PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97023
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Myslicie ze to ciekawy serial telewizyjny? Wlasnie dzisiaj przegladaj gazete zauwazylam ze gra tam Jared Padalecki. Czy moze zna go ktos z roli w Kochanych Klopotach? I wlasnie to mnie zainteresowalo, mam ochote obejrzec. Tylko nie wiem czy warto. Warto? :)

Parilatte

Ja nie kojarzę tego gościa, ale serial ogólnie jest w porządku :-).
Jest w nim kilka naciąganych rzeczy, ale to akurat tak bardzo nie przeszkadza.
Tylko najlepiej zacząć oglądać od 1 odcinka, bo w tej chwili na TVNie lecą już dalsze odcinki, bo wcześniej trochę się nim bawili i raz był, raz go nie było i tak na zmianę zleciało kilka odcinków :|.

Parilatte

Poprzegladaj sobie to forum i nie bedziesz musiala glupio pytac, Jareda mysle ze tez wiekszosc tego forum zna i mam nadzieje, ze w gazecie bylo napisane, ze emisja jest od 11 odc, tak pisze zeby uniknac kolejnych swietnych pytan.

ocenił(a) serial na 9
Parilatte

Jeśli interesuje cię Jared, to pewnie warto, w końcu gra w Supernatural jedną z głównych ról. Kwestia jest taka, że "Kochane kłopoty" to całkiem inny gatunkowo serial. Ja bym ci radziła obejrzeć przynajmniej jeden odcinek i samej się przekonać, czy odpowiada ci klimat Supernatural. Ja osobiście dużo bardziej wolę Supernatural niż "Kochane kłopoty".

ocenił(a) serial na 2
Parilatte

Dla mnie ten serial średni, czasami nawet poniżej oczekiwań. Dość tandetny i naiwny momentami, ale efekty ma nawet w porządku... wszystko zależy od tego, czego oczekujesz. ;]

Ja tam czekam na Tajemnice Smallville i Monka ;]

Parilatte

ten serial oplaca sie ogladac jedynie dla przedstawionych miejskich legend i innych tego typu historii, bo sama fabula jest - powtorze wielu poprzednikow - naiwna, schematyczna i prostolinijna. no i czasem ktorys z braci rzuci dobry tekst ;)

ocenił(a) serial na 10
Parilatte

z tego co wiem to jared gra tam chlopaka glownej bohaterki.osobiscie bardziej polecam ci supernatural.ale dzieki ze powiedzialas o "kochanych klopotach" bo tez chcialam zobaczyc jak ona tam gra:)
pozdrawiam