Juz zapomnialam ze Sam byl szkolony jak Dean, no i potrafi o siebie zadbac :) To dobra zmiana, w ktorej potrafi sam sobie poradzic. Co do planow to tak jak troche przypuszczalam, ze sam probuje zmienic i popchnac do zla wybrancow losu hehe. No, a ta sciana z oczami... Odcinek byl fajny. A jak tam wrazenia innych ?????
www.isfree.tv
Tam wybierasz Supernatural`a, wybierasz odcinek i ściągasz.
A napisy na www.hatak.pl
:)
Kiedyś już coś pisałem na temat Sama i moje obawy się potwierdziły. A jednak ma zamiar zebrać sobie podobnych i ruszyć na wojnę. Kurde, ten Demon to ma jednak łeb. Po czym on coś takiego wymyślił? A może się mylę i to wszystko to jedna, wielka mistyfikacja? Dobra, przestaję już zrzędzić:) Odcinek fajny, najlepszy był ten efekt wybuchu granatu. Powrotu "Blade'a" można było się spodziewać, ale i tak nieźle dokopał Deanowi. Co będzie dalej? Co się stało z Eve? Czyżby znalazła sobie nowego narzeczonego, po tym jak poprzedni pobrudził jej łóżko własną krwią? Już za tydzień poznamy odpowiedzi na te wszystkie pytania! Oby...
Wydaje sie mi ze nie poznamy odpowiedzi co stalo sie z Eve w nastepnym odcinku, no ale napewno jeszcze doniej wruca. Ta Dean sie nie popisal walka, ale przynajmniej nie zawiud oczekiwan ( uratowal ich przet kulka). Co do napisow czeba troche poczekac na nie napewno we wtorek jakos powinny juz byc.
niewiem w koncu czy ewa byla dobra czy nie albo demon zabil narzeczonego ewy a ja porwal ze pomogla samowi albo ona byla demonem i go zabila ?
odcinek zajebisty super i wogole full serwis . a na napisy trzeba czekac jak zwykle ale nie ma co sie gniewac na hatak oni to robia raczej nie za kase takze nie mam co pospieszac a i bez napisow swietnie sie oglada po takiej przerwie nie moglem nawet myslec o napisach i takich tam teraz tylko do piatku i bedzie nastepny miejmy nadzieje super odcinek jeszcze lepszy od 10!!
siema - ma ktos moze napisy do tego odcinka - prosze o podanie stron albo wyslanie mi na poczte reds@o2.pl , bo w zaden sposob nie moge znalezc na dzien dzisiejszy :-).
napisy.org znam - obejrzalem bez -odcinek taki sobie - spodziewalem sie czegos lepszego po takiej przerwie - :-)
Dla zainteresowanych napisami do odcinka to są na hatak.pl po polsku.Sam zna się na robocie co pokazał jak zgrabnie oszukał Gordona.
Całkiem całkiem ten odcinek. Potwierdziło się - demon szykuje wojnę ale jak dla mnie to zbyt banalne rozwiązanie. Mogli wymyślic coś innego. Ale i tak nie jest źle. Jak wspomniałem odcinek niezły tak 8 może 8,5/10. Świetny powrót Gordona. Nie zabili go więc raczej na pewno wróci w przyszłości.
Fakt, odcinek świetny, ale mógłby być lepszy. Poza tym jestem ciekaw tej wojny, którą szykuje demon. Ha! nawet sam sobie wymyśliłem zakończenie, w którym Sammy ginie.:( Ale może tak źle nie będzie, chociaż z tego co zrozumiałem, to ich ojciec chciał, aby Dean zabił Sama. (Tak mówili na początku przy tym jeziorku czy czym tam, ale pewien nie jestem, bo mój angielski jest straszny, więc cicho sza... !)
Ale w sumie żal mi sie go zrobiło. A co, jeśli przejdzie na stronę ciemności i będzie zabijał ludzi? Biedny Dean zostanie sam, a inni łowcy czy jak im tam będą chcieli Sama zabić (zresztą jak wcześniej napisałem, to pod koniec chyba zgninie.)?
Nie no, mam juz noc z głowy i nie mogę doczekać się kolejnego odcinka... ach, że nie mieszkam w USA...;)
Pozdro.
Ojcu chyba chodziło o to, że jakby Sam stał sie jakims potworem to żeby go Dean zabił.. odcinek fajny jak zawsze ale nie było jakiegoś wielkiego BUM ;)
Wiem, że tak powiedział, ale nie byłem jednak pewien, a poza tym pisałem w skrócie, więc może niedokładnie to ująłem.:)
A odcinek fajny, chociaż kolejny powinien być jeszcze lepszy.:)
zgadzam sie dean ma zabic sama gdyby przeszedl na zla strone ale teraz mi sie zdaje ze sam bedze sie bardzej pilnowac a ta armia ciemnosci zaczyna sie kurczyc
Wątpię. Wystarczy spojrzeć na jego twarz na tym plakacie co jest tutaj pokazany... ta ulizana fryzura i ten wąs... typowy zły człowieczek.;P
Odcinek spoko, ale wg mnie Dean jeszcze coś ukrywa ;)
2x11 extra sie zapowaiada :D
http://youtube.com/watch?v=0mYzxPqZSqA
Fakt, zapowiada się nieźle.:)
I całe szczęście.xD
A dodzwoniliście się kiedyś na komóre serialową od Deana?
Ja usiłuję i babka gada, że wprowadzony numer nie istnieje...;-/
Numer Dean byl prawdziwy na poczatku, ale puzniej zostal usuniety bo ludzie wydzwaniali. Takie byly wiadomosci na temat numeru Dean. Co do tego co powiedzial ojciec Deanow to, to ze teras musi sie on bardziej opiekowac Samem. Demon namawia wybranych do czynienia zla przez okolicznosci lub pruby ktore przed nimi stawia (meczy ich umysly, zabija bliskich lub zneca sie nad nimi). Mojim zdaniem Sam nigdy nie bedzie zly, a najwazniejszy dlaczego - to,to ze ma Dean. Moze Dean nie przyznaje sie w 1 seri ze brat to dlaniego wszystko, ale teras jest to bardzo widoczne. CO do tego czy Dean jest w stanie zabic Sama to jak dlamnie nie da on rady tego zrobic. Pozatym widzimy to w odcinku z epidemia, Dean woli umzec z nim. Wydaje sie ze tym co nie pozwala Samowi przejsc na ciemno strone to Dean.