PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97020
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Tvn olewa ludzi czy jak? Nie ma już serialu po świętach.Inne seriale puszczają a tego nie ma.Może była słaba oglądalność ale pora też nie była dobra.Powinni skończyć pierwszą serię a nie przerywać.

cherry17

no nie ma, TVN się wypiął na ludzi i tyle :|

ocenił(a) serial na 10
cherry17

już sie dowiedziałam dlaczego nie będzie serialiku przez najbliższe wtorki. Wiec: to dlatego że no w ten wtorek wiadomo święta a za tydzień natomiast będzie przeniesienie "Bez śladu" z poniedziałku ponieważ jakoze bedzie to Nowy Rok nie będzie normalnych seriali tylko jakieś filmy. Tak więc tydzień później nasz serialik bedzie prawie na 100 % :p mowilam ze to przez święta to mnie nie sluchacie:/

~fanka,
Taka dostałam wiadomosc a czy jest prawdziwa to sie dowiemy

Jensen_Ackles_Blog

ta ciekawe skąd ta wiadomośc, SN nie ma w programie co najmniej do 23 stycznia

ocenił(a) serial na 8
oliina

to prawda. sprawdzałam program i co najmniej do połowy stycznia go nie będzie :/

Jensen_Ackles_Blog

Z tego co można zobaczyć na stronie dla reklamodawców tvn w styczniu Supernatural nie ma. No chyba,że pod wpływem maili coś zmienili ale na tamtej stronce(podającej ramówkę na cały miesiąc) tego nie widać.

cherry17

Trudno żeby w takich godzinach emisji oglądalność była zadowalająca ;]

ocenił(a) serial na 10
cherry17

no niewiem taka wiadomosc dostalam :) a moze kto wie juz niedlugo sie dowiemy zreszta w telegazecie jest napisane ze SN dzis jest-robia z ludzi debili to i moze tym razem tez ale dla nas z korzyscia

cherry17

Dostałam odpowiedź z TVN,że serial zdjęto bo miał małą oglądalność ale ma wrócić na antenę w lutym.Pożyjemy zobaczymy.
Niech zmienią porę i najlepiej dzień emisji na weekend to od razu oglądalność im wzrośnie.No cóż ja to tylko prosty widz a oni być eksperci:/

ocenił(a) serial na 8
avr1003

no własnie o to chodzi. Jak chcą puszczać tak późno to niech wrzucą na piątek lub sobotę, a jakby była taka przyzwoita pora nawet tak jakoś po 21 to mogliby w tygodniu. Dobrze, że w ogóle wrzucą spowrotem.