PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236958}

Magda M.

2005 - 2007
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 43563
6,4 7 krytyków
Magda M.
powrót do forum serialu Magda M.

Koniec Magdy M???

ocenił(a) serial na 10

Czy to prawda, że III seria Magdy M jest ostatnią? W różnych gazetach podają różne wersje... Już się w tym gubię :(
A jaka jest Wasza opinia: powinna być IV seria, czy powinno się skończyć na 45 odcinkach?

ocenił(a) serial na 10
carolinka_2

Tak niestety ||| seria Magdy M jest ostatnią a w dodatku Piotr umrze.. :(

AnnLee

to ze III seria to ostatnio to fakt, ale czy Piotr naprawde umzre to nie wiem. Mam nadzieję, ze to tylko taki chwyt(zmyłka)

AnnLee

Sama umrzesz xD Piotr żyje xD HEHEHEHE XDXD XD

ocenił(a) serial na 10
carolinka_2

Coś nie wydaje mi się by Piotr naprawdę umarł. To mało prawdopodobne by dostosowywali scenariusz do zachcianek aktora, bo aktor chce odejść, tym bardziej, że w tej serii i tak dużo by nie występował, więc już raczej mógłby dociągnąć do końca serii. Także Piotr jest postacią, którą trudno tak po prostu wymazać z całego sensu serialu. A także sam scenarzysta na pewnym czacie potwierdził, że Paweł Małaszyński na pewno nie zagra w 5 odcinkach tej serii. Biorąc pod uwagę 3 odcninki zanim wyjechał do USA, 1 odcinek, w którym rozmawiał z Mariolą przez Skype i ten 1 odcinek, w którym "być może" umarł wychodzi razem 5 odcinków. Czyli fakty by się nie zgadzały;)

kucinHuri

beznadziojowato ale tez tak slyszalam mam jeszcze nadzieje ze zrobia mu reanimacje i odzyje a to co wczoraj bylo to tak specjalnie zebysmy caly tydzien sie zastanawiali i spac po nocach nie mogli :)

ocenił(a) serial na 6
carolinka_2

Uwierzcie...Piotr napewno przezyje. Ale moim zdaniem to dobrze, ze to ostatnia seria Magdy M, poniewaz tworcy serialu nie maja juz zadnych ciekawych, nowych pomyslow... Wszystko sie dluzy, a dialogi staja sie glupie...nie dziwie sie panu Malaszynskiemu ze nie w nim grac:P

ocenił(a) serial na 10
carolinka_2

Według mnie na 100 % Piotr nie umrze, bo to by było bez sensu, skoro ma to być ostatnia seria. Musi się skończyć happy endem. Ale niestety coraz więcej osób twierdzi, że to już jest koniec serialu... Szkoda :(

carolinka_2

Z tego wynika że piotrek żyje (w moim mniemaniu) http://film.onet.pl/seriale/0,1419970,wiadomosc.html [film.onet.pl/seriale/0,...]

A tu możemy przeczytać że rzeczywiście 45 odcinek będzie ostatni:
http://film.onet.pl/seriale/0,1420252,wiadomosc.html [film.onet.pl/seriale/0,...]

Pozdrawiam :]

carolinka_2

Z tego co mi się wydaje to Piotr nie mógł umrzeć. Jeżeli to jest serial o Magdzie i Piotrze to co, nagle faceta tak po prostu uśmiercą?
A co do końca serialu... Tak... to bardzo możliwe, chociaż osobiście mam nadzieję, że to się nie skończy. Było miło oglądać tak świetnty serial...

ocenił(a) serial na 10
carolinka_2

Ja tekże czytałam w gazecie że to juz ostatnia część, ponieważ nie chcą ciągną tego serialu jak wszystkie inne seriale ( np: 'Klan' ) moim zdaniem Piotr wróci w ostatnich odcinkach, ponieważ co mu zrobi za różnice wrócić czy odejść, a zresztą jak można odejść z serialu który dał mu taką wielką sławe, ja naprzykład wczesniej go nie znałam aż nie zobaczyłam go w Magdzie M. Fajny z niego aktor ;)

ocenił(a) serial na 8
carolinka_2

bedzie dobrze piotr nie umrze widzialam zdjeeciaa bedzie sluub....ale reszty nie powieeem..:D:D:D:D

ocenił(a) serial na 10
natalia140

Hehe :) Wiem, jak się skończy :) I niestety przeczytałam też, że to już na 100 % ostatnia seria :(

ocenił(a) serial na 1
carolinka_2

O jak dobrze ;)... to jedyna rzecz związana z tym serialem, która mnie cieszy...

użytkownik usunięty
Mademoiselle

Koniec serialu nastąpi 12 grudnia, i odbędą się w nim 4 śluby :D a mianowicie:
-PIOTRA :D i MAGDY,
-MARIOLI i WOJTKA,
-AGATY i BARTKA ;/,
-KASI i ŁUKASZA :D
Więc jak Piotr mógł umrzeć?? Denerwują mnie takie spekulacje, szaaaał normalnie :D pozdro :*

ocenił(a) serial na 10

ja wiedziałam, że piotr nie umrze, a moje pytanie brzmiało, czy to koniec MM ;) teraz już niestety te plotki się potwierdziły ;( ale dzieki wszystkim za info :)

ocenił(a) serial na 10
carolinka_2

mówię wam Piotruś nie umrze oby!!!!!!! nienawidzę sadowskiego jak go zobaczyłam to się załamałam co on robi w moim ukaochanym serialu!!!!!!

ALE NAJLEPSZE JEST TO ŻE BARUŚ OŻENI SIĘ Z AGATKĄ :D :D t

użytkownik usunięty
amiga_822

Popieram :D ale zaczęłam się już tego domyślać na początku tej serii :D

obejrzełam 45 odcinek i wyglada na to ze sie nie skonczyl a co najlpesze Magda chyba sie z Piotrem pogodzi! On wcale nie umarł!

moniaak

super, super, super! ten ostatni odcieneK :D
chociaż hmmm... koniec taki trochee dziwny..

użytkownik usunięty
asiuniaaa91

Jak oglądnęłam wczoraj ostatni odcinek to myślałam, że zwariuje!! Ta seria skończyła się kompletnie bez sensu! I dlatego doszłam do wniosku, tak jak wielu fanów tego serialu, że 4 seria MUSI być. Nawet jeżeli ma być nudna! MUSI BYĆ 4 SERIA!! MUSI!! MUSI!! MUSI!! MUSI!!! MUSI!!!!!!!!!!

Jak dla mnie to zakończenie było totalną pomyłką... bardzo mi sie nie podobał ostatni odcinek i sposób w jaki twórcy zakończyli całość opowieści. W takiej sytuacji naprawdę optowałabym za czwartą serią :]

skwir

Ha! Na nasze szczęście 4 seria będzie! Mam nadzieję, że Magda jednak nie wróci za szybko do Piotra, ale chcoiaż z nim pogada i nie pojedzie do Australii!!!

moniaak

tak tak, będzie :]

szczegóły tutaj: http://www.filmweb.pl/topic/541623/4+seria+Magdy+M.+b%C4%99dzie%21.html

ocenił(a) serial na 10
carolinka_2

http://magdam.onet.pl/1378807,wiadomosci.html

martastachowiak2

niooom...
aLe zaa to co będzie się działo w IV serii :D ajjj...

ocenił(a) serial na 10
carolinka_2

http://magdam.onet.pl/1378807,wiadomosci.html III seria nie jest ostatnia!!!!!!!!!!!!!!! ;))))

ocenił(a) serial na 10
carolinka_2

Ależ oczywiśćie że bedzie 4 seria! od marca 2007 w TVN!