PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236958}

Magda M.

2005 - 2007
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 43570
6,4 7 krytyków
Magda M.
powrót do forum serialu Magda M.

Melodia z serialu

ocenił(a) serial na 1

Już sama melodia z tego serialu przyprawia mnie o mdłości... nie mogę na to patrzeć. Jak przełączam kanały i spostrzegnę się, że to leci to szybko przełączam dalej !

ocenił(a) serial na 6
Axel

Jakby Ci tu powiedzieć... Nie oceniaj filmu, póki go nie oglądniesz, mówi pewna wróżba w Chińskim Ciasteczku, które kupiłam w herbaciarni. Z Twojej wypowiedzi zaś wnioskuje, że filmu wogóle nie widziałeś i od razu jesteś do niego negatywnie nastawiony. Melodia... Chodzi Ci o opening? Moim zdaniem jest świetny. Bardzo lubię tą piosenkę i często ją śpiewam pod prysznicem (fałszuję bo fałszuję, ale śpiewać lubię) ;)

Pozdrowienia i niech kisiel serowy będzie z Wami ^^

Kazik_chan

Jesli falszjesz to sie nie martw, spiewasz w takim razie dokladnie tak jak w serialu. Jak mozna w czolowce dac taka piosenke? Kazdy odcinek zaczyna się od jakiegos marnego popisu falszujacej "piosenkarki". Orginalnie ją lubie, ale w tym wykonaniu sluchanie po prostu boli. Nie ogladalam Magdy M. jak puszczali na bierzaco, ale moze to sie pozniej zmienia?

ocenił(a) serial na 10
Axel

Moim zdaniem to dobrze, że twórcy serialu promują nie tylko znane polskie hity, ale wplatają w sceny (i w opening :) kawałki nowych zespołów, np. Karmacoma czy Milkshop. Ta dziewczyna nie fałszuje... Po prostu wykonuje ten utwór nieco inaczej. Z tego, co wiem, jeszcze (JESZCZE) nie jest to zabronione w IV RP.

Axel

hehehe... jak nie potrafisz na to patrzec i ci sie zykać chce TO POPROSTU NIE PATRZ!!!!!!!!!PO CO OSZPECASZ Tą STRONE?? MOIM ZDANIEM TO JEST STRONA DLA FANóW ... A TAK WOGóLE JAK TAK BARDZO TEGO NIE LUBISZ TO PO CO TU WCHODZISZ))))))))))??????????? ???????????????????????????