Serialik dla młodych nie wymagających myślenia, niby thriller, ale nic tam nie było interesującego. No i wmawianie wszystkim że dwie baby z dzieckiem, z których jedna udaje faceta, i nikt tego nie widzi, to coś normalnego. Szkoda czasu
omg! a ja się zastanawiałam, dlaczego dali takiego 17 latka, który ma udawać dorosłego....a to kobieta była! --> obejrzałam kilkanaście minut pierwszego odcinka i olałam ten serial na rzecz Chłopaków z Baraków. Tam przynajmniej wiadomo kto jest kim :)
Dwie minuty szukania i już znalazłem jedynkę wystawioną przez homofobię xD Bawi mnie to bardziej niż powinno.
Coming out ci nie wyszedł i zostałeś odrzucony przez środowisko? Nie tutaj szukaj ratunku.
To ty potrzebujesz ratunku, masz jakąś traumę do lesbijek. To jest po prostu karykaturalne, jak boisz się tego tematu xD To jest dla mnie darmowa wizyta w cyrku.
I może ty jako zadeklarowany gej tę pomoc mi udzielisz? :-) To nie jest forum dla gejów, coś ci się ptaszyno pomyliło :-) Kicaj na swoje fora, tam masz zapewne mnóstwo adoratorów
Obejrzałem z żoną pierwszy odcinek i pytam się czy to kobieta, a ona że to bardziej jakiś młody chłopak, ale po co dziecko zestawiać z kobietą w ciąży jako para?? Wszedłem, wyszukałem i jednak wyszły moje przypuszczenia xD
Po co robić takie kombinacje? Przecież to wygląda jak kobieta z synem (albo córka). Tylko Netflix potrafi takie rzeczy...