W piątej serii Magda oślepnie i bedzie zdana na pomoc Piotra który nie okaże sie Piotrem tylko Filipem który przebrał sie za Piotra i go udawał. Gdy Piotr sie o tym dowie z rozpaczy rzuci sie z mostu i tak zakończy się 5 seria. W szóstej okaże sie że Piotr skoczył z niskiego mostu i przeżył po czym zrobił dziecko Mariolce bo dowiedział się że Magda jest jego siostrą. Magda w cudowny sposób odzyska wzrok i dowie się o zdradzie ukochanego. Po czym rzuci się z mostu. W siódmej części okaże się że Magda nie spadła gdyż . Później okaże się że Magda i Piotr nie sa rodzeństwem, bo Magda była adoptowana. Tą tragiczna wiadomoscia kończy się 7 seria. W ósmej przez cały czas Piotr i Mariolka będą zastanawiac się czy to naprawdę dziecko Piotra. W końcu okaże się że to nie jego dziecko gdyż Piotrowi przypomniało się, że cierpi na impotencję. Magda wybiera się w poszukiwaniu swoich prawdziwych rodziców. Okazują się nimi Rysio z Klanu ( stąd uroda Magdy) i jego córka Bożenka (która w rzeczywistosci nie jest jego córką). Potylu przeszkodach Magda z Pioterm w koncu moga zacząc przygotowania do ślubu. Niestety przerwie je powrót miłości Magdy z lat przedszkolnych - Alfonsa. W 9 serii Magda ma dylemat - wybrac między Piotren a Alfonsem...W końcu problem sam się rozwiązuje - alfons okazuje się gejem. W 10 serii Magda gubi kapcia i rozpacza nad tym przez całą serię. W jedenastej Piotr kupuje świnie i kury i zamierza założyc gospodarstwo wiejskie. Magda tymczasem odnajuduje kapcia. Okazuje się że zgubił on się za sprawą Wojtka który cierpi na kleptomanię i ma altzcheimera (nie wiem jak to sie pisze ;P).W dwunastej serii Piotrowi zdechła świnia a Magda wdała się w romans z Mackiem z Klanu... W końcu w 1234567899 odcinku Magda z Piotrem birorą śłub ;)
To miało byc śmieszne???.... Niezbyt sie udało. Nie chcę nikogo potępiać... ale takie wymyslanie jest niezdrowe... za dużo mody na sukces ogladasz.... Ja rozumie że nie dla wszystkich ten serial jest super(mnie tez kilka rzeczy w nim denerwuje) ale nie przesadzajmy :D
Heh to nie miało byc śmieszne ale realistyczne. Bo niestety tak niedługo będzie... Nie wiem czy czytałaś ale wątek ma się juz powtarzac - do Magdy znowu przyczepi sie jakis palant, do Piotra jakas baba i przez całą serię będą się z tym użerac. Ja naprawdę lubiłam ten serial - właśnie ,,lubiłam" bo według mnie powinien się skończyc na 3 serii ich ślubem. Przeciąganie robi się nudne - tak jak w ,,Modzie na sukces" której ja nie oglądam ale ty pewnie tak skoro uważasz, że 4 serie to mało;/