Ja wam to mówie ;);)
Co mnie w nim wkurza?
Otóż, jak łasi się do tej całej pani Natalii (bleeee...)
'Ja bym pani za próg nie wypuścił...' :|;\
A was??
eee on sie do niej nie łasi... jest dla niej raczej miły. znaczy sie stara sie byc mily bo nie chce stracic klientki. Piotr jest po prostu kulturalny i nie potrafi jej powiedziec zeby sie od niego odwaliła bo go wcale nie pociąga hehee
hmmm.... chodzilo mi o te stara babke co od niej mieszkanie wynajmuje... wiem ze to jego kultura osobista, ale mi sie juz niedobrze robi :\
a rozmowy Julii Szulc i Piotra są nadzwyczaj kulturalne :)
wiem wiem, mój błąd ;) skapnęłam sie o kogo ci chodzi dopiero jak juz napisalam poprzedni post i uznalam ze nie ma sensu pisac jeszcze raz zeby sie tlumaczyc no ale skoro ty odpisalas no to ja tez nie bede gorsza heeee... na nastepny raz uważniej przeczytam treśc czyjejś wypowiedzi i dopiero sie bede odzywać
pozdrawiam :))
oczywiscie to nie zmienia faktu ze Piotr moze rzeczywiscie jest troche za bardzo uprzejmy momentami ale w sumie to mi to raczej nie przeszkadza. fajnie ze jest taki kulturalny...
Oczywiście, że Piotr nie jest idealny... i może trochę denerwujące jest bronienie każdej rzeczy jaką robi, ale to właśnie o to chodzi... We wtorkowy wieczory chociaż przez chwilę można było pomarzyć o idalnym mężczyźnie... idealnej miłości... idealnym świecie...
idealna miłość... marzę o tym za każdym razem, gdy oglądam jakąś komedie romantyczną... weźmy na przykład takie Nigdy w życiu... ech...
Jeśli ten, kto wymyślił mu takie zachowanie, uważa to za przejaw kultury, to matko kochana ;)))) strach pomyśleć co mój facet mówi obcym babom, jak jest kulturalny. :)))))))
To łaszenie się i to do obu pań, jest śmieszne. Fircyk w zalotach. :))) Udający świętego w dodatku. ;(
no cóż film nie jest rzeczywistością... nie ma idealnych facetów, a filmowy Piotrowi także daleko od ideału.
Nie będę się rozpisywać co mi w nim nie odpowiada, bo to sprawa gustu. Wspomnę jedynie że białę golfy u mężczyzn pasują bardziej go gejów... no ale to jest tylko moje skromne zdanie
A odnośnie kultury... miło by było gdy by naprawdę tacy faceci istnieli ale to są jedynie wyobrażenia naiwnych kobiet a może poprostu ja nie mogą trafic na kogos takiego...