Trzeba tu odróżnić grę aktorów od charakteru postaci. Na pewno większość z was wskaże Dorotę, którą ja osobiście bardzo lubię. Są z kolei dwie postacie, które, gdy pojawiają się na ekranie, zmuszają mnie do zmiany kanału. Są to rodzice Magdy, grani przez Ewę Kasprzyk i Piotra Fronczewskiego. Pomijając to, że ta dwójka kompletnie do siebie nie pasuje, to nie pasuje do nich tez ich córka. Bez sensu. Ewa Kasprzyk za czasów "Kogla mogla" i "Komedii małżeńskiej" była świetna, ale od czasów "Złotopolskich" gra jedną postać w różnych serialach. Piotr Fronczewski mógł zostać w "Rodzinie zastępczej".
Ja nie lubie Filipa bo zabardzo st nachalny Doroty jest zbyt podła przebuegła i te jej glupie komentarze i wg jest oszustką Orz tej małej zarozumiałej gówniary July :/ W Tylko mnie kochaj zagrala niewiarygodnie fajnie ale jak ogladalam z nia rozmowy w toku masakra tepa jak but wciska sie wszedzie i wegie...A i nie lubie jeszcze tej co prychodzi do fundacji co maz ja ciagle leje a ta mu wybacza i tak w kilko ona gra w nadobre i na zle patrycje...
Ja też uwielbiam Dorotę! Chyba jedyna bardziej złożona i skomplikowana postać w serialu, nadaje mu charakteru :] Nie wyobrażam sobie w tej roli innej aktorki niż boska Magda Cielecka :)
Może to dziwne ale lubie też Magdę :) Co za kontrast: MAGDA - DOROTA... I wolę Piotra przy Magdzie bo wtedy się uśmiecha a uśmiech Joasi jest poprostu... ahhh... Wogóle Magda Cielecka by mogła do mnie mówić, Asia Brodzik się uśmiechać i normalnie - extasy :D
Irytuje mnie... PIOTR :| Nie mam zastrzeżeń do Małaszyńskiego, ale ta postac mi strasznie działa na nerwy... Głownie jego zachowanie... Jaki normalny facet latałby przez pół Europy pomóc wysłać e-maile żonie która go zdradziła - tylko czekałem kiedy zaproponuje Magdzie aby Dorota się do nich wprowadziła. "W troje zawsze raźniej" ;P Albo ucieka na pół roku od kobiety bo nie chce ją martwić swoją chorobą... Ale jeśli już to pretensje do scenarzysty - Małaszyńskiego zostawie w spokoju, bo gra nie źle!
Nie lubie też Filipa i Jagody :|