Podobno 12 grudnia będzie ostatni już odcinek Magdy M. Słyszałam, że mają kręcić czwartą część, czy ktoś coś wie na ten temat?? A tak poza tym, to czy wiecie skąd można znaleźć archiwalne odcinki??
buziaki dzidzia126
tez to slyszalam. 12 ostatni odcinek Magdy M,
i wiecej serii juz nie bedzie, a dlecego?
Podobno, rezyser nie chce aby ten film toczyl sie bez konca...
aby z czasem ludzie sie nim nie znudzili.
Ja dzisiaj przeczytałam w gazecie,że od stycznia maja kręcic nastepna serie,ale tyle było mowy,że ta jest ostatnia,że sama nie wiem co jest prawdą.W głebi serca mam nadzieje,że będzie czwarta seria i że będzie ciekawsza niz ta.Ale watpie.
A ja dzisiaj czytałam artykuł o telewizji komórkowej i było tam napisane, ze można oglądać odcinki magdyM na komórce. Czy ktoś oglądał, badz slyszal cokolwiek na ten tamat?
dzidzia
?A ja dzisiaj czytałam artykuł o telewizji komórkowej i było tam napisane, ze można oglądać odcinki magdyM na komórce. Czy ktoś oglądał, badz slyszal cokolwiek na ten tamat?
Dzidzia? - cyt.
No właśnie, ja również a propos tego, czy ktoś z was oglądał już magde albo jakieś inne seriale przez komórke? Jak to działa i czy warto w to inwestować??
Pozdrawiam
Krzysiek
Działa, działa. Jeśli masz orange to musisz zabulić parę złotych i masz magdem i jeszcze kilka innych programów, w tym tv na żywo. Pod warunkiem również, że nie mieszkasz na jakimś zadupiu, bo póki co to dobrze działa w większych miastach i na dużych szlakach komunikacyjnych.
Pozdrawiam
maciek
Trzecia część będzie ostatnią... Ten serial jest durny... :/ Pierwsza część była fajna, ale dwie następne nudne jak flaki z olejem....
Archiwalne odcinki możesz znaleźć na www.magdam.onet.pl , ale trzeba za nie płacić... A czwarta część będzie kręcona... A nawet już chyba została nakręcona... Bo słyszałam, że podobno mają być cztery śluby naraz i widziałam fotkę Magdy w sukni ślubnej i Piotrem, jak się całują...
Oj ludzie jacy wy naiwni jesteście... nie bedzie żadnej 4 części choć nie wiem jak bardzo by wszyscy chcieli. to już koniec. śluby bedą i cała reszta którą widziałaś, ale to bedzie we wtorek 12.12. po prostu realitorzy sobie zakplili z wszystkich i skończyly recenzje na tym , że magda ogląda kasete. potem zrobią "kilka miesięcy póżniej..." i dokończa te kilka minut o te upragnione śluby. i tyle koniec. chociaż... (musi być dramatycznie:p) słyszłam że te sluby to tez tylko wkręt, takia jaja. gdyby tak było to by to wszystko spierniczyli, wiec mam nadzieje że po prostu w premierowym ostatnim odcinku bedzie prawdziwa KOŃCÓWKA. pozdrawiam :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
no mnie sie wydaje(po obejrzeniu ostatniego odcinka),że jednak nakręca 4 serie...a ten cały ślub to tylko sen magdy:D
bedzie 4 seria magdzie na koniec 3 serii snilo sie ze wychodzi za piotra i jej kolezanki rowniez sie pobieraja na wiosne nowe odcinki pozdrawiam
a ja nie zdadzam się ze wszystkimi ktorzy twierdza ze magda m. to glupi serial "jak flaki z olejem"... to swietny film!! moim zdaniem gdyby bylo wiecej takich filmow to bylo by swietnie wrecz doskonale!!
a nie taki klan, ktory chce chyba doscignac mode na sukces... :/ i ktory ciagnie sie w nieskonczonosc o jednym i tym samym... to sa nudne filmy!! a nie Magda M. ktora leci raz w tygodniu!! na kazdy odcinek czekam ze zniecierpliwieniem!! pozdrawiam fanow serialu;)