PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236958}

Magda M.

2005 - 2007
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 43549
6,4 7 krytyków
Magda M.
powrót do forum serialu Magda M.

Uważacie, że Piotr i Magda się jeszcze zejdą czy nie ??

ocenił(a) serial na 10
djwislak

mam wielka nadzieje ze tak ;D

ocenił(a) serial na 9
djwislak

oczywiscie, ze tak... przeciez to logiczne, ze w tego rodzaju filmach wszystko sie dobrze konczy:)

ocenił(a) serial na 1
djwislak

ten serial nie jest nakręcony po to by nad nim myśleć.

ocenił(a) serial na 10
djwislak

Pewnie, że się zejdą. To było wiadomo od początku, choć po drodze sporo osób straciło nadzieję :)

ocenił(a) serial na 10
djwislak

Jasna sprawa, że się zejdą. Już widziałem ostatni odcinek więc wiem najlepiej ;-) Trochę głupio zorganizowali ten ich powrót do siebie. Można było od razu wyczuć, że będą razem, bo twórcy serialu za bardzo szczuli Magde na Piotra. A wszystko po to by na koniec była jedna wielka niespodzianka, która dla nikogo wcale nie była niespodzianką...

djwislak

i się zeszli! slicznie wyglądali w ostatnim odcinku :) (tylko oni i gory)

djwislak

Tak, zeszli się, tylko tak dziwnie, bo tylko ostatnie 5 minut poświęcili na ich powrót do siebie. Jutro będzie emitowany ostatni odcinek ;) Pozdr.

ocenił(a) serial na 5
djwislak

Jasne że się zejdą!!!
Apropos: Nie wyobrażam sobie wtorkowych wieczorów bez "Magdy M"... Nie wyobrażam sobie że tak po prostu ją usuną.. zlikwidują.. :( Jest mi bardzo smutno, bo to najlepszy serial a scenarzysta wart polskiego odpowiednika Oscara czyli Orła 2007! Żaden, powtarzam żaden serial tak mnie nie wciągnął, rozbawił i rozczulił jak Madzia.