PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747572}

Moja nadzieja

Esperanza mía
2015 - 2016
8,2 1,3 tys. ocen
8,2 10 1 1287
Moja nadzieja
powrót do forum serialu Moja nadzieja

Lali Mariano

ocenił(a) serial na 10

Kto słyszał o ich Rozstaniu? Czy to tylko plotki?
Cześć dyskusji.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Mariano już w kraju? Ciekawe po co był w tym Rio.
Ale fajnie :) Szkoda że języka nie znam takto też bym nagrała filmik dla niej :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Tak już jest w kraju :)
A ta modelka dopiero teraz zaczęła lubić zdjęcia różnych ludzi, pewnie robi to żeby myśleli że była razem z Mariano i się nie odzywala :D
Teraz czekamy az Mariano zaprzeczy że spotyka się z ta modelka.

Ważne że Lali nas zauważyła i docenila, to było piękne jak powiedziała ze chce przyjechać do Polski :)
Mam nadzieję ze kiedyś przyjedzie.
Na koncert pewnie nie mamy co liczyć bo Polska to zacofany kraj i nie widzi gwiazd latino :(
A szkoda bo Lali ma tu naprawdę dużo fanów, a oni nie chcą tu nawet płyty wydać :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Fajnie bybylo jak by przyjechała, nawet tylko jako zwiedzająca, chodź fajnie by było jak by zrobiła koncert (ale na to nie ma co liczyć)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Lali zna trochę polski dlatego że w rodzinę Benja byli Polacy :)
Lali jak ogarnie się ze wszystkim przyjeżdża do Polski :)

Lali odpowiedziała na filmik :):
S: Cześć Lali, jestem Sandra z Polski i moje pytanie to: które kraje z tych gdzie jeszcze nie byłaś chciałabyś odwiedzić i dlaczego? Buziak dla Argentyny
L: Cudowna! No do Polski. Chcę jechać do Polski.
S: byłaś e Polsce?
L: Nie
S: A kiedy jedziesz?
L: Muszę jeszcze zrobić parę rzeczy i jadę tam.
S: A kiedy startuje SOY Tour?
L: Soy Tour zaczyna się we wrześniu. Wrzesień to moment kiedy zaczynamy trasę w Buenos Aires i potem po kraju, no i po tym możemy do Polski, czemu nie.
S: Bo czemu nie? Jak fajnie ze się uczą, to znaczy nie wiem czy się uczą ale mówią trochę po hiszpańsku i wkładają w to tyle entuzjazmu.
L: Tak, to nie samowite.
S: coś o nauczaniu polskiego, nie zrozumiałam dokładnie bo strasznie hałasuja.
L: Znam "sto lat" po polsku.
S: Jak z tym " feliz cumpleañons"? Jak to mówią.
L: O nie! Zapomniałam jak się nazywa! Czekajcie przypomnę sobie.
Bo w rodzinie Benja Amadeo byli Polacy i na urodzinach śpiewali mu po Polsku dlatego to znam.
*Lali śpiewa 'sto lat' po polsku.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Fajnie, że nas zauważyła wie teraz, że ma fanów także i w Polsce :) Chciałabym ją kiedyś spotkać ale sama mówiła, że jak juz to po trasie nas odwiedzi :)
Co do Mariano to napewno nie był tam dla tej modelki. A ona to taka druga a raczej trzecia hiena robi wszystko, żeby ludzie myśleli, że tak było.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Jak Polska chciałaby ja zaprosić jako gwiazdę żeby np było spotkanie z nią bo na koncert to nie mamy co liczyć :( mimo że jest dużo fanów Lali to oni nas nie zauważają i nawet płyty nie chcą u nas i olewaja fanów Lali :(

Wystarczy ze mariano polubi jakieś zdjęcie dziewczyny a media to wykorzystują. Ta modelka zresztą też bo chce żeby wszyscy mysleli ze on był z nią :/
Ja tam wierzę że mariano i Lali kiedyś wroca do siebie.
To może być trudne bo Lali teraz ma ciągle jakieś wywiady,spotkania. Jutro chyba nawet leci do Meksyku promować płytę. I teraz ciągle będzie promowała płytę.
Potem trasa. Najpierw w Buenos Aires będzie to może on przyjdzie z dziećmi na koncert.
Ale potem jak ona będzie jeździć po świecie to już pewnie będą o sobie mniej myśleć.
Ale na pewno nigdy o sobie nie zapomna i nie przestaną się kochac :)

