Jak Dean mugl tzk szybko odac samochud, Sama na poczatku malo nie zabil za niego, no ale dobrze ze mial wymowke na to. Zastanawia mnie matka Jo, czemu kazala jej isc wlasnie wtedy kiedy rozmawiali o tym demonie i dzieciach "specjalnych". Wiadomo wogule ile Jo ma lat, powiedziala ze byla by pomocna, no i ta gra - same najlepsze wyniki. Czy mozliwe ze Jo jest takim "specjalnym dzieckiem" jak Sam, fajnie by bylo. Ciekawe jakie by miala zdolnosci.
Odcinek, ogólnie, w porządku. Co do specjalnych dzieci - oby tylko Sam nie zebrał ich do kupy i wystawił przeciwko Demonowi. "Liga Naznaczonych, Których Matki Spłonęły Na Suficie". Rozumiecie aluzję. Każdy ma inne moce - jeden mówi ludziom co mają robić, drugi ma wizje, a inni są obdarzeni nadludzką siłą, latają, stają się niewidzialni, dokonują w Polsce lustracji. Nie wiem... chyba ktoś tu przegina:) A było tak pięknie... był klimat, dwóch niedogadujących się braci, zmuszonych jednak współpracować, były potwory. Tak, napisałem, że odcinek był w porządku. Był, jak na 2 sezon. Szczerze mówiąc zaczynam poważnie obawiać się o ten serial.
Jak dla mnie ostatnie odcinki były trochę niemrawe. W końcu ten serial nazywa się SUPERNATURAL i powinni bardziej sie skupiac na rzeczach nadprzyrodzonych. Dobra uczucia też są ważne, ojciec umiera synowie mają problemy ze sobą, ale niemniej odcinki mało straszne. Chociaż serial kuleje to i tak go uwielbiam :). A następny odcinek "NO EXIT" to mam nadzieje, będzie spox, bo nieźle się zapowiada tylko ta cała Jo mnie wkurza (zwłaszcza po tym co widziałam w director's cut), ile ona ma lat?? 15?? No na tyle się zachowuje. A co do jej zdolności - wątpię co najwyżej ma zdolność do uprzykrzania ludziom życia. Pzdr
Ta jak narazie zgadzam sie ze 1 seria byla lepsza, od drugiej pod wzglede tajemniczosci, strachu, no i klimat byl. Trudno powiedziec co z ta seria, jak narazie to najlepszy odcinek to ten z tym klalnem byl dobry no i ten ze smiercia sredni. No a w tym odcinku fajnie wygladal Dean spiewajacy, muza tez byla fajna.
Co do Jo to też mi się jakoś nie podoba. Poza tym serial na razie jest jakby gorszy. Nie ma żadnych potworów. Ale mimo to mam nadzieję, że jakoś się to poprawi.
No ale jednak powiedzmy sobie szczerze gdyby odcinek za odcinkiem zabijali tylko różnej maści monstra to na dłuższą mete też by było to nudne. Myślę że wątek z tymi nadprzyrodzonymi dzieciakami jest całkiem całkiem tylko że reżyserzy nieumiejętnie go wykorzystują (jak narazie)... A co do samego odcinka 2x05 no nie był najlepszych lotów ale jednak widać działalność demona. Ten cały brat bliźniak Andy'ego powiedział że demon kazał mu zabijać bo coś tam. Ogólnie 6/10
eeeee tam glopoty piszecie mnie2 sezon sie podoba jest dobry!!!!fakt moze troche jest w nim rozczulania ale i to tez musi byc:)wkoncu w serialu pojawiaja sie nowe postacie -tak na dluzsza mete!!!zaczyna sie wszystko rozkrecac i wychodza rozne powiazania w zwiazku z demonem i dziecmi podobnymi do sama.ciekawi mnie Jo-mysle ze odegra tu jakas znaczaca role!!!no i w No Exit wychodzi na jaw ze to przez ojca Sama i Deana zginal ojciec Jo koncówka jest troche smutna bo liczylam ze cos wyjdzie miedzy Deanem i nia no poczekamy zobaczymy
eeeee tam glopoty piszecie mnie2 sezon sie podoba jest dobry!!!!fakt moze troche jest w nim rozczulania ale i to tez musi byc:)wkoncu w serialu pojawiaja sie nowe postacie -tak na dluzsza mete!!!zaczyna sie wszystko rozkrecac i wychodza rozne powiazania w zwiazku z demonem i dziecmi podobnymi do sama.ciekawi mnie Jo-mysle ze odegra tu jakas znaczaca role!!!no i w No Exit wychodzi na jaw ze to przez ojca Sama i Deana zginal ojciec Jo koncówka jest troche smutna bo liczylam ze cos wyjdzie miedzy Deanem i nia no poczekamy zobaczymy