oczywiscie, ze tak... przeciez to logiczne, ze w tego rodzaju filmach wszystko sie dobrze konczy:)
Pewnie, że się zejdą. To było wiadomo od początku, choć po drodze sporo osób straciło nadzieję :)
Jasna sprawa, że się zejdą. Już widziałem ostatni odcinek więc wiem najlepiej ;-) Trochę głupio zorganizowali ten ich powrót do siebie. Można było od razu wyczuć, że będą razem, bo twórcy serialu za bardzo szczuli Magde na Piotra. A wszystko po to by na koniec była jedna wielka niespodzianka, która dla nikogo wcale nie była niespodzianką...
Tak, zeszli się, tylko tak dziwnie, bo tylko ostatnie 5 minut poświęcili na ich powrót do siebie. Jutro będzie emitowany ostatni odcinek ;) Pozdr.
Jasne że się zejdą!!!
Apropos: Nie wyobrażam sobie wtorkowych wieczorów bez "Magdy M"... Nie wyobrażam sobie że tak po prostu ją usuną.. zlikwidują.. :( Jest mi bardzo smutno, bo to najlepszy serial a scenarzysta wart polskiego odpowiednika Oscara czyli Orła 2007! Żaden, powtarzam żaden serial tak mnie nie wciągnął, rozbawił i rozczulił jak Madzia.