PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236958}

Magda M.

2005 - 2007
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 43548
6,4 7 krytyków
Magda M.
powrót do forum serialu Magda M.

DOMYSŁY :):):)

ocenił(a) serial na 3

A ja myśle ze Bartek sie zakochał w Magdzie :):):)

someone_

Też mi się tak wydaje :))) Jestem prawie tego pewna... Ojjj... będą komplikaćje :P

ocenił(a) serial na 3
Kreseczka

oj beda pewnie beda :):) ale zdaje mi sie ze to ujawni sie dopiero w drugiej serii :) jak piotr i magda beda razem - i bedzie kryzys :P:P:P

ocenił(a) serial na 4
someone_

Geje nie zakochują się w kobietach ot tak. ;)))

KROPKA

Chyba pomyliliście go z Sebastianem... Tych gejów byłoby za dużo... A co do tego, że to będzie w drugiej serii to możliwe, bo pierwsza się już kończy (trochę za wcześnie, ale to już ich problem)

Kreseczka

Och, więc jednak ci się podoba, Miss Julie?:) Coś takiego. Za szybko się kończy,a taki jest nudny :) I to wcale nie ich problem.To ty stwarzasz problemy.Ot co.

ocenił(a) serial na 4
Kreseczka

Miałam na myśli Bartka Świderskiego. ;) Jeśli chodziło o Jacka Braciaka (Bartka serialowego) to nie było tematu... ;)

ocenił(a) serial na 3
someone_

OOoooooo :D:D A więc Bartek jest gejem!! hmm... ciekawa hipoteza :):):) naprawde... tylko dlaczego sie z tym nie ujawnia! jakos na razie w kancelarii objawial zainteresowanie kobietami... a moze jest bi??!! :):):)

ocenił(a) serial na 4
someone_

Też mi powód do kpin...

Jak poznasz imiona aktorów (bo domyślam się, że nie znasz, skoro ten post taki cyniczny) to zrozumiesz czemu to napisałam. :)

ocenił(a) serial na 7
someone_

To Seba jest gejem, tak mi się przynajmniej wydaje.
Bartek to kolega (jeśli tak można go określić) z kancelarii..
Seba to jej przyjaciel, mylą się wam postacie!
A co do Bartka też mi się wydaje, że coś do niej czuje, ale próbuje to stłumić (tak jak p.Darcy od Elisabeth Bennet)
Pozdro ;)

niziel

Wielbicielka Dumy i Uprzedzenia?
P.S. Do Itsuki - serial jest fajny, ale za mało dzieje się w jednym odcinku - o to mi chodziło. Stwarzam problemy? Możliwe... to moja specjalność ;)