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

No właśnie ta jej trasa, ciągłe wywiady teraz na pewno nie uda mu się powrotu do Lali :(
Fajnie bybylo jakby Mariano zabrał dzieci na koncert Lali :) może je zabierze kto wie, koncert w Buenos Aires dopiero zacznie się we wrześniu więc trochę czasu jeszcze jest, może do tej pory wrócą do siebie (chodź w co wątpię)

Mariano jednak nie poleciał do Rio do tej modelki jak jak mówicie. On tam miał chyba jakaś sesje :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Lali wcześniej też gdzieś wystąpi z nowymi piosenkami tylko to jeszcze nie będzie koncert więc może Mariano wybierze się tam z dziećmi. Chciałabym żeby tak było.
Mariano na pewno nie był z ta modelka. Miał chyba jakaś sesję ale nic jesCze nie wiadomo

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Ja cały czas w niego wierzyłam :P wiedziałam, że kocha Lali co po nim widać i by nie zrobił takiej głupoty :)

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

O Mariano juz napisali że jest z ta modelka więc teraz czas na Lali ;D
Napisali że Lali chłopak to Nicolas Riera który grał z nią w serialu Casi Angeles i śpiewał z nią :)
Ale głupoty piszą, teraz o niej będą pisać że ma nowego chłopaka i już zapomniała o Mariano ;D

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Lali zdemontowala już plotki o romansie z Nico : Mój Boże. Już nie ma limitu klamstw. Nico to mój przyjaciel. Nonsens. Spotkaliśmy się na tequili i umieralismy ze śmiechu. Ja byłam że swoimi przyjaciółmi a on ze swoimi. Znamy się od lat .

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Mówie dziennikarze wymyślają głupoty, żeby się wybic a, że Mariali to gorący temat to robią to jeszcze chętniej.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Nie no ci ciennikarze chyba że mają faktycznie co robić tylko pierza takie głupoty.
Dobrze ze to polotki. Lali i Mariano nadal nie mają partnerów. Więc cały czas są na coś szanse :).
Lali kiedyś powiedziała że ona nie chce się już Zakochać i że nie chce mieć chłopaka (byjnamije teraz i przez dłuższy czas)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Tak to prawda. Pytali się jej czy chce się zakochać a ona powiedziała ze na razie nie.
Tak samo mówiła ze chce mieć dzieci ale po 30 a jak była z Mariano to mówiła że chce zostać za niedługo matka i to Mariano będzie ojcem jej dzieci :(
Szkoda ze się rozstali mieliby piękne dzieci a Oli i Milo rodzeństwo :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Lali mowi o swoich piosenkach :

Amor es presente: to moja ulubiona. Istnieje tylko teraźniejszość. Ta piosenka mówi o gwarancji ze jedyne co istnieje to miłość i ze nie trzeba się bać. Pozwolić żeby ten strach przyszedł to wielki błąd. Amor es presente to to śpiew wszystkich którzy są wdzięczni ze miłość istnieje. To piosenka o budzeniu się do życia w najłatwiejszy sposób a zarazem dla wielu trudnym. Kochaj to ze czas jest terazniejszy a wszystko inne to pytania bez odpowiedzi.... jak na razie .

Cree en mi: to prośbą o krzyk, poszukiwanie zaufania. To piosenka o miłości ktora płacze. Uwierz mi, jestem dobra, kocham Cię, nigdy Cię nie zranie. Spójrz naprawdę w moje oczy.

Ego: to jest oczywiste, twoje ego jest ślepe. Czasem nie ma miłości ktora by wystarczyła. Wszyscy mamy ego ale kiedy ten towarzysz życia nas oslepia i przemienia w całkiem inne osoby, w skomplikowanych kochankow to wielkim wyzwaniem jest odsłonić sobie oczy. Nie wszyscy tak mogą.

