PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236958}

Magda M.

2005 - 2007
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 43578
6,4 7 krytyków
Magda M.
powrót do forum serialu Magda M.

Jeśli ktoś ma jakieś piosenki z Magdy M. to chętnie się wymienię. W zamian utwór "Płynę, ginę" Telewizora. Mój mail to Nika6452@poczta.fm

ocenił(a) serial na 9
Nika6452

A moglabys mi przeslac ta piosenke bez wymiany bo niestey nie mam zadnej piosenki z Magdy a bardzo bym chciala ta piosenke. Prosze:)
moj mail marlaa@autograf.pl
bede bardzooooooo wdzieczna:)

ocenił(a) serial na 10
Nika6452

prześlę ci wszystkie jakie mam ale nie musisz wysyłać płynę gine bo też mam:))

ocenił(a) serial na 9
barbet

Moglbys i mi przeslac wszystkie piosenki jakie masz z Magdy M.? bardzo bardzo bede wdzieczna
moj mail marlaa@autograf.pl

ocenił(a) serial na 7
Nika6452

ok ale bez wymiany przesle Ci " w domach z betonu nie ma wolnej miłości"martyny jakubowicz... jest tam ta piosenka np. jak magfa wstaje z łożka... OZDROWIEIA

ocenił(a) serial na 9
Nika6452

Dziekuje za piosenke bardzo bardzo jestes kochana :)

ocenił(a) serial na 10
MarLa_3

Jak już tak wszyscy się wymieniąją.. to ja może też skorzystam. ;) Ja nie mam żadnej piosenki z tego serialu i bardzo bym o nie prosiła... W zamian mogę cos wysłać ale nie wiem dokładnie co by cię interesowało. Mój e-mail: marta3314@wp.pl :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Nika6452

Wszystkie piosenki z pierwszej serii Magdy M. można ściągnąć na www.magdam.xn.pl

Kreseczka

Ja słyszałam, że tam jeszcze podobno był Happysad 'Zanim pójde' ale tego nie jestem pewna. W każdym razie jeśli ktoś chce to mam na mailu i moge podesłać.

ocenił(a) serial na 10
CocciNELLA

Ja też poproszę ten utwór "Płynę, ginę". Niestety nie mam nic do wymiany, bo zaczęłam się interesować tym serialem dopiero od II serii. A niektóre melodie są po prostu piękne.
nejeczka@op.pl
Z góry dziękuję.