PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97024
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

powstała kinowa wersja supernatural.Myślę ze fani tego serialu by sie zemną zgodzili(ale moge sie mylić:P:P)

ocenił(a) serial na 10
honey_18

wlasnie ostatnio o tym myslalam ;p tylko ciekawe jaki bylby scenariusz

ocenił(a) serial na 10
honey_18

w sumie to fajnie by bylo. chetnie bym obejrzala. moze kiedys sie doczekamy:)

ocenił(a) serial na 10
honey_18

Popieram. Fajnie byłoby wybrać na to do kina. Ciemność i w ogóle nastrój extra. Tylko, żeby aktorzy byli ci sami, bo nie wyobrażam sobie kogoś innego w roli Sama i Deana.

ocenił(a) serial na 9
honey_18

Taaakk Wszyscy mcie racjee a i aktorzy obowiazkowo ci samiii!!!!bez dwóch zdań;P:P a scenariusz hmm...no skora mają powstać kolejne sezony bo twórcy naszego seialiku mają tyle pomysłów w zanadrzu że napewno stworzyli by genialny scenariusz na wersje kinowaą!!!

ocenił(a) serial na 10
honey_18

a ja jestem zdecydowanie przeciw , serial ma klimat ale jak to oddac w filmie kinowym , nie da się tego zrobic , nie da sie opisac całej historii braci w jednym filmie , a jeśli film miałby wyglądac po prostu jak jeden z odcinków serialu to podziękuje , wyszłoby z tego coś na miare kinowej wersji z archiwum x albo McGuywera , zreszta ja jestem zdecydowanie przeciwny ekranizacji seriali i większosci gier, bo to co sprawdza się w jednym nie zawsze wyjdzie w drugim , ja osobiscie myslałem nad stworzeniem gry na podstawie Supernaturala , to by mogło byc coś , coś w stylu action -RPG , bardzo duża mapa (większa dużo od tej z GTA SA), klimatyczna grafika , swoboda dopierania misji , jeździlibysmy impalą bo świeci , zatrzymywali w motelach i na podstawie dzięnnika ojca albo czytając prase jeździli , robili dochodzenie co , kto i jak i pokonywali co raz to nowych przeciwników, za zdobytą/zarobiona kase kupowalibysmy amunicje i róże bronie , byłby też główny wątek fabularny skupiony na demonie i na mocach Sama , tak wygląda mniej więcej moja wizja gry , szkoda ze nikt nie planuje zrobienia czegoś takiego !!

ocenił(a) serial na 8
spider0

Spider0 świetna wizja gry.Powinni wypuścic taką na rynek.Na 100% bym kupiła.

ocenił(a) serial na 10
honey_18

zgadzam sie z wisienka aktorzy obowiazkowo musieliby byc ci sami ja tez jakos nie moge wyobrazic sobie kogos innego jako sama i deana. spider0 tez ma troche racji bo wiadomo ze nie da sie opisac calego serialu w 1 filmie ale i tak gdyby pojawila sie wersja kinowa na 100000% bym poszla:)
pozdrawiam wszystkich:)