PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1282
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja

Lali Mariano

ocenił(a) serial na 10

Ktoś słyszał o ich rozstaniu ?Czy to tylko plotki?

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

To raczej nie może być przypadek za bardzo to wszystko dziwne :). Czytałam ostatnio że fani właśnie się domyslaja o tych wszystkich dziwnych zabiegach okoliczności, było napisane że oni chyba są razem bo te wszystkie podobne zdjęcia i filmiki nie może być to normalna sytuacja.
Już wcześniej pisałam tutaj że jakieś kilka dni temu obydwoje potwierdzili swoją obecność i będą na gali, tylko właśnie że mają podobno siedzieć oddzielnie przy innych stolikach :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Juz sie jej nie moge doczekac :)

ocenił(a) serial na 10
Daga510

Ja też nie :) a zwłaszcza ich reakcji i zachowania :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

oby poszło po naszej myśli to spotkanie

ocenił(a) serial na 10
Daga510

Oby się wszystko udało tak ja tego my chcemy :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Dziewczyny co to za kobieta którą Mariano oznaczył w poście na insta? :O

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Spokojnie to tylko trenerka od dawna z nią ćwiczy :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Uu to dobrze :) kamień spadł mi z serca :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Uffff a już się wystraszyłam że poszedł z jakąś na trening:)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

W którym.?

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Oznaczył kogoś? kiedy? Na ostatniej fotce?

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

A już widzę :) Może to jakaś trenerka albo coś? :)

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Tak jego trenera, anahilali wcześniej napisała że od dawna z nim ćwiczy :)

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Na tym zdjęciu z treningu :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Tak jak napisałam wyżej to trenerka , nie wiem czy jego czy poprostu na siłowni ale wiem ze od dawna z nią ćwiczy bo miał już kiedyś z nią zdjęcia z siłowni gdzie jej dziękował za trening to musi być trenerka ;)jak był z Lali to też dodawał z nią zdjęcia więc na pewno ich nic nie łączy :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

No to dobrze że nic :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

żadnych nowinek?

ocenił(a) serial na 10
Daga510

No narazie coś cisza brak informacji

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

O a widziałyście nowe zdjęcie byłej żony Mariana? Dodała z jakimś facetem jak się całują więc o powrocie jej i Mariano można zapomnieć :D

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Nie widziałam bo jej nie obserwuje. Ale to dobrze bynajmniej o ich powrót nie musimy się martwić :) z resztą wątpię by dali sobie druga szansę no bo on ciągle czeka na Lali :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

A już macie jakieś informacje o godzinie tej gali ?;)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Nie, ja nic nie widziałam by coś pisali na ten temat :)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Jutro prawdopodobnie będzie wiadomo o której jest gala :)
A ten chłopak to chyba ten co był tej jej ex przyjaciółki, dopiero teraz dodała zdjęcie. Ale nie jestem pewna czy to ten sam
Mariano dodał niedawno zdjęcie czekamy teraz na Lali
Bo wczoraj Lali dodawala dużo zdjęć i filmików a Mariano tylko 2 zdjęcia dziwne:/

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

No właśnie zdziwiłam się ze ona wrzuciła tyle filmików na insta a on nic, myślałam że też będzie lawina zdjęć ;(

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Właśnie to dziwne dla mnie :(
Lali dzisiaj nic nie dodaje a Mariano już dodał zdjęcie też dziwne.
Nie wiadomo gdzie teraz jest Lali. Może już wróciła do Argentyny? :)
Ale zostało już tylko 7 dni do gali :) zobaczymy co tam się wydarzy bo mają obydwoje być, tylko niewiadomo czy z tymi stolikami to prawda czy plotka :/

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Może nie miala czasu coś dodać ;/ no ale to jest dziwne. Może zobaczyli ten artykuł co prasa pisała o tych znakach i przestali dodawać o podobnym czasie ale to by też świadczyło, że jednak mają kontakt ze sobą :)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Może masz rację ze przeczytali :) Ale może to wszystko ma tak być i oni chcą żeby o nich pisali i robią te przypadki nieprzypadkowo :D

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Lali dodała teraz 3 nowe zdjęcia, więc jest jak dawniej :D

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Lali dodała teraz 3 nowe zdjęcia, więc jest jak dawniej :D

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Hahha dokładnie :)
Odezwała się :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Mariano polubił na insta coś takiego:
I umrzeć jeśli Ty się zabijesz
I zabić się przy tobie jeśli umrzesz
Bo miłość która nie umiera zabiją
Bo miłości tak silne ze zabijają,nigdy nie umierają
Wiadac ze nadal kocha Lali i cierpi bez niej:(
Nie rozumiem jej czemu ona jest taka nieugieta :(
Co tam się takiego stało że ona to nie chce,przecież każdy zasługuje na drugą szansę :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Nie wiem co o tym myśleć :( takie zdjęcia lajkuje aż się płakać chce :(. Niech się ona w końcu ogarnie, i niech nie krzywdzi drugiego człowieka. Dobrze ze Mariano ma swoje ukochane dzieci, bo gdyby nie one to nawet sobie nie chce myśleć co by z nim było :(.
Gala nie długo tam się wszystko roztrzygnie:)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Ale fakt faktem też dodał zdjęcia :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Skoro lajkuje takie zdjęcia to musi ją kochać, tylko że Lali tego nie widzi bo go nie obserwuje wiec nie wie jak go to boli ;)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

To jest najgorsze bo nie znamy powodu ich rozstania i się nie dowiem co tam się stało że Mariano tak cierpi :(

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Ona na pewno dobrze wie bo jej siostra to obserwuje i koleżanka i na pewno wszystko wiedzą i mówią Lali. Chyba że ona nie chce już o nim słyszeć i nic jej nie mówią :(
Nie dodają już podobnych zdjęć a to dziwne:(
Tylko tyle że mariano dodał zdjęcie i Lali też się odezwala:(
Mariano niby znowu polubił jakiś podobny opis do tamtego ale mi się to nie wyświetliło i muszę poszukać na innych profilach na tt i się dowiedzieć. Jak będę coś wiedziała to wam napiszę :)
Zostało jeszcze tylko 6 dni do gali i to mnie pociesza :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

To jak znajdziesz to daj znać ;).
No już tylko parę dni i zobaczymy ich , jestem bardzo ciekawa jak będą się zachowywać względem siebie:)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Nowe info gala MF w niedzielę 15 maja godzina 21:30 czyli u nas 2:30 ;D

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Wow grubo :D my to będziemy słodko spać :D chyba będzie trzeba nockę zerwać i obejrzeć :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

O matko jak późno :( Będzie trzeba chyba tylko obejrzeć fragmenty na YT no chyba że będzie następnego dnia jeszcze na tej stronie :/
Bo jeszcze jakby ta gala byla w sobotę to można nocke zerwać ale w niedzielę..;( lipa

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Postaram się ja to obejrzeć, o ile wgl znajdę stronę gdzie będzie ta gala na żywo puszczona, i w tedy napisze wam co i jak wgl było.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Myślałam ze gala będzie na eltrece ale w programie jest coś innego :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Więc nie wiadomo gdzie będzie.?

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Podejrzewam że wszystko jej mówily co Mariano wstawia i właśnie może to przez to te wszystkie podobne zdjęcia, filmiki w kilku minutowych odstępach.
Może w końcu powiedzą Lali żeby się zastanowiła nad wszystkim, że Mariano cierpi i lajkuje smutne odpisy/zdjęcia :(.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Też myślę ze jej mówią i dlatego to wszystko tak wygląda. Mam nadziej ze Lali się ogarnie i wróci do niego bo to już prawie 2 miesiące przerwy :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Oby się ogarnęła, zobaczymy jej reakcje po gali jak się tam nic nie wydarzy to już wątpię by coś później było. To już za dużo czasu :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

A może mają jakiś błąd w programie? Oby! Bo tak było z drugą częścią blopersów z serialu na początku były w programie a potem je zdjeli. Przecież w zeszłym roku transmitowali tą gale wiec i w tym powinni. Zobaczymy.
Ja napewno będę ogladać na żywo(no chyba, że burza mi przeszkodzi) nie wiem jak dam rady, bo dzień wcześniej urządzamy sobie z przyjaciółkami babski wieczór a pewnie na wieczorze się nie skończy znając nas :P ale muszę dać rady :) chodźby na pół śpiąco :)
To są plusy skończenia szkoły przynajmniej rano nie trzeba wstawać :) No oczywiście dokóki się do pracy nie pójdzie.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Jak znajdziecie na jakiej stronce będzie transmisja to udostępnianijcie link

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

No ja też na spokojnie mogę obejrzeć bo też już po szkole więc potrzebny żeby rano wstać nie mam ;). Tylko oby było na Eltrece to spoko. Nie wiem jak wy ale ja znalazłam apke "Eltrece" by ściągnąć na tele (pewnie ja już macie ale w razie czego to pisze)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Muszę zobaczyć ta apke co mówisz :)
Właśnie w tamtym roku była tranamisja na żywo w eltrece a teraz nic nie pisze, jest jakiś inny program :(