PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236958}

Magda M.

2005 - 2007
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 43570
6,4 7 krytyków
Magda M.
powrót do forum serialu Magda M.

tasiemca nie zrobią bo kończą się im pomysły jak to komplikować życie magdy, z zresztą Małaszyński ma już dość nudnej roli Piotra, poza tym gra w Oficerach i Tajemnicach........ Do udziału w tej serii zgodził się po wielu namowach, i tak mało go co będzie zagra tylko w 3 odcinkach, stąd ten nibywyjazd do USA.

ocenił(a) serial na 10

no DOKłADNIE. ;(:(:( nASZ pIOTRUś NIE chce grać, cieszmy się że mogliśmy go wogóle w tej 3 serii zobaczyć :( a szkoda. PItruś wróć, Kazdy wie ze taki idealny męzsczyzna nie istnieje ale Ty dajesz nadzieje na lepsze jutro. ZOstań tutaj. WIadomo ze Oficer to bardziej męski serial ale tu twoja rola jest taka męska. ZOstań ;(

ocenił(a) serial na 8

zagra nie w 3 tylko w 5 odcinkach. a w tym czasie kidy krecono zdjecia do odc 34-43 byl na planie filmowym do Oficerów i Twierdzy szyfrów

ocenił(a) serial na 10
Battlefield

Nie zagra w pięciu odcinkach. (Nie wiem czy w mniej, czy więcej, ale w pięciu na pewno nie) Potwierdził to scenarzysta p. Figura na czacie. Można przeczytać go na oficjalnej stronie serialu. Poza tym, powiedział tez że Małaszyńskiego jest tyle, ile go powinno być (czyli tyle, ile było go w scenariuszu na samym początku). Nie wiem ile w tym prawdy, czy scenarzysta celowo tak mówi aby nie "napadać" na Pawła za to, że znudziła mu się gra w Magdzie M., czy tak po prostu jest. Najlepiej poczekac do końca serii ;)

ocenił(a) serial na 9

szkoda że odchodzi :( ciekawa tylko jestem w kim teraz zakocha sie Magda , według mnie to już nie będzie to i pewnie serial straci na popularności...no ale Paweł od początku mówił ze nie pobędzie w serialu długo a szkoda

Silver_Apple

A wg mnie ten serial jest fajny, ale trochę kiczowaty. Bo scenarzyści nie mają co wymyślać - kłócą ich i godzą; kłóca i godzą. I tak prze N. odcinków. Wiadomo,ze dla faceta to nie spełnienie marzeń. Poza tym moim zdaniem Małaszyński jest tylko przystojny. Pewnie tym tekstem narażę się wielu osobom, ale on burczy! Jego kompletnie nie słychać, on się w ogóle nie nadaję na aktora, tlyko na modela!!!

agnavi

Serial mi sie podoba, ogladam kazdy odcinek. Pierwsza seria podobala mi sie bardzo, przy drugiej zaczynalam sie nudzic, wiec dobrze ze koncza na trzeciej bo jeszcze wyszloby z tego cos w rodzaju M jak Miłość czy Na dobre i na złe :P

ocenił(a) serial na 9

Serial naprawdę jest fajny, tylko trzeba przyznać, że rzeczywiście zaczynają przynudzać. A ten nowy ukochany Magdy jest straszny (przynajmniej znacznie bardziej gorszy niż Piotr). Może się jescze rozkreci;P.