PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236958}

Magda M.

2005 - 2007
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 43548
6,4 7 krytyków
Magda M.
powrót do forum serialu Magda M.

bedzie 4 seria magdzie na koniec 3 serii snic sie bedzie ze ona i jej kolezanki staja na slubnum kobiercu
kazda z kolezanek zostanie panna mloda tylko w magdzie snie
nowe odcinki juz jesienia
warto kupic swiat seriali pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Pink_147

pomylka nowe odcinki na wiosne :_) mam nadzieje ze tez beda super popzdrowionka

Pink_147

ciekawe czy to kolejna plotka albo czyjeś domysły?!
jeżeli ktoś jeszcze wie coś na temat 4 serii to prosze o informacje na ten temat...

użytkownik usunięty
fisha18

No cóż, nawet taki sceptyk jak fisha w coś wierzy?? WOW! :D wątpie, żeby była 4 seria. Lubie ten serial ale już zaczyna się robić już nudny. A niby co miałoby być w 4 serii?? chciałabym, żeby była ale wtedy TVN zanudziły chyba wszystkich widzów tym serialem. <lol>

ocenił(a) serial na 10
Pink_147

niec nie bedzie zadnej 4 serii!!!!
"Nie będzie czwartej serii "Magdy M." - mówi Dorota Chamczyk. - Jestem teatrologiem z wykształcenia, dlatego dobrze wiem, że ze sceny trzeba zejść, póki jeszcze biją brawo."
Pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 10
Pink_147

Nie bedzie 4 serii!!!!
Nie będzie czwartej serii "Magdy M." - mówi Dorota Chamczyk. - Jestem teatrologiem z wykształcenia, dlatego dobrze wiem, że ze sceny trzeba zejść, póki jeszcze biją brawo.
Pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 10
Pink_147

bedzie 4 seria gdyz przeczytalam o tym w wiecie seriali
postanowiono ja nakrecic na prozbe telewidzow jak nie wiezysz kup nowa gazete swiat seriali

ocenił(a) serial na 9
Pink_147

hyhy, no tak, bardzo wiarygodna i ambitna gazeta, nie ma co ;D

ocenił(a) serial na 7
megane06

No dokładnie Świat seriali :D ;D ;) ;P :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

McCoy

Jak gdzieś trafnie usłyszałam - "Nie zabija się kury znoszącej złote jajka". TVN-owi coraz trudniej jest obstawać przy definitywnym zakończeniu serialu aczkolwiek nadal taka jest wersja oficjalna.

"Nie mówie tak, nie mówie nie- komentuje dla Kultury TV spekulacje dotyczące czwartej odsłony Dorota Chamczyk"

Wtorkowy odcinek serialu zobaczyło 4,3 mln widzów( udział 29,44%). Z tego serialu płyną niewyobrażalne zyski, a nie oszukujmy się w świecie telewizji liczy się kasa a nie godne zejście ze sceny :]

Wszystko przed nami - może będziemy mogli pocieszyć się trochę dłużej może nie :]

skwir

Witam was wszystkich.
Mam powazny problem. Nie wiecie jak sie nazywa albo kto wykonuje utwor ktory jest podkladem dla sceny slubu w ostatnim odcinku?
Help!

mccoy_0

prawdopodobnie jest to napisane w napisach końcowych, gdzieś przy końcu napisów końcowych. ale celności tej uwagi nie ręczę :]

skwir

Ale serial byl wczoraj. Nie mam dostepu do niego a musze to wiedziec dzis;)
Z gory dzieki.

mccoy_0

no to ja CI niestety nie pomogę albowiem wczoraj nie mogłam nawet obejrzeć, więc nie pamiętam jaka piosenka wtedy leciała... a moze jakieś słowa utkwiły Ci w pamięci?

ocenił(a) serial na 7
skwir

To w takim razie skoro to był ostatni odcinek, to czemy 3 tygodniu temu w każdej gazecie były zdjęcia ze ślubu magdy z piotrem? Po co wogóle nakręcili te sceny, skoro ich nawet nie wykorzystali w serialu...

skwir

Moge tylko powiedziec ze nie byl po angielsku a znajoma cos wspominala we dont need to talk about ale ze tak powiem informacja niepotwierdzona. Nawet nie wiem czy to tytul czy cos ale chyba nie.

mccoy_0

wykorzystali sceny ślubu... na początku odcinka Magda ma sen i w tym śnie odbywa się otrąbiony w prasie ślub :]

piosenka: Love is crazy - Stanisław Soyka
jak dasz maila to Ci to wyślę :]

skwir

mccoy-0@o2.pl
wielkie dzieki!;D
jakim cudem?;>

mccoy_0

to jedna z moich ulubionych piosenek :]
a to co zacytowałeś to wers z refrenu :]

skwir

To wyczekuje majla.
Az usiedziec w miejscu nie moge;]

mccoy_0

ode mnie już wyszedł... zacznij odbierać :]

ocenił(a) serial na 10
Pink_147

Mam nadzieje że bedzie 4 seria ale gazetom wierzyć nie można ;] tak samo w skrócie pisało na końcu do ostatniego odcinka 'Magda pogodzi sie z piotrem, piotr sie jej oświadczy i wezmą ślub" i jak cała Polska zauważyła ślubu nie było (oprócz tego snu ;]) na forach strony magdy m. tak samo pisało że możliwe że bedzie nowa seria. Ale co bedziemy gdybać. Trzeba czekać i sie dowiemy czy 4 seria bedzie, czy nie :)

:*