Kocham ten serial...to fakt 4 seria gorsza, ale i tak bardzo mi sie podoba. Jak narazie to moim zdaniem najlepszy serial w POlsce i daje 10:)
Zgadza się, to najlepszy polski serial, ale ostatnio robi się z niego coraz słabsza telenowela. Te wydumane problemy... Koszmar.
Rozwiązania z taniej telenoweli. Magda chce byc z Pawłem, Paweł chce byc z Magdą, ale jedno myśli, że drugie znalazło sobie kogoś, więc i on/ona musi. Żałosne. W życiu to wygląda zupełnie inaczej. Początkowo serial prezentował się wspaniale, teraz jego forma spadła. Szczęście, że to już koniec.
nie oglądałam tego serialu w tvn, poznałam go za sprawą GW, znam więc tylko pierwszą serię i muszę powiedzieć że jest całkiem sympatyczny, byc może naiwny i łatwy do przewidzenia ale miło się go ogląda, takie seriale też są potrzebne, bo trudno po ciężkim dniu sięgać po ambitne filmy, a Magda M nadaje się wspaniale
ZGADZAM SIĘ 100% . MADGA M TO JEDNEN Z NAJLEPSZYCH SERIALI NIE TYLKO W POLSCE ALE I NA ŚWIECIE =)
POZDRO
mi i tak się podoba bezwłocznie do togo co się tam dzieje. ktoś wspomniał że takie filmy są potrzebne <??> i zgadzam się z tym, bo jak nie to to co by szło w tv?? same kryminalne i durne komedie <choć nie wszystkie>
gorsza?
4 seria jest beznadziejna, jak kiedys Magda M miala u mnie 10 spadla do 7:|
zgadzam się z tobą jak dotąd 4 seria jest najgorsza z tych wszystkich, za bardzo komplikują wszystko i na siłę przedłużają serial ale jeśli dobrze liczę to jeszcze 4 odcinki w najbliższych dwóch trochę będzie nudnawo moze w dwóch ostatnich coś się wydarzy, dobrze że przynajmniej dali wątek Agaty Bartka i Rafała coś nowego