Tak, jak najbardziej, a 15 i 13 sezony są właśnie najlepsze, ale jeźeli jesteś chrześcijaninem, to wiedz, że 15 sezon będzie w znaczący sposób obrażał twoje uczucia religijne.
dziekuje za odpowiedz, kiedys ogladalem pierwszy sezon, wiecej wtedy chyba nie bylo. myslalem zeby wrocic do serialu i jestem w malym szoku ile jest sezonow. i to chyba nie koniec?
15 sezon ma być ostatni, fakt faktem, że już zapowiadali to samo o 5 sezonie, ale patrząc na to co się odpierdala w 15, sądzę, że będzie to zajebiste i ostateczne zakończenie, nie wierze, że się zawiode. Ale teraz przez koronawirusa opóźnione zostały premiery ostatnich odcinków, pomimo, że wszystko już jest nagrane to została jeszcze postprodukcja która właśnie ma opóźnienia.
Osobiście uważam pierwsze pięć sezonów jako zamkniętą całość i na tym serial powinien się skończyć. Obejrzałem jeszcze sezon 6 oraz 7 i są zdobione strasznie na siłę. Podobno dalej jest lepiej i planuję wrócić jeszcze do Supernatural ale czas pokaże
przyznaje, że 6 i 9 są raczej najgorsze, 7 jest specyficzny i ciężko go ocenić, 8 jest dobry, ale zakończenie trochę durne, jednak każdy sezon ma słabe i mocne strony, no bo np. nie wmówisz mi, że nie wkurzał cię 3 sezon w którym były praktycznie tylko demony, ale gwarantuje, że po 9 jest tylko lepiej, a po 12 to już w ogóle.
UWAGA SPOILER!!!
Już nawet nie chodzi mi o jakość poszczególnych sezonów ale o zakończenie wątków. Popraw mnie jeśli się mylę ale z tego co pamiętam sezon piąty skończył się tym, że Lucyfer został pokonany i odesłany do piekła. Sam Poświęcił życie aby nie dopuścić do końca świata. Jak dla mnie idealne zakończenie historii i dobry moment na zakończenie serialu. Tak jak napisałem skończyłem oglądać gdzieś w połowie 8 sezonu i planuję wrócić do oglądania. Nie ty pierwszy piszesz, że po 8 sezonie jest lepiej.