PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97020
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Bardzo dobry serial!!!

ocenił(a) serial na 10

Moja ocena 8/10. Serial ma klimat. Jest połączeniem lekkiego horroru z Sci-fi + zabawne teksty Deana na rozluźnienie :-) Ogląda się go dość przyjemnie choć za ambitny też nie można go uznać. Dlatego 8/10 odemnie.

ocenił(a) serial na 9
MackKL

Moja ocena to 9/10. Serial ma wspaniałą obsadę, fabułę i w ogóle. Jednak czasem denerwuje mnie to, że w niektórych odcinkach powtarzają się potwory. Zresztą ile stworów można wymyślić ?? ;)

ocenił(a) serial na 10
basiamusial

ja dałem 10/10,moim zdaniem zasłurzył,jest ciekawy,bohaterowie mają ciekawe pomysły i bardzo ciekawe sposoby na pozbywanie się potworów,zwykle inne niż ogólnie znane,wizualnie perfekcja,Sam i Dean rządzą!!jedyne do czego narazie mógłbym się przyczepić to troche zbyt małe zrórznicowanie potworów,jak dla mnie zbyt dużo duchów i wszyskie stwory są ,jakby to nazwac "człekokształtne",a zdecydowanie za mało "namacalnych" bestii typu np. wendigo(który też zresztą był "człekokształtny" hehe),mogliby dorzucić inne jak wilkołaki albo lepiej coś oryginalszego,wierze w nich,ja z serialem jestem na bierząco i 2 seria nieustępuje pierwszej,mam nadzieje że dalej będzie się działo,pozdro dla wszystkich którym się podoba!!!

MackKL

kim ty kurwa jestezs zeby cos oceniac krytykiem zatrzymaj swoje zdanie dla siebie nie weim jak mozna takie bzdury pisac pewnie do niczego nie doszedlaes w zyciu i chcesz pokazac ze inni sa jeszcze slabsi wez sei kurwa w garsc zanim ty bedziesz oceniany aha pocwicz rodzimy jezyk ode mnie sie pisze ,a nie odemnie widzisz nikt nie jest idealny

ocenił(a) serial na 9
karolek88_1989

pozostawie TO bez komentarza... albo moze cos napisze: zenada

ocenił(a) serial na 10
Misiek_5

Kolego karolek88-1989 trzy sprawy do ciebie kieruję:

1. Jak już wysilasz swój mózg i coś starasz się pisać to zawsze napisz do kogo to kierujesz. Bo w twoim bzdurnym poście wygląda na to jakbyś pisał do wszystkich i do nikogo zarazem.

2. Nie nauczyli cię rodzice kultury? Te przekleństwa to sobie kieruj do swoich kumpli--"ziomków" z osiedla o podobnym do twojego ilorazie IQ a nie na forum.

3. Jak już piszesz to pisz na temat a nie jakiś stek bzdur. Pisz również tak aby w miarę inteligentni ludzie mogli "odszyfrować" ten post, bo wiesz ja ziomem nie jestem i wasz rynsztokowy język jest mi obcy.

Uwierz mi i zastosuj się do miniumum tych 3 zasad jeżeli planujesz dalej pisać na forum...jeżeli nie to prostszym wyjściem będzie jak weźniesz kij bejzbolowy i z chłopakami okradniesz monopolowy.

Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 9
MackKL

Spider0 nie jest krytykiem, tylko wyraził swoją opinię. Napisał co mu się podoba w serialu, a co nie.
Nie rozumiem po co w ogóle ten twój komentarz karolek88-1989 ;)

basiamusial

on pisał do założyciela tematu nie do Spider0
... i właściwie nie wiem czemu, bo dał 8 a nie 10/10 i uznał serial za niespecjalnie ambitny? śmieszne

MackKL

mack czy jakos tak do ziomka mi jeszcze daleko te twoje filozoficzne wywody nie zminia niczego zwyczjnie uwazam ze nie masz racji co do superka i nie bede sie wysilal do tlumaczenia dlaczego ,ale co do jednej rzeczy masz racje troszke mnie ponioslo trzym sie jakos .....

ocenił(a) serial na 10
karolek88_1989

Cytat:

mack czy jakos tak do ziomka mi jeszcze daleko

Bardzo się cieszę, pierwszy plus dla ciebie :-)

Cytat:

te twoje filozoficzne wywody nie zminia niczego zwyczjnie uwazam ze nie masz racji co do superka

eeee... do superka? Przecież dyskutujemy o serialu Supernatural....

Cytat:

i nie bede sie wysilal do tlumaczenia dlaczego ,ale co do jednej rzeczy masz racje troszke mnie ponioslo trzym sie jakos .....

Dobrze, że to zrozumiałeś. Również się trzym. Pozdrawiam!

MackKL

pewnie mack wiekszos polskiego spoleczenstwa jest rozumna wiec...rozumiem nie bede sobie wrogow robił hehe bedzie lepiej wtedy mialem jakizs zly dzien;/:P

ocenił(a) serial na 8
karolek88_1989

Do Mack:
Cytat:

"Cytat:

te twoje filozoficzne wywody nie zminia niczego zwyczjnie uwazam ze nie masz racji co do superka

eeee... do superka? Przecież dyskutujemy o serialu Supernatural...."

Do superka znaczy do Supernatural a nie Supermana i tak dyskutujemy o Supernatural :D

ludwisiu

myśle że MAck dobrze wiedział że chodzi i Supernatural :) i chodziło mu o to że Karolek wieśniaczy nazwę serialu, z czym się zgadzam bo 'superek' kojarzy mi się od razu z Supermanem ;P