PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97024
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

...jak dają Supernatural tak późno w nocy i nawet zadnych reklam niedają powiadamiających o serialu.TVN to takie ciemnogrody które nic nirobią w kierunku przyciągania widzów do telewizorów a później sami sie dziwią ze tu ani be ani me(bóraki).

P.S Oni powinni być bardziej domyślni i pomysłowi to moze mieli by wększą oglądalnosc taką jak np.Polsat(bo poco dawać tyle powtór głupich kryminalnych gdzie już odcinki leciały ze 1000000 razy)

ocenił(a) serial na 10
honey_18

Zgadzam się w 100%!!!! Wreszcie ktoś napisał coś rozsądnego!!!! To prawda, że później TVN się dziwi, bo aktualnie uważają, że SN ma małą oglądalność. Beznadzieja...

ocenił(a) serial na 6
honey_18

Zgadzam się z powyższymi komentarzami ;)

ocenił(a) serial na 10
YouStee

ja też sie zgodze tylko te "bóraki" musze poprawic na buraki :) ,ale każdemu się zdarza ,to jak TVN podchodzi do Supernaturala i do potencjalnego widza to już nie ejst śmieszne tylko żałosne,jak można osiągnąć chociażby przyzwoitą oglądalność puszczając serial o północy i nie zapowiadając go żadnymi reklamami , odp nasuwa sie sama ,nie da się ,serial jest z tym bardzo dobrych a nawet rewelacyjnych i potrafi wciągnąć więc jeśli byłby puszczany w porze sory za wyrażenie "zasranych" kryminalnych którzy mi się już przejedli i oglądając reklamy lub nie daj boże sam "serial" odczuwam odruch wymiotny, no dobra przesadzam ale zamiast powterzac mogliby wrzucic supka i jestem pewien że oglądalność stałaby na bardzo wysokim poziomie,peweni ani Losta ani marnego PB by nie pobiła ale byłaby na tyle wysoka ażeby wykupic prawa do 2 serii ,napewno by się im to opłaciło ,ale nei wnikam ,jak dla mnie to Supka jak na razie wogóle nie ma w polskiej TV , mam nadzieje że to co słyszałem a mianowicie że TVP 1 się za niego weźmie i będzie go emitować o standardowej dla TVP porze czyli w czwartki o 20.20 po zakonczeniu emisji Losta 3 , pokarze że jest to bardzo dobry serial, pozdro dla wszystkich fanów i tych którym się poprostu podoba :D