To raczej nie może być przypadek za bardzo to wszystko dziwne :). Czytałam ostatnio że fani właśnie się domyslaja o tych wszystkich dziwnych zabiegach okoliczności, było napisane że oni chyba są razem bo te wszystkie podobne zdjęcia i filmiki nie może być to normalna sytuacja.
Już wcześniej pisałam tutaj że jakieś kilka dni temu obydwoje potwierdzili swoją obecność i będą na gali, tylko właśnie że mają podobno siedzieć oddzielnie przy innych stolikach :)
Tak jak napisałam wyżej to trenerka , nie wiem czy jego czy poprostu na siłowni ale wiem ze od dawna z nią ćwiczy bo miał już kiedyś z nią zdjęcia z siłowni gdzie jej dziękował za trening to musi być trenerka ;)jak był z Lali to też dodawał z nią zdjęcia więc na pewno ich nic nie łączy :)
O a widziałyście nowe zdjęcie byłej żony Mariana? Dodała z jakimś facetem jak się całują więc o powrocie jej i Mariano można zapomnieć :D
Nie widziałam bo jej nie obserwuje. Ale to dobrze bynajmniej o ich powrót nie musimy się martwić :) z resztą wątpię by dali sobie druga szansę no bo on ciągle czeka na Lali :)
Jutro prawdopodobnie będzie wiadomo o której jest gala :)
A ten chłopak to chyba ten co był tej jej ex przyjaciółki, dopiero teraz dodała zdjęcie. Ale nie jestem pewna czy to ten sam
Mariano dodał niedawno zdjęcie czekamy teraz na Lali
Bo wczoraj Lali dodawala dużo zdjęć i filmików a Mariano tylko 2 zdjęcia dziwne:/
No właśnie zdziwiłam się ze ona wrzuciła tyle filmików na insta a on nic, myślałam że też będzie lawina zdjęć ;(
Właśnie to dziwne dla mnie :(
Lali dzisiaj nic nie dodaje a Mariano już dodał zdjęcie też dziwne.
Nie wiadomo gdzie teraz jest Lali. Może już wróciła do Argentyny? :)
Ale zostało już tylko 7 dni do gali :) zobaczymy co tam się wydarzy bo mają obydwoje być, tylko niewiadomo czy z tymi stolikami to prawda czy plotka :/
Może nie miala czasu coś dodać ;/ no ale to jest dziwne. Może zobaczyli ten artykuł co prasa pisała o tych znakach i przestali dodawać o podobnym czasie ale to by też świadczyło, że jednak mają kontakt ze sobą :)
Może masz rację ze przeczytali :) Ale może to wszystko ma tak być i oni chcą żeby o nich pisali i robią te przypadki nieprzypadkowo :D
Mariano polubił na insta coś takiego:
I umrzeć jeśli Ty się zabijesz
I zabić się przy tobie jeśli umrzesz
Bo miłość która nie umiera zabiją
Bo miłości tak silne ze zabijają,nigdy nie umierają
Wiadac ze nadal kocha Lali i cierpi bez niej:(
Nie rozumiem jej czemu ona jest taka nieugieta :(
Co tam się takiego stało że ona to nie chce,przecież każdy zasługuje na drugą szansę :(
Nie wiem co o tym myśleć :( takie zdjęcia lajkuje aż się płakać chce :(. Niech się ona w końcu ogarnie, i niech nie krzywdzi drugiego człowieka. Dobrze ze Mariano ma swoje ukochane dzieci, bo gdyby nie one to nawet sobie nie chce myśleć co by z nim było :(.
Gala nie długo tam się wszystko roztrzygnie:)
Skoro lajkuje takie zdjęcia to musi ją kochać, tylko że Lali tego nie widzi bo go nie obserwuje wiec nie wie jak go to boli ;)
To jest najgorsze bo nie znamy powodu ich rozstania i się nie dowiem co tam się stało że Mariano tak cierpi :(
Ona na pewno dobrze wie bo jej siostra to obserwuje i koleżanka i na pewno wszystko wiedzą i mówią Lali. Chyba że ona nie chce już o nim słyszeć i nic jej nie mówią :(
Nie dodają już podobnych zdjęć a to dziwne:(
Tylko tyle że mariano dodał zdjęcie i Lali też się odezwala:(
Mariano niby znowu polubił jakiś podobny opis do tamtego ale mi się to nie wyświetliło i muszę poszukać na innych profilach na tt i się dowiedzieć. Jak będę coś wiedziała to wam napiszę :)
Zostało jeszcze tylko 6 dni do gali i to mnie pociesza :)
To jak znajdziesz to daj znać ;).
No już tylko parę dni i zobaczymy ich , jestem bardzo ciekawa jak będą się zachowywać względem siebie:)
Wow grubo :D my to będziemy słodko spać :D chyba będzie trzeba nockę zerwać i obejrzeć :)
O matko jak późno :( Będzie trzeba chyba tylko obejrzeć fragmenty na YT no chyba że będzie następnego dnia jeszcze na tej stronie :/
Bo jeszcze jakby ta gala byla w sobotę to można nocke zerwać ale w niedzielę..;( lipa
Postaram się ja to obejrzeć, o ile wgl znajdę stronę gdzie będzie ta gala na żywo puszczona, i w tedy napisze wam co i jak wgl było.
Podejrzewam że wszystko jej mówily co Mariano wstawia i właśnie może to przez to te wszystkie podobne zdjęcia, filmiki w kilku minutowych odstępach.
Może w końcu powiedzą Lali żeby się zastanowiła nad wszystkim, że Mariano cierpi i lajkuje smutne odpisy/zdjęcia :(.
Też myślę ze jej mówią i dlatego to wszystko tak wygląda. Mam nadziej ze Lali się ogarnie i wróci do niego bo to już prawie 2 miesiące przerwy :(
Oby się ogarnęła, zobaczymy jej reakcje po gali jak się tam nic nie wydarzy to już wątpię by coś później było. To już za dużo czasu :(
A może mają jakiś błąd w programie? Oby! Bo tak było z drugą częścią blopersów z serialu na początku były w programie a potem je zdjeli. Przecież w zeszłym roku transmitowali tą gale wiec i w tym powinni. Zobaczymy.
Ja napewno będę ogladać na żywo(no chyba, że burza mi przeszkodzi) nie wiem jak dam rady, bo dzień wcześniej urządzamy sobie z przyjaciółkami babski wieczór a pewnie na wieczorze się nie skończy znając nas :P ale muszę dać rady :) chodźby na pół śpiąco :)
To są plusy skończenia szkoły przynajmniej rano nie trzeba wstawać :) No oczywiście dokóki się do pracy nie pójdzie.
No ja też na spokojnie mogę obejrzeć bo też już po szkole więc potrzebny żeby rano wstać nie mam ;). Tylko oby było na Eltrece to spoko. Nie wiem jak wy ale ja znalazłam apke "Eltrece" by ściągnąć na tele (pewnie ja już macie ale w razie czego to pisze)