Jestem bardzo rozczarowana tym 45 ostatnim odcinkiem czemu tak sie bezsensu zakonczyl czekam na odpowiedz pozdrawiam
Zakonczył się swietnie !!!!!!!!! niestandardowo, fajnie jest tak same sobie juz reszte dopowiedziec, czy wszytsko musi byc od razu takie oczywiste?! czy uwazasz, ze jakby sie zakonczylo slubem, np. sen Magdy,to bylo fajne? ja uwazam, ze nie. Koniec bardzo mi sie podobal, podobnie jak caly odcienk 45 i nie tylko :P w kazdym razie ryczlam prze 15 minut po filmie :P pozdrawaim
Zakonczył się swietnie !!!!!!!!! niestandardowo, fajnie jest tak same sobie juz reszte dopowiedziec, czy wszytsko musi byc od razu takie oczywiste?! czy uwazasz, ze jakby sie zakonczylo slubem, np. sen Magdy,to bylo fajne? ja uwazam, ze nie. Koniec bardzo mi sie podobal, podobnie jak caly odcienk 45 i nie tylko :P w kazdym razie ryczlam prze 15 minut po filmie :P pozdrawiam
Zakonczył się swietnie !!!!!!!!! niestandardowo, fajnie jest tak same sobie juz reszte dopowiedziec, czy wszytsko musi byc od razu takie oczywiste?! czy uwazasz, ze jakby sie zakonczylo slubem, np. sen Magdy,to bylo fajne? ja uwazam, ze nie. Koniec bardzo mi sie podobal, podobnie jak caly odcienk 45 i nie tylko :P w kazdym razie ryczlam prze 15 minut po filmie :P pozdrawiam
A ja sie zgadzma ze zakonczyl sie...dziewnie ? Moze rzeczywiscie chcieli zrobic cos ambitnego ale ja po takch serial nie oczekuje nic ambitnego ! Nie chcialabym zeby zakonczyl sie slubem ale tradycyjnie pocalunkiem a jesli nawet nie to, to chcialabym przynajmniej zobaczyc reakcje Piotra gdyby ja zobaczyl :P:D A sama tez plakalm szczegolnie w momenic gdy Magda ogladal film ;)
Ja równiez jestem rozczarowany zakończeniem. To wcale nie zachęciło mnie do czekania kilka miesiecy na następne odcinki. wręcz przeciwnie.
według mnie zakończenie było całkowicie bezsensowne bo w sumie nic z niego nie wynikało też wolałabym żeby odcinek zakończył się ślubem a przynajmniej reakcja Magdy bo w sumie nie wiadomo co potem zrobiła ( można się spodziewać ale nic nie wiadomo).
Choć w sumie to tylko serial
Aja powiem ze mi tez sie zakończenie podobało!!!! Takie inne...i widać że własnie zrobili sobie przepustke do 4 serii tmy zakończeniem i tez sie poryczałam ;)
HMM wszyscy ryczeli... nie była w mniejszości. Zakończenie dziwne.... otwiera wiele mozliwości... ale myslałam że będzie pokazane spotkanie z Piotrem i buzi:D trudno. Mam nadziję że boski Małaszyński bedzie chciał nadal grać w serialu:D I że MAgda z nim będzie:D
no przestań zakończenie bardzo fajne. ja bym była rozczarowana jakby się z piotrem pogodziła, bo byłoby to bnalne, a z kolei jakby jednak została z Filipem, to tez bym byla rozczarowana bo szkoda byłolby mi piotra :) wiec zakonczenie bardzo fajne samemu mozna sobie dopowiedziec ^^
dobrze sie skonczyl ostatni odc 3 serii ;]
w przyszlym roku wyjdzie 4 seria Magdy M :]
czekam i czekam ^^
Po cholerę 4 seria? Takie jest moje zdanie.
Odglądałem chyba 4 odcinki, wiem o co w tym chodzi, ale ostatni obejrzałem do końca. Według mnie końcówka świetna, pozwala nam samemu wybrać zakończenie. Chyba tylko nastoletnie debilki chcą ujrzeć swojego Małaszyńskiego jak się żeni, dlatego niepotrzebna jest 4 seria. I niby co by się w niej miało zdarzyć? Kilkanaście odcinków byłyby mdłe, tylko by się miziali, kłócili ale na końcu ożeniliby się lub Piotr by umarł :]
nie ma to jak optymizm:P
ja uwazam ze zakonczenie bylo bardzo w polskim stylu:) przerwane, do konca nie objasnione... ale wszystkie dotychczasowe serie, mimo iz nie bylam zagorzala fanka i nie czekalam do 21,30 zeby obejrzec magde m, to podobaly mi sie... wkurzala mnie godzina nadawania, ale ratowaly ja niedzielne powtorki;] "Magda M" to coś nowego na łamach polskich seriali. Nie splagiatowane, ale wzięte z życia...