Witam.
Wie ktoś może czy pojawią się jeszcze jacyś łowcy? Bo w chwili obecnej uniwersum supernatural spłyciło się do:
SAM I DEAN SĄ NAJLEPSI. NIC ICH NIE ZABIJE.
WSZYSCY INNI NIE ŻYJĄ ALBO TO PIJANE DZIADY.
Ogólnie strasznie nie podoba mi się podnoszenie ich do rangi herosów czy superbohaterów. Rozumiem że taka jest konwencja serialu ale poważnie. Synowie Deana Winchestera czynią przeskok w technologii zabijania i łapania monstr o kilka tysiącleci (np aniołów) i nigdzie nie ma ani wzmianki o tym że przekazali innym kolegom po fachu tą wiadomość? Albo że oni wzięli to sobie do serca?
Tak na dobrą sprawę to nie pamiętam już kiedy w odcinku pojawił się ktoś kto zajmował się tą fuchą przed Samem i Deanem.
I po nich też. I w trakcie. Ogólnie łowcy poznikali. Rozumiem że anioły, demony, lewiatany, zmutowane potwory i cała reszta tego bajzlu ich powybijała ale nie za dużo?
I druga część:
Czy są tu jacyś maniacy supernaturala, na tyle wielcy że potrafiliby wypisać wszystkich łowców (wystarczą imiona) oraz odcinki w których ponoszą śmierć? Byłbym bardzo wdzięczny. Mam w głowie pewien projekt i chciałbym go zrealizować.
hej mam takie pytanie nie na temat jestem trochę do tyłu i uwielbiam spoilery proszę napisz mi o co chodzi z synami Deana bo chciałabym się bardzo dowiedzieć
Dean spotykał się kiedyś z taką jedną co miała dzieciaka co miał mniej więcej tyle lat ile minęło od ich spotkania. Zachowywał się on bardzo podobnie jak ojciec i sądził on że to jego dziecko.
no tak mówisz o Benie a napisałeś/aś synowie poza tym chyba Ben miał wymazaną pamięć o Deanie więc raczej nie mógł zostać łowcą
Wszyscy wypowiadali się na temat pierwszej części pytania, to może ja spróbuje odpowiedzieć na drugą :D
Rozumiem że chodzi Ci tylko o zmarłych łowców, których śmierć jest pokazana w serialu. Nie chodzi o tych żyjących lub tych których śmierci nie widzieliśmy ...
John Winchester 1x22
Mary Winchester 1x1
Bobby Singer postrzelony zostaje w 7x9 umiera w 7x10 jego dusza odchodzi z ziemi w 7x23 a idzie do nieba w 8x19
Ellen Harville 5x10
Jo Harville 5x10
Gordon Walker 3x7
Isaac 3x1
Kubrick 3x7
Richie 3x4
Rufus Turner 6x16
Olivia Lowry 4x2
Samuel Campbell pierwsza śmierć 4x3 druga śmierć 6x16 zabity przez Sama
Deanna Campbell 4x3
Travis 4x4
Martin Creaser 8x9
Annie Hawkins 7x19
Caleb 1x21
Pastor Jim Murphy 1x21
Daniel Elkins 1x20
Mam nadzieje że nikogo nie pominęłam. Oby projekt, który masz w głowie, wyszedł taki jak sobie go zaplanowałeś :D :D