bedzie 4 seria magdzie na koniec 3 serii snic sie bedzie ze ona i jej kolezanki staja na slubnum kobiercu
kazda z kolezanek zostanie panna mloda tylko w magdzie snie
nowe odcinki juz jesienia
warto kupic swiat seriali pozdrawiam
pomylka nowe odcinki na wiosne :_) mam nadzieje ze tez beda super popzdrowionka
ciekawe czy to kolejna plotka albo czyjeś domysły?!
jeżeli ktoś jeszcze wie coś na temat 4 serii to prosze o informacje na ten temat...
No cóż, nawet taki sceptyk jak fisha w coś wierzy?? WOW! :D wątpie, żeby była 4 seria. Lubie ten serial ale już zaczyna się robić już nudny. A niby co miałoby być w 4 serii?? chciałabym, żeby była ale wtedy TVN zanudziły chyba wszystkich widzów tym serialem. <lol>
niec nie bedzie zadnej 4 serii!!!!
"Nie będzie czwartej serii "Magdy M." - mówi Dorota Chamczyk. - Jestem teatrologiem z wykształcenia, dlatego dobrze wiem, że ze sceny trzeba zejść, póki jeszcze biją brawo."
Pozdrawiam:)
Nie bedzie 4 serii!!!!
Nie będzie czwartej serii "Magdy M." - mówi Dorota Chamczyk. - Jestem teatrologiem z wykształcenia, dlatego dobrze wiem, że ze sceny trzeba zejść, póki jeszcze biją brawo.
Pozdrawiam:)
bedzie 4 seria gdyz przeczytalam o tym w wiecie seriali
postanowiono ja nakrecic na prozbe telewidzow jak nie wiezysz kup nowa gazete swiat seriali
No dokładnie Świat seriali :D ;D ;) ;P :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
Jak gdzieś trafnie usłyszałam - "Nie zabija się kury znoszącej złote jajka". TVN-owi coraz trudniej jest obstawać przy definitywnym zakończeniu serialu aczkolwiek nadal taka jest wersja oficjalna.
"Nie mówie tak, nie mówie nie- komentuje dla Kultury TV spekulacje dotyczące czwartej odsłony Dorota Chamczyk"
Wtorkowy odcinek serialu zobaczyło 4,3 mln widzów( udział 29,44%). Z tego serialu płyną niewyobrażalne zyski, a nie oszukujmy się w świecie telewizji liczy się kasa a nie godne zejście ze sceny :]
Wszystko przed nami - może będziemy mogli pocieszyć się trochę dłużej może nie :]
Witam was wszystkich.
Mam powazny problem. Nie wiecie jak sie nazywa albo kto wykonuje utwor ktory jest podkladem dla sceny slubu w ostatnim odcinku?
Help!
prawdopodobnie jest to napisane w napisach końcowych, gdzieś przy końcu napisów końcowych. ale celności tej uwagi nie ręczę :]
no to ja CI niestety nie pomogę albowiem wczoraj nie mogłam nawet obejrzeć, więc nie pamiętam jaka piosenka wtedy leciała... a moze jakieś słowa utkwiły Ci w pamięci?
To w takim razie skoro to był ostatni odcinek, to czemy 3 tygodniu temu w każdej gazecie były zdjęcia ze ślubu magdy z piotrem? Po co wogóle nakręcili te sceny, skoro ich nawet nie wykorzystali w serialu...
Moge tylko powiedziec ze nie byl po angielsku a znajoma cos wspominala we dont need to talk about ale ze tak powiem informacja niepotwierdzona. Nawet nie wiem czy to tytul czy cos ale chyba nie.
wykorzystali sceny ślubu... na początku odcinka Magda ma sen i w tym śnie odbywa się otrąbiony w prasie ślub :]
piosenka: Love is crazy - Stanisław Soyka
jak dasz maila to Ci to wyślę :]
Mam nadzieje że bedzie 4 seria ale gazetom wierzyć nie można ;] tak samo w skrócie pisało na końcu do ostatniego odcinka 'Magda pogodzi sie z piotrem, piotr sie jej oświadczy i wezmą ślub" i jak cała Polska zauważyła ślubu nie było (oprócz tego snu ;]) na forach strony magdy m. tak samo pisało że możliwe że bedzie nowa seria. Ale co bedziemy gdybać. Trzeba czekać i sie dowiemy czy 4 seria bedzie, czy nie :)
:*