Wiadomo że piosenka amor es presente jest dla Mariano. W dodatku jest to Lali ulubiona piosenka szkoda że smutna :(
Prawdopodobnie piosenka cree en mi też ale to nie jest potwierdzone.
Wszyscy mają nadzieję ze Ego nie jest dla Mariano.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Gdyby Ego było dla Mariano to byśmy mogli się domyślać dlaczego Lali nie chce do niego wrócić:)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Okazało się ze Mariano nie miał żadnej sesji zdjęciowej w Rio. Ta fotograf co z nim pracowała napisała że nie było żadnej sesji Mariano w Rio.
Wygląda na to ze on tam mógł polecieć do tej modelki :(
Czekamy co Mariano powie na ten temat,mam nadzieję ze powie ze to nie prawda. Ale z drugiej strony może zaprzeczyć ze z nią jest a to będzie kłamstwo.
Przecież z lali też się długo ukrywali zanim ogłosili ze są razem :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Dokładnie a wtedy jak był w Rio to ani on ani ona nic nie dodawali na insta co było dziwne oraz od tej plotki Mariano nie lajkuje jej zdjęć na insta jakby nie chciał by to wyszło. Gdyby to tez nie była prawda to by od razu zaprzeczył a on tyle dni siedzi cicho:(

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Dzisiaj właśnie polubił jej zdjęcie :(
Jeszcze nikt z dziennikarzy to o to nie spytał bo nigdzie on nie był.
Nie zrozumiem tego jak on z nią będzie. No po pierwsze wszyscy wiedzą że on kocha Lali i chciałby z nią być było widać jak patrzy na nią na gali. A po drugie to by było tak jakby wziął sobie pierwszą lepszą dziewczynę. Zna ja długo i to tak jakby ja wziął bo była pod ręką. Więc na pewno nie zakochał się w niej
Mam nadzieję ze to kłamstwo i wszystko się za niedługo wyjaśni

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Jak powie że jest z nią to po prostu się nią pociesza ale też już straci Lali na zawsze i wydaje mi się że fanów też, już nie będę za nim tak latać jak do tej pory bo już jest z inną...a wiadomo że fani chcą ich powrotu ;)

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Na pewno straci w oczach fanów bo wszyscy myślą ze mariano zawinił i dlatego zerwali. Ja tez tak myślę. Uwielbiam ich ale jak Mariano zwiaze się z ta modelka to będzie głupota bo on się nią pocieszy i jestem pewna ze nie będą długo.
Lali ma złamane serce a wiadomo czas leczy rany.
Nawet dzisiaj się pytali czy Mariano złamał jej serce a ona powiedziała ze tak i opisuje to na swojej nowej płycie. Gdyby chciała o nim zapomnieć to by ciągle o nim nie mówiła tylko powiedziała ze nie chce rozmawiać już na ten temat bo już wszystko powiedziała. A w każdym programie czy radio pytają o to samo i ona ciągle opowiada o tym.
Ona może po prostu potrzebuje więcej czasu żeby się z tym uporac. Mariano na pewno nie będzie na nią czekał całe życie ale jeśli już teraz zwiaze się z kimś to będzie dla niej znak ze on jej jednak nie kochał naprawdę. A wiadomo ze ja kochał bo ciągle o tym mówił i jego znajomi też to mówili. Powiedział ze nigdy nikogo tak nie kochał a miał przecież wiele kobiet i żonę przez 5 lat

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

No tak ale jakby ją kochał tak jak mówił to by nie szukał pocieszenia u innej nawet na 1 noc :( a wiemy że Mariano to kobieciarz więc to może okazać sie prawdą, wolałabym by zaprzeczył i powiedział że między nimi nigdy nic nie będzie ale to tylko moje marzenia:(. A jeśli on ją czymś tak mocno zranił jak o tym tak mówi Lali to on powinien jakoś działać a nie pozwalać na takie plotki. Gdyby chciał to by napisal na Twitterze że to nieprawda i co oni wgl mówią a nie czeka aż go dziennikarz zapyta :/ Lali od razu to skomentowała że nie ma nikogo a on nie.....

