PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236958}

Magda M.

2005 - 2007
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 43549
6,4 7 krytyków
Magda M.
powrót do forum serialu Magda M.

co takiego fajnego jest w tym serialu???????????

Baiken_aka_Serpico

odpowiedz jest prosta ;) - wszystko!!!

Baiken_aka_Serpico

Że jest infantylny i naiwny...I że jest całkowitą fikcją w którą każy chce wierzyć...

klauduss_biedronka

to tylko twoje stwierdzenie :]

Blair

nie tylko. wyidealizowany swiat, w ktorym wiekszosc chce zyc. idealna przestrzen, i to w Polsce. obraz tej utopii trafia do ludzi, ktorzy najczesciej sa przytloczeni rzeczywistoscia. choc przez chwile byc na jej/jego miejscu. to normalne. nic w tym dziwnego.

ocenił(a) serial na 10
Baiken_aka_Serpico

Kochana ten serial mnie sie bardzo podoba gdyz jest o miło9ści przedstawia realny świat i mnie osobiscie bardzo wzrusza

ocenił(a) serial na 1
patryk1305

zazdroszczę Ci, jeżeli ten serial jest dla Ciebie realny, to zazdroszczę świata, otoczenia, w którym żyjesz.

agyness

patryk 1305 ma racje ;D magda m to najlepszy serial ;D i on ukazuje porblemy z jakim borykaja sie codziennie ludzie ;]

ocenił(a) serial na 4
Blair

codziennym problemem jest to, że na przykład jakiś koleś w tym wypadku piotr nie powiedział kobiecie, którą podobno kocha, że jedzie się leczyć i może nie wrócić, potem się bardzo stara, a ona ma focha?
to żałosne. a magda m zachowuje się jak skretyniała, obrażona dziewczynka.

mi się podobała 1 seria, miło się oglądało, a teraz z każdym odcinkiem coraz bardziej się wkurzam. fajną postacią jest napewno sebastian, a sympatycznym wątkiem jest mariola i wojtek.

ja to oglądam tylko dlatego, żeby nie wychodzić wieczorem z psem, przynajmniej jeden raz w tgodniu :P

anjali__

Całkowicie zgadzam się z Tobą b-h, mam to samo!:)Też najbardziej lubie Sebastiana, to najfajniejsza postać:)

anjali__

mi osobiście najbardziej podobały sie wpadki Wojtka np. jak wpadał w drzwi lub zapominał o teczce zostawionej na dachu samochodu to było naprawdę zabawne

ocenił(a) serial na 1
Baiken_aka_Serpico

dałem ocenę 3/10. ale jak przeczytałem niektóre odpowiedzi o tym, że jest wspaniały zmieniłem zdanie : 1/10
dlaczego? to proste płycizna

tomek_900

ee :/