PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97023
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

16 odc

ocenił(a) serial na 10

Milo bylo zobaczyc ich po przerwie, odcinek dobry. Hm najlepsza koncowka i to jak Sam tlumaczyl o duchah. Jak wam sie podobal ???

ocenił(a) serial na 10
miidniight

Mi też nie odcinek podobał. Nie przypuszczałbym, że ona jest duchem.

ocenił(a) serial na 10
blood

Odcinek jest dobry.W stylu sezonu pierwszego.Kto by pomyślał że to jest duch...

ocenił(a) serial na 10
cherry17

Mi się też odcinek podobał, nie spodziewałam się że panna będzie duchem. Ale odcinek podobał mi się ze względu na przedstawienie samego "palenia kości" to jak chłopaki rozmawiają i zastanawiają się co jest dalej! Fajny odcinek, miło że Supernatural do nas wrócił;]

Madzik

Kto by pomyślał, że to duch? Ano ja :-) W momencie, gdy dziewczyna wysiadła z pustego samochodu. Mam świadka ;-) - moja przyjaciółka twierdzi, że zespułam jej przez to oglądanie odcinka ;-) Bardzo dobry był. Podobał mi się naprawdę. Śmiałysmy się w moemncie, gdy Dean tak otwarcie powiedział, czym się zajmują, a Sammy nie mógł słowa wykrztusić ;-) I to czułe "oh baby" pod adresem Impali ;-)

ocenił(a) serial na 8
Admete

Odcinek bardzo dobry. W=g mnie nie tak dobry jak 2x14 czy 2x15 ale jednak bardzo dobry. Oryginalny przede wszystkim. D&S jeszcze nie współpracowali z duchem który nie wie że jest duchem :D Do tego fajna miejscówka, mroczna autostrada przy mrocznym lesie w którym jest mroczny dom z mroczną przeszłością. Czego chcieć więcej? Oczywiście mrocznego ducha :D A nawet dwóch. Fajny występ znanej mi z Battlestar Galactica Trici Helfer. Miło ujrzeć ją w innym świetle szcególnie że aktorką złą nie jest.

8/10

ocenił(a) serial na 10
ludwisiu

2x15 jak dlamnie nie byl az taki dobry chodz bylo pare naprawde dobrych rzeczy samo to ze zartownis przezyl.

ocenił(a) serial na 10
miidniight

Co do odcinku 2x15 mi się wydaje że bracia mogą jeszcze spotknać tego bożka.Chociaż bardziej wgłębiająć się w temat to być możę ten żartowniś przeżyje nie jednego łowcę.Zobaczymy co wymyśli ekipa SN.

ocenił(a) serial na 10
miidniight

Mi sie bardzo podobał ten odcinek, jest ciekawy a zersztą Supernatural ma wszyskie odcinki ciekawe i fajne ;] przy okazji pozdro dla wszystkich fanów
supernatural ;]

ocenił(a) serial na 10
malwina_malinka

Ta tez chetnie bym go zobaczyla, zwlaszcza ze lubi Deana. Tak wogule to czemu ich nie zabil, a nawet sie przytym nie upieral.

ocenił(a) serial na 10
miidniight

Masz rację nie starał się.Być może to następna tajemnica SN.