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

On musiał naprawdę coś przeskrobac ze ona nawet nie chciała go słuchać. Mariano się starał od kiedy powiedział te głupoty w programie ale tym co powiedział jeszcze bardziej zranił Lali i musiał napisać na tt bo ona z nim nie chciała gadać. Mariano niby ciągle się starał. Nawet na gali powiedział coś ze nie wiadomo co przyniesie przyszłość czy coś takiego już nie pamiętam, jak go spytali czy wroca do siebie. A ona ciągle mówiła że życzy mu dobrze ale już nie będą na pewno że sobą. Nie wiemy tak naprawdę co się tam stało i pewnie nigdy się nie dowiemy :(
Ale naprawdę szkoda żeby pocieszal się pierwsza lepsza dziewczyna której i tak nie kocha bo od dawna ja zna i nic do niej nie czuł a teraz nagle się zakochał? Sorry ale nie wierzę w to, jest mężczyzna i może po prostu chciał się pocieszyć. To będzie z jego strony bardzo głupie że po 2 miesiącach ma już Nowa dziewczynę bo wiadomo że o Lali jeszcze długo nie zapomni

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Jak powiedziałam, jesli to prawda to o Lali musi zapomnieć już na zawsze. Jesteśmy kobietami i wiemy jak ją muszą te plotki boleć i jest też pewnie zazdrosna bo go jeszcze kocha a jak on je potwierdzi to ta jej miłość do niego zamieni się w nienawiść i się nie dziwię ... Bo jak on zawinił i jeszcze po 2msc już ląduje w łożku z inną to tylko jej pokazał, że te słowa jak ją kocha były puste.. Bo jeśli ją naprawdę kochał tak mocno jak mówił to nie umiałby byc teraz z inną. Bo mnie się wydaje, że jakby on odczekał to Lali do niego wróci tylko musi się z tym uporać ale jak on ogłosi nowy związek to nie ma na co liczyć.. Mam nadzieję , że to nie jest prawda i on nie jest z nią bo naprawdę zawiodę się na nim ;/

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Jeżeli on ogłosi ze ma nową dziewczynę to już wiadomo ze lali do niego nie wróci. Mi się zdaje ze ona potrzebuje więcej czasu. Nie jest zwykła kobieta tylko gwiazdą. Ciągle wywiady,koncerty i inne takie więc ona musi się ciągle uśmiechać i udawać że wszystko jest ok. Lali po prostu potrzebuje więcej czasu bo czas leczy rany. Lali nawet pewnie nie ma czasu żeby to spokojnie przemyśleć. Myślę ze gdyby się spotkali i pogadali byłoby lepiej.
Lali sama przecież powiedziała ze woli rozmawiać niż się kłócić. Oni po prostu za szybko podjeli decyzje o rozstaniu

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Dokładnie też tak myślę o Lali.
A co do Mariano to on na pewno już to widział, słyszał że krążą takie plotki i żadnego sprostowania nie ma ;/ a gdyby się wkurzył , że co oni wypisują że to nieprawda to dodałby głupi post na Tt a on nic ;/ a to nie krąży w sieci od dziś tylko od kilku dni więc nie wierzę ze on tego nie widział, jeszcze dzisiaj jej zlajkował zdjęcie tak jakby odpowiedział już :( . Lali na pewno już to czytała i pewnie ją to zabolało sama nawet nie wstawia tyle zdjęć na insta ;/ Dalej mam nadzieję że to kolejna głupia plotka.. chociaż w każdej plotce jest ziarenko prawdy :(

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Tak w każdej płytce jest trochę prawdy. Mariano teraz ma nowe zdjęcie profilowe na insta ale mam nadzieję ze to jeszcze z Hiszpani a nie z Rio :(
Lali od razu skomentowala to ze nie ma żadnego chłopaka a on siedzi cicho więc kto wie. Ale prawda jest taka ze nawet jeśli jest z ta modelka to on się tylko nią pociesza bo jej nie kocha o nigdy nie pokocha a o Lali jeszcze długo będzie myślał .

