ten pomysł z mostem - beznadzieja..Przez 50min.odc. praktycznie nic się nie działo, akcja trwała łącznie 2 minuty, gotowanie bigosu i Lusi z Rancza dała Konaszowi. Świetnie pomyślane: obrona przed atakiem się jeszcze dobrze nie skończyła, a dwie ważne osoby w oddziale znikają na całą noc i nikt ich nie szuka? FAIL.! btw. ciekawe co na to wszystko Pan Kusy ;>
Jasne, że jest inaczej tam niż przedstawiono w serialu, ale jak już napisałem dla żołnierzy walczących w Afganistanie te błędy sprawiają, że żołnierze po prostu nie mogą patrzeć na ten serial i tylko o to mi chodziło. Dla ludzi nie mających nic wspólnego z wojskiem lub nie walczących na misjach pokojowych mogę zrozumieć, że serial może się podobać i szanuje to.
Facet, daj se już spokój z odpisywaniem na jego posty. Przecież od razu widać, że Pasterz21 to troll i pewnie czerpie dziką, seksualną radość z tego, że udało mu się wzbudzić czyjeś zainteresowanie w internecie. Wyluzuj i patrz na jego posty z przymrużeniem oka ;)
widzę, że argumenty masz naprawdę mocne, bo personalne. konkretów żadnych. skoro jesteśmy hejterami, to powiedz dla odmiany, co Ci podoba w tym serialu i wtedy można dyskutować. "polska spływa zazdrością i nietolerancją" to nie jest żaden racjonalny argument, to jest wyświechtany frazes, do nikogo i niczego się nie odnoszący. męczy Cię czytanie wpisów na forum, to załóż stronę wielbicieli serialu i po problemie. na pewno będziesz dostawał posty od tych polaków, którym obca jest zawiść, zazdrość i mają do wszystkiego mega pozytywne nastawienie. tyle tylko, że po Twoich postach jakoś tego nie widać.
tomucho77
Z takimi jak Ty szkoda czasu w ogóle wdawać się w dyskusje bo do niczego nie prowadzą, a Twoje wypowiedzi i te żenujące prowokacyjne teksty są poniżej poziomu.
Za to Twoje sa super ,wielka fanka i znawczyni serialow wojennych sie odezwala ,a guzik ich ogladalas ... Zajmij sie lepiej ocenianiem komedii romantycznych ,bo po Twoim profilu widac ,ze jest ich duzo ...