Czy 11 sezon jest nadawany na jakims kanale w Polsce ? Bo z tego co się orientuje to albo CW nie nadaje w naszym kraju albo ja nie posiadam go w swoim pakiecie.
W Polsce Supernatural nadawała stacja TVN ale tylko 4 pierwsze sezony (pewnie mieli za niską oglądalność i dlatego kolejnych sezonów już nie nadawali). A co do CW to w Polsce nie ma takiego kanału ...w żadnym pakiecie ;)
W takim razie gdzie oglądać 11 sezon ? Chciałbym być na bierzącą z odcinkami a nie jestem pewien czy na zalukaj lub kinoman będą regularnie wrzucać odc :/
To zależy od tego czy potrzebujesz polskich napisów czy nie jeśli potrzebujesz to nie pomogę bo ja na napisy nie czekam więc nie wiem kiedy i na jakiej stronie można znaleźć odcinki z polskimi napisami ale jeśli nie potrzebujesz to możesz skorzystać np. z torrentów odcinki będziesz miał do ściągnięcia następnego dnia po emisji na CW ;)
Zalukaj lub kinoman odcinki wrzucają dość regularnie, a H atak produkuje napisy w porywach od dwóch dni do tygodnia, w zależności od formy K-rola.
Czasem najszybciej wersja z napisami pojawia się na any - files. Pod względem wyskakujących okienek dobre jest C D A gdzie nowsze sezony też się pojawiły.
Jeżeli chodzi o oglądanie bez napisów, bez procedury ściągania torrentów, dobrze się sprawdza geektv . me . Nowe odcinki wrzucane są tam właściwie od ręki, bo są dostępne u nas rano, czyli w kilka godzin po emisji.
Sprobuj tez tv series pl bez spacji. Swietna strona, sa na bierzaca prawie ze wszystkim i maja polskie napisy :)