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Skoro ją kocha i myśli o niej to nie wiem po co zadaje się z ta modelką . tylko tym zniechęca Lali i zadaje jej jeszcze większy ból. Jesteśmy kobietami i wiemy że jak ona go kocha lecz zarzeka się że nie wróci do niego to tak naprawę myśli o powrocie ale dla niej to za wczesnie ale jak on już się pociesza inną no to już będzie naprawdę koniec :( Te profilowe to wydaje mi się że jest z Hiszpanii ale kto wie wstawił je po powrocie z Rio ;/

ocenił(a) serial na 10
Paulinaa_Em

Mam nadzieję ze to plotka i on się nie zadaje z ta modelka. Dokładnie Lali na pewno ciągle to kocha bo powiedziała ze nie rozstali się z braku miłości. Moim zdaniem pochopnie podjęła decyzję. Bo moim zdaniem to ona zerwała bo on zrobił coś takiego ze ja to zalamalo. Ale nie wiadomo co. Gdyby on się jeszcze bardziej starał, choć się starał ale nie wiem czy dalej będzie to ona by wróciła do niego prędzej czy później. Kobiety potrzebują więcej czasu po prost wiem to z własnego doświadczenia . Czas leczy rany i może wrociliby do siebie. Ale jak on będzie z ta modelka to już na pewno koniec.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Nie było mnie cały dzień na necie i nie wiem co tam się dzieje u Mariano. Jak wyczytalam z dzisiejszej waszej rozmowy to czyżby Mariano jednak z tą modelka bybylo by coś na Rzeczy.?
Wszyscy przecież wiemy że on kocha Lali i szybko o niej nie zapomni i też chciał by do ona do niego wróciła. Oby tylko nie pocieszył się pierwsza lepsza, bo w tedy może już zapomnieć o Lali i wgl. A może faktycznie Lali poprostu chce dać trochę temu wszystkiemu czas i kiedyś wrócić do niego. Może tylko narazie tak mówi że już do niego nie wróci. Bo faktycznie dziwne jest to że za każdym razem jak się pytają o Mariano to Lali z wielką chęcią o nim mówi, a gdyby tak nie było to już dawno by powiedziała że już nic nie będzie mówić, że to temat skończony dla niej. Jednak jest inaczej cały czas mówi o nim.

A co do Mariano mama nadzieję że to plotka że nic go nie łączy z tą modelką i się nią nie pocieszy. Lubię go ale jak jednak coś będzie z tą modelką to on już w moich oczach nie będzie taki fajny za jego uważam go do tej pory. Szkoda tylko że nic mówi że to nie prawda :(

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Mariano jest taki ze nie komentuje plotek jeśli nie musi. Gdy ktoś go o to spyta to dopiero wtedy odpowiada. Na gali mówił ze nie jest z żadna modelka i ze jest sam i dobrze mu z tym. Wszyscy i tak wiedzą ze on kocha Lali i o niej tak szybko nie zapomni bo jak sam kiedyś mówił ze Jeszcze nikogo nie kochał tak jak ja. Wiadomo już ze nowe zdjęcie profilowe Mariano zostało zrobione w Rio. Wszyscy się zastanawiają kto je zrobił. W każdej gazecie pisze ze mariano jest z ta modelka a Lali ma nowego chłopaka chociaż Lali już wypowiedziała się na ten temat. Mariano na razie siedzi cicho a to może być niedobry znak. Wszyscy zastanawiają się w jakim celu on poleciał do tego Rio. Nie miał tam żadnej sesji więc mówią ze poleciał do niej ale nie chce mi się w to wierzyć. Wiem że to tylko facet ale mam nadzieję ze nie pocieszy się byle czym. Ta modelka Jest okropnie brzydka ma tylko szczupłe ciało ale na każdym zdjęciu wychodzi okropnie. Mam nadzieję ze mariano nie zrobił żadnej głupoty

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Czytałam to jak Lali zdemontowala plotki o tym że komo ma chłopaka. Mariano nic nie mówi że to plotka, na gali właśnie mówił że jest sam i mu tak dobrze. Oby była to plotka z tą modelką, nam nadzieję że się nią nie pocieszy

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Sory ale to, że był w Rio i ta modelka tam była o niczym nie świadczy. Mógł tam być z miliona innych powodów. A , że milczy wcale mu się nie dziwie, zawsze to on był najgorszy, to przez niego zerwali, to on się na gali źle zachowywał itp....A z Lali robią świętą. A my nie wiemy jaki był powód ich rozstania. Bo może to Lali zawiniła, może za szybko odpuściła a kazdy jedzie tylko na niego.
I sam Mariano powiedział, że ma gdzieś co inni o nim mówią i piszą wiec tego nie komentuje.
Na gali mówił, że nikogo nie ma i ja mu wierze. On nie jest takim typem człowieka.

