Właśnie, kiedy będzie 10 odcinek 2 serii? Na tv.com nic nie ma na ten temat, a stronka zawsze podaje dokładne info, a teraz data 0/0/0... czyli chyba jakoś w nowym roku, i zresztą jaki sens po 4tyg przerwy dawać jeden odcinek??
Przeczytałam na jensenacklesfans.com, że 10 odcinek 2 serii będzie 11 stycznia 2007.
super, czyli zostaje mi tylko Day Break do oglądania bo reszta tych oglądam też ma przerwę, ale za to w nowym roku będzie się działo, przerwy się kończą i 6 sezon 24 :D
nikt nie moze powiedziec kiedy bedzie nastepny odcinek na pewno.........kazdy chyba wie ,ze krecane sa po emisji ostatniego odcinka takze nie wiadomo moze przestalo sie oplacac??ja widzialem date praemiery na 14.12.2006 ale nie ma.........
Cytat:
"nikt nie moze powiedziec kiedy bedzie nastepny odcinek na pewno.........kazdy chyba wie ,ze krecane sa po emisji ostatniego odcinka takze nie wiadomo moze przestalo sie oplacac??ja widzialem date praemiery na 14.12.2006 ale nie ma........." - Lol najbardziej rozwalił mnie ten tekst o tym że przestało się opłacać :D Następny odcinek 2x10 "Hunted" będzie 11.01.2007 zaraz po premierze 10 odcinka Smallville.
http://www.episodeworld.com/episode/196253 - google nie bolą.
Wszystkie najlepsze seriale mają przerwe na zimę a Day Break ściągaja z anteny więc nie opłaca się przerywać.PRISON BREAK,LOST i SUPERNATURAL mają przerwe.Majewski i Wojewódzki też...na zime/święta w normalnych komercyjnych stacjach tak robią.