PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97020
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Finał sezonu

ocenił(a) serial na 10

Do tego, jak już informowaliśmy Was wcześniej, po 13 sezonach Jensen pojawi się jako postać inna niż Dean Winchester i według producenta wykonawczego Roberta Singera, fani powinni się przygotować, ponieważ będzie to punktem kończącym sezon. “To dla nas odważny wybór ale myślę, że naprawdę się opłaci” dodaje Dabb.

Co myślicie? jaką postać możę grać Jensen?

MrMonti

Pewnie Deana z tego drugiego świata.

ocenił(a) serial na 10
yvonneD

Jeśli piszę,ze pojawi się jako postać inna niż Dean Winchester to co ty piszesz,ze to może być Dean z drugiego świata skoro było powiedziane,ze w tym świecie co jest Marry z Jackiem nie ma Deana ani Sama

MrMonti

Kogo innego niż Dean może zagrać Jensen? Pewnie Deana :P Brawo Ty

ocenił(a) serial na 10
MrMonti

jeżeli ma zagrać kogoś innego to zapewne pozwoli komuś opanować swoje ciało jak Sam Lucyferowi. Może Michałowi z klatki kto wie, wątpię żeby na stałe zlikwidowali Dean robiąc to stracili by masę fanów (w tym zapewne i mnie), zobaczymy co czas pokaże

ocenił(a) serial na 10
majkim6

Wątpię by na stałe, ale na pewien czas na pewno. Szczególnie po finale 13.

MrMonti

nie będzie to nic nowego. obawiam się że nastepny sezon to będzie walka Sama, Castiela, Jacka oraz Mary z Michaelem w ciele Deana, więc nie jestem tego taki pewien że to tylko przez kilka odcinków.
Głównym przeciwnikiem będzie MIchael, czyli kontynuacja poprzedniego sezony pojedynek II