nie tylko. wyidealizowany swiat, w ktorym wiekszosc chce zyc. idealna przestrzen, i to w Polsce. obraz tej utopii trafia do ludzi, ktorzy najczesciej sa przytloczeni rzeczywistoscia. choc przez chwile byc na jej/jego miejscu. to normalne. nic w tym dziwnego.
Kochana ten serial mnie sie bardzo podoba gdyz jest o miło9ści przedstawia realny świat i mnie osobiscie bardzo wzrusza
zazdroszczę Ci, jeżeli ten serial jest dla Ciebie realny, to zazdroszczę świata, otoczenia, w którym żyjesz.
patryk 1305 ma racje ;D magda m to najlepszy serial ;D i on ukazuje porblemy z jakim borykaja sie codziennie ludzie ;]
codziennym problemem jest to, że na przykład jakiś koleś w tym wypadku piotr nie powiedział kobiecie, którą podobno kocha, że jedzie się leczyć i może nie wrócić, potem się bardzo stara, a ona ma focha?
to żałosne. a magda m zachowuje się jak skretyniała, obrażona dziewczynka.
mi się podobała 1 seria, miło się oglądało, a teraz z każdym odcinkiem coraz bardziej się wkurzam. fajną postacią jest napewno sebastian, a sympatycznym wątkiem jest mariola i wojtek.
ja to oglądam tylko dlatego, żeby nie wychodzić wieczorem z psem, przynajmniej jeden raz w tgodniu :P
Całkowicie zgadzam się z Tobą b-h, mam to samo!:)Też najbardziej lubie Sebastiana, to najfajniejsza postać:)
mi osobiście najbardziej podobały sie wpadki Wojtka np. jak wpadał w drzwi lub zapominał o teczce zostawionej na dachu samochodu to było naprawdę zabawne
dałem ocenę 3/10. ale jak przeczytałem niektóre odpowiedzi o tym, że jest wspaniały zmieniłem zdanie : 1/10
dlaczego? to proste płycizna