Czytałam wywiad z Lali gdzie pytają ją o to czy często się wkurza ona mówi, że nie i ostatnio się wkurzyła jak pewna osoba powiedziała o niej kłamstwo to był mężczyzna którego uwielbiała. Wątpie, że to Mariano bo raczej by powiedziała kochała ale może ktoś z jego otoczenia brat, przyjaciel czy ktoś inny ...
- I czy Mariano był jej przyjacielem zanim byli razem ona odpowiedziała :
-Nie.
A teraz jest?
-Nie.Przysyłamy mu buziaki.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Tak czytałam też wywiad. Myślę ze to może być ale nie musi o Mariano. Ale Lali często jak z nim była to mówiła ze to uwielbia. Tak jak piszesz że Lali stawiają za święta. To nie prawda bo na początku wszyscy jechali Lali ze zdradziła Mariano z kolegą z planu filmowego. I ja myślę ze mariano mógł w to uwierzyć bo jest zazdrosną osoba i sam to kiedyś powiedział. mariano potem bardzo sie staral wrocic do lali wiec moim zdaniem on cos przeskrobal. Wiem ze to lali go rzucila bo ona ciągle mówiła ze to definitywny koniec a on zawsze mowil tak jakby mial nadzieje ze wroca do siebie. Moim zdaniem lali powinna dac mu druga szanse bo kazdy na nia zasluguje. Mam tylko nadzieję ze nie zrobi głupoty i nie pójdzie do tej modelki.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Nigdy nie dowiemy się prawdy o zerwaniu.

Mimo że nie są i nie byli przyjaciółmi przed i po związku i tak mu przesyła buziaki. Oni się kochają, Mariano się stara, ale Lali jest mega nieugięta. powinna właśnie dać mu szansę, zawsze ta druga szansa może być lepsza dla związku jak przy pierwszym związku. :)

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Jak ona powiedziała ze nie było przyjaciółmi przed związkiem to sobie popatrzylam na Stare wywiady i jak się ich pytali to mówili że są tylko przyjaciółmi i nic więcej ich nie łączy :) czyli teraz wyszło ze kłamała i od początku się kochali i nie traktowała go jak przyjaciela tylko bardziej jak sympatię i wychodzi na to ze on ja też :) A ciągle mówili że sa tylko przyjaciółmi a teraz ona nagle mówi ze nie byli przyjaciółmi.
Teraz wiadomo ze nie sa przyjaciółmi i myślę że nie będą bo Lali ma w sobie pewnie pełno żalu ale nie znamy powodu rozstania ale to można wywnioskować z jej wywiadów.
Lali powinna dac mu drugą szansę bo każdy na nia zasługuje.
Mam nadzieję ze może się opamieta byleby tylko nie było za późno. A Mariano lepiej żeby się nie pocieszal byle czym

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

To bardzo dziwne jest, mówi teraz ze nie są a wczęściej że byli. Cod faktycznie musiało się stać poważnego że tak mówi i robi. Dla każdego należy się druga szansa, chyba że faktycznie Mariano albo Lali coś poważnego zrobili że o drugą szansie nie ma wgl o czym gadać.
Może nie będzie na tyle głupi aby się pocieszyć ta modelką bądź któraś pierwsza lepsza.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Tak niby najezdzali na Lali ale czy aż tak ja na Mariano? Media nie dają mu spokoju każde jego zachowanie na gali było komentowane a to on się dobrze zachował nie Lali to po pierwszę a z niej zrobili świętą ale chodzi mi też o fanów czy fani życzyli Lali śmierci ? Nie a mu tak co dla mnie jest totalną głupotą. Bo nawet jeśli by się spotykał z tą modelką w co wątpie to w życiu nie zyczyłabym mu śmierci tylko szcześcia chociaż jej bym nie akceptowała.
My nie znamy powodu rozstania i nie wiemy co kto przeskrobał. Równie dobrze to Lali mogła coś zrobić nie tak ale po jej wywiadach wydaje się jakby było odwrotnie ale nie wiemy ile w tym prawdy.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

To naprawdę było przykre że życzyli mu śmierci. Widziałam to jak pisali. Lali też jechali ale nie tak bardzo jak jego. Zawsze jest tak ze wina spada najpierw na mężczyznę. Choć nie powinno tak być. Moim zdaniem Mariano naprawdę coś musiał zrobić skoro Lali nie chce z nim rozmawiać. On się zaczął starać zaraz po tym programie w tv. To było przegięcie co powiedział. Potem była jeszcze rozmowa tel gdzie się z tego wszystkiego tłumaczył. Ja wiem ze to Lali napisała na tt ze się rozstali a potem powiedziała w wywiadzie ze to definitywny koniec. Wiadomo ze mariano jest zazdrosny a możliwe ze ktoś mi coś powiedział i on w to uwierzył. Na gali było widać ze chciał się do niej zbliżyć bo ciągle ja zaczepial i Lali też się fajnie zachowała bo się przywitała i potem to jeszcze przytulila. Zamienili kilka słów i było widać jak zachowuje się przy Lali a jak gdy jej nie ma. Gdyby ona tylko chciała to ten związek dałoby się uratować a ona podjęła pochopnie decyzje o rozstaniu. Musiało się naprawdę coś stać wielkiego skoro mieli takie plany na przyszłość a nagle rozstali się po 5 miesiącach

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Lali mówiła chyba w wywiadzie że to podobno Mariano coś zrobił i dlatego się rozstali. Na gali naprawdę pokazali klasę i schowali swoje prywatne sprawy i dumy do kieszeni :) już miałam nadzieję że po gali coś będzie bo widać było jak Lali ciągło do Mariano ale jednak miała jakieś zahamowania.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Dokładnie. Przy nim się uśmiechała ale tak jakoś moim zdaniem ostrożnie, może to nie był udawany uśmiech ale nie taki szczęśliwy jak ten co rozmawiała z innymi. Widać było to jak patrzą sobie w oczy ze sa dalej zakochani w sobie. Ja myślę ze oni obydwoje cierpią ale już mogli się do tego przyzwyczaić. Wakacje dobrze im zrobiły. Ale lepiej by było jakby Mariano zwiedzal z lali te piękne kraje w których była.
Lepiej żeby nie był z ta modelka bo to będzie wyglądało tak jakby poszedł na łatwiznę i wziął pierwszą lepszą dziewczynę żeby się pocieszyć. Wiadomo ze wszyscy chcą żeby Mariano był z lali no ale jak się nie uda to niech znajdzie sobie porządną dziewczynę a nie bierze pierwsza z brzegu bo zna ta modelke to pomyslalam ze nią będzie łatwo.

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Ja cały czas myśle i wierze Mariano jak mówił, że jest sam.
Tak Mariano zachował się głupio w tym programie ale to naprawił. A Lali od samego początku powiedziala i mówi, że to ostateczny koniec. A jak się jego pytali w pierwszym telefonicznym wywiadzie to mówił, że zachowa to dla siebie, bo miał i ma nadzieje na powrót. On ją chyba dopiero sam usunął z tt i instagrama jak ona napisała na tt, że to koniec. Pewnie nie gadali i się wkurzył, że to napisała a nawet nie próbowali ratować swojego związku. .

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

Dokładnie. Oni na pewno nie próbowali się dogadać bo pewnie się poklocili tak że zerwali. Pewnie powiedzieli to w złości i nie przemysleli tego a potem Lali nie chciała już wrócić. Dobrze mówisz że mariano ciągle miał nadzieję ze oni wroca do siebie bo on ciągle się starał i jak to pytali to nigdy nie powiedział ze już nigdy do siebie nie wroca tylko zawsze mówił coś takiego jakby ciągle była nadzieja. Nawet na gali powiedział ze na razie drzwi są otwarte i nie wiadomo co przyniesie przyszłość. a Lali ciągle powtarzała że już nie wroca do siebie :(

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Taka piękna para, tyle miłości w ich było. Szkoda ze trwało to tylko pięć miesięcy :(
Życzę im jak najlepiej w życiu

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Znaczy ja myśle, że to trwało dłużej a raczej jestem pewna. Na poczatku się nie przyznawali do tego, bo wiadomo zerwanie z byłymi i w ogóle. Ale napewno od początku ich do siebie ciągneło.
Sama Lali w jakimś wywiadzie przed zerwaniem powiedziała, że niedługo będzie rok jak są razem. Ale myśle, że jej bardziej chodziło o to, że coś do siebie poczuli. Bo sama mówiła, że nie chcieli się do tego przyznać nawet przed sobą, bo się bali.

ocenił(a) serial na 10
kinga10204

No pięć miesięcy byli od momentu jak ogłosili swój zwiazek, a fakt nie wiemy jak długo byli ze sobą przed ogłoszeniem.
Raczej wątpię by oni wrócili do siebie, chyba że chce Lali dać trochę czasu sobie pomyśleć. No cóż trzeba czas, tylko żeby Mariano czegoś nie odwalił.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Oni na bank byli ze sobą dłużej. Nawet w czerwcu ona mu dedykowala i śpiewała do niego Jurame i widać było jak na siebie patrzą. Może Lali potrzebuje więcej czasu żeby ogarnąć to wszystko. Tylko ona będzie teraz bardzo zajęta więc nie wiem czy coś z tego będzie :( może gdyby zobaczyla ze minęło tyle czasu a Mariano się dalej Stara to by dała mu drugą szansę. Ale też ile Mariano może się starać jak ona go olewa. Mam nadzieję ze nie znajdzie sobie pierwszej lepszej dziewczyny bo wiadomo ze dalej kocha Lali i szybko o niej nie zapomni. Ona tak samo ciągle mówi że to była jej wielka miłość, mówi też ze bardzo cierpiała i ze on złamał jej serce. Też mówiła tak żeby nie powiedzieć ze to o niego chodzi ale i tak wszyscy wiedzą ze to o niego chodzi,mówiła że jej nie zaufał i posłuchał jakiś klamstw czy jakoś tak. Ja bym chciała żeby się zeszli no ale nie wiem czy jeszcze wroca do siebie bo widać ze już zaczęli żyć swoim życiem. Gdy jeszcze nie mieli zajęcia i byli w domu to było widać ze byli smutni. A potem Lali koncert, później wakacje sobie zrobili i zaczęli żyć swoim życiem :(
Ja tylko mam nadzieję ze on nie jest z ta modelka

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Właśnie po tych wakacjach zaczęło się u nich poprawiać więcej uśmiechów i wgl. Z tego wszystkiego to już nic nie będzie. Mariano ma cały czas nadzieję że wrócą do siebie, ale Lali definitywnie mówi że to już zakończone na zawsze.

ocenił(a) serial na 10
kinia9511

Może ukrywa to. Mówi że to definitywny koniec a ciegle może zastanawia się nad ta sytuacja. Lali umie świetnie udawać. Tak samo ciągle mówiła że nie jest z Mariano i ze nic ich nie łączy a już byli para tylko się nie przyznali. Może jej głupio teraz tak wrócić do niego bo mówiła ze to definitywnie itp.
Ja już myślę sobie nie wszystkie strony.
Trzeba czekać co przyniesie czas.

Ostatnio mała Sofi była w szpitalu,myślałam że może Lali napisze i gusssa na insta żeby mała jak najszybciej wracała do zdrowia czy coś takiego. Szkoda bo wie jak małe ja kochają. Nawet on dodał filmik ostatnio jak one tańczą do nowej piosenki Lali

ocenił(a) serial na 10
anahilali93

Małe dzieci są słodkie :) Dzieci Mariano jak i jego brata bardziej kochają Lali ;) mieć taką piosenkarke w rodzinie i aktorkę to naprawdę wielkie szczęście :)

Może faktycznie Lali teraz jest głupio że tak mówiła, może i myśli trochę o tym wszystkim :) trzeba czekać ;)