jestem po prostu zdruzgotana taką decyzją..co wtorek siedziałam do późna i czekałam na serial, a następnego dnia wcześnie rano wstawałam na zajęcia. Wcale mi to nie przeszkadzało ;) widocznie TVN woli nadawać ścierwa w stylu "Detektywi" (przepraszam jeżeli uraziłam czyjś gust)...a miało być tak pięknie :(:( pozdrawiam fanów "Supernatural" :)
to samo z Er Prawie 2 lata nie emituja nowycj odcinku.Ile razy wstrzymywali emilisje Cold case lub Bez Sladu.I jeszcze Monk ale on wraca w styczniu wiec skopo.zamiast dawać nowe seriale(ten co emitują zamiast magdy m Krok...)kończyli by elitowac Supernatural do konća!!!!
Pozdro dla fanów Supernatural,cold case,bez śladu i innych seriali z usa
jak dla mnie to beznadziejne że wstrzymali(mam nadzieje ze tylko wstrzymali)emisje "Supernatural" a nawet nie dokończyli z tego co mi sie wydaje pierwszej serii.ja juz sie zaczynam wkręcac w ogladanie tego serialu a tu nagle nie ma.ja tez co wtorek nie moglam sie doczekac co takiego sie wydarzy w danym odcinku :P.mam nadzieje ze jak najszybciej ten serial powroci na antene.pozdro dla fanow "Supernatural":))
Wiecie jak TVN trakyuje widzów - robią jak im się podoba. twierdzą,że niska oglądalność, a nie dali zadnego zwiastuna, nie pofatygowali się, żeby serial jakoś zareklamować, a naprawdę mógłby być przebojem na miare LOST w tv publicznej. Głupki skopały sprawę. Zreszta dla mnie w tym momencie rpzerósł Lost :-) o kilka piętej. Od czasów Archiwum nie dałam się wciagnąć tak bardzo w żaden serial :) wzajemne relacje braci są rewelacyjne, podobnie dobór muzyki czy same historie, choć w zasadzie uważam, że ten serial opiera się głównie na postaciach. Gdzieś w głębi duszy pragniemy doznać czegoś niezwykłego i pokonać zło, dlatego ogądamy takie rzeczy. Ten serial odwołuje się do pierwotnych elementów i dlatego tak działa :-)
Racja! Nie widziałam żadnego zwiastuna, a o serialu dowiedziałam sie od siostry...Serial wg mojego osobistego rankingu jest na pierwszym miejscu;)
U mnie zadziałał wywiad wśród znajomych ;-) Informujemy się o różnych ciekawych serialach - dałam się wciągnąć.
idioci !! jak mogli zniesc to z anteny? jeden z niewielu porządnych seriali :(( Lost, cuda czy gotowe na wszystko kupily inne stacje i to byly swojego rodzaju hity w telewizji!! a taki chlam jak te polskie serialiki czy powtarzane w kolko te same wciskaja sila... i to w te godziny w ktorych by sie chcialo przysiasc przy tv i zrelaksowac się oglądając cos naprawde fajnego!
Też uważam, że TVN troche nie wie, co robi - dobre seriale dają późno, a promują wyłącznie własna produkcje - to im na zdrowie nie wyjdzie. Wybaczcie,ale gdzie Kryminalni,a gdzie Bez śladu czy Dowody zbrodni - nie ma nawet czego porównywać. A o polskich serialach z elementami fantastyki to nawet nie należy mysleć, bo nic dobrego by z tego nie wyniknęło ;-) Ja już miałam głód czegoś fantastycznego i Supernatural wypełniło mi lukę po Archiwum. Szkoda jeszcze, ze TVP Battlestar Galactica puszcza też w okolicach północy...
Zgodzę się z przedmówcą. Kryminalni to nic w porównaniu z serialami zagranicznymi. No, ale czy w Polsce był albo jest jakiś dobry serial??
Zresztą w Polsce nie ma warunków do nakręcenia naprawdę dobrych seriali.
Nie ma warunków, nie ma kasy (chociażby gdyby taki TVN dałwał z 25 % kasy z siana które mają z reklam to kto wie :D) i co ważniejsze NIE MA POPYTU na takie seriale! No jak taki M jak Miłość ma po 9 mln oglądalności no to po co robić coś co w Polsce nikogo nie zachwyci?
No to w takim razie ja jestem jakaś dziwna ;-) Magdy M nie oglądałam, M jak miłośc tez nie, Kryminalni mnie nudzą. Jedyny dobry polski serial kryminalny to według mnie Glina.
No to witaj w klubie dziwnych ludzi :D Ale co zrobić taka jest ta Polska, skoro ludzie wolą tego typu seriale to pozostaje nam... no co nam pozostaje? czekanie na hity z zachodu...
Niestety zostaje nam...kombinowanie ;-) A ja tego nie lubię tak naprawdę, bo z gruntu uczciwa jestem ;) Wydaje mi się, że teraz seriale sa dużo lepsze niż filmy w kinie, przynajmniej niektóre.
Jak to moja przyjaciółka powiedziała: Serial zdjeli z antenty bo pewnie był zbyt ambitny dla przeciętnego widza. ;) A na TVN to szkoda słów...Nie wiedzą jak przyciągnąć widza, juz nawet Polsat wykupił hity jak Prison Break czy CSI: Miami...Najwidoczniej TVN woli zainwestować w kręcenie czwartego (czy któregoś tam z kolei) sezonu Magdy M...Nie chcę się już czepiać bo krytykować każdy umie ;) ale 50 min na Supernatural raz w tygodniu ich nie zbawi ;) pozdr:)
O f*** to jednak te prostaki znieśli serial z anteny już brak mi słów na to co oni robią , do dziś nie moge im zapomnieć tego ze przestali emitować Sg 1
Ja sie tak nie bawie. Jak juz zaczeli puszczac 'Spernatural' to niech to dalej robia.
Swinki jedne xD
Ja też sie tak nie bawie ;)
Oglądałam od pierwszego odcinka, wciągnełam sie a tu patrze ostatnio, przeglądam program i ni ma :/
Zawsze tak jest to jedyny dobry serial IMO od czasów Archiwum i dobrze że chociaż Archiwum wróciło ale Supernatural jest równie wspaniały poza tymi dwoma serialami prawie nigdy nie ogłądałem telewizji, już żal patrzeć na to co oni puszczają i co robią z tak teraz potrzebnymi dobrymi serialami
TVN woli zrobic kolejna serię Magdy M. - niestety. nie rozumiem tylko jednego - przeciez już wydali pieniądze, co im szkodzi puścić serial do końca...