...jak dają Supernatural tak późno w nocy i nawet zadnych reklam niedają powiadamiających o serialu.TVN to takie ciemnogrody które nic nirobią w kierunku przyciągania widzów do telewizorów a później sami sie dziwią ze tu ani be ani me(bóraki).
P.S Oni powinni być bardziej domyślni i pomysłowi to moze mