W programie Szymona Majewskiego juz w Poniendzialek ujzymy krotki serial pt. Magda M. 20 lat pozniej
W roli glownej beda Joanna Brodzik i Pawel Malaszynski
Ja w TOiOWO czytałem, że Majewski też tam powie swoje słowo ;) A w rolach głównych oczywiście Brodzik i Małaszyński.
Magde gra Szymon MAjewski, jazda bedzie że hej :D
http://szymon.onet.pl/2623334,1,video.html
Serial ?Magda M. 20 lat później? zagości na 8 tygodni w programie Szymon Majewski Show.
Szymon Majewski, który stale powtarzał ?Magda M. to ja?, wcielił się w rolę Magdy Miłowicz. Co na to Joanna Brodzik? Jak na zmianę serialowej partnerki zareagował Paweł Małaszyński? Oboje z dystansem do siebie i swych aktorskich kreacji, właściwym dla prawdziwych artystów, pojawią się w serialu, jednak w zupełnie innych rolach. W jakich? ? zobaczycie już dziś o 21.30. W serialu zobaczymy również Zofię Czerwińską, Bohdana Łazukę, Zofię Merle, Iwo Pawłowskiego i Krystynę Sienkiewicz.
szczere zaskoczenie- to jest naprawdę niezłe. małaszyński jako lekko burakowaty macho wymiata. świetne teksty:'możesz wyłączyć to światełko w oczach', 'piszesz mi w liście, że jest zajebiście', 'załóż grochy, zrób lody z popcornem'... i wiele innych. czekam na pojawienie się joanny brodzik, podobno ma zagrać rolę męską. widać, że aktorzy mają dystans do całej sprawy :). bardzo dobra parodia