i wiecej serii juz nie bedzie, a dlecego?
Podobno, rezyser nie chce aby ten film toczyl sie bez konca...
aby z czasem ludzie sie nim nie znudzili.

dzidzia126

Ja dzisiaj przeczytałam w gazecie,że od stycznia maja kręcic nastepna serie,ale tyle było mowy,że ta jest ostatnia,że sama nie wiem co jest prawdą.W głebi serca mam nadzieje,że będzie czwarta seria i że będzie ciekawsza niz ta.Ale watpie.

gosia223

A ja dzisiaj czytałam artykuł o telewizji komórkowej i było tam napisane, ze można oglądać odcinki magdyM na komórce. Czy ktoś oglądał, badz slyszal cokolwiek na ten tamat?

dzidzia

dzidzia126

?A ja dzisiaj czytałam artykuł o telewizji komórkowej i było tam napisane, ze można oglądać odcinki magdyM na komórce. Czy ktoś oglądał, badz slyszal cokolwiek na ten tamat?
Dzidzia? - cyt.

No właśnie, ja również a propos tego, czy ktoś z was oglądał już magde albo jakieś inne seriale przez komórke? Jak to działa i czy warto w to inwestować??

Pozdrawiam

Krzysiek

nika_gda

Działa, działa. Jeśli masz orange to musisz zabulić parę złotych i masz magdem i jeszcze kilka innych programów, w tym tv na żywo. Pod warunkiem również, że nie mieszkasz na jakimś zadupiu, bo póki co to dobrze działa w większych miastach i na dużych szlakach komunikacyjnych.

Pozdrawiam
maciek

dzidzia126

Od stycznia TVN będzie kręcił kolejną serię przygód ,,Magdy M"...

dzidzia126

Trzecia część będzie ostatnią... Ten serial jest durny... :/ Pierwsza część była fajna, ale dwie następne nudne jak flaki z olejem....

ocenił(a) serial na 8
dzidzia126

Archiwalne odcinki możesz znaleźć na www.magdam.onet.pl , ale trzeba za nie płacić... A czwarta część będzie kręcona... A nawet już chyba została nakręcona... Bo słyszałam, że podobno mają być cztery śluby naraz i widziałam fotkę Magdy w sukni ślubnej i Piotrem, jak się całują...

Farianna

Oj ludzie jacy wy naiwni jesteście... nie bedzie żadnej 4 części choć nie wiem jak bardzo by wszyscy chcieli. to już koniec. śluby bedą i cała reszta którą widziałaś, ale to bedzie we wtorek 12.12. po prostu realitorzy sobie zakplili z wszystkich i skończyly recenzje na tym , że magda ogląda kasete. potem zrobią "kilka miesięcy póżniej..." i dokończa te kilka minut o te upragnione śluby. i tyle koniec. chociaż... (musi być dramatycznie:p) słyszłam że te sluby to tez tylko wkręt, takia jaja. gdyby tak było to by to wszystko spierniczyli, wiec mam nadzieje że po prostu w premierowym ostatnim odcinku bedzie prawdziwa KOŃCÓWKA. pozdrawiam :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

dzidzia126

no mnie sie wydaje(po obejrzeniu ostatniego odcinka),że jednak nakręca 4 serie...a ten cały ślub to tylko sen magdy:D

ocenił(a) serial na 10
dzidzia126

bedzie 4 seria magdzie na koniec 3 serii snilo sie ze wychodzi za piotra i jej kolezanki rowniez sie pobieraja na wiosne nowe odcinki pozdrawiam

dzidzia126

a ja nie zdadzam się ze wszystkimi ktorzy twierdza ze magda m. to glupi serial "jak flaki z olejem"... to swietny film!! moim zdaniem gdyby bylo wiecej takich filmow to bylo by swietnie wrecz doskonale!!
a nie taki klan, ktory chce chyba doscignac mode na sukces... :/ i ktory ciagnie sie w nieskonczonosc o jednym i tym samym... to sa nudne filmy!! a nie Magda M. ktora leci raz w tygodniu!! na kazdy odcinek czekam ze zniecierpliwieniem!! pozdrawiam fanow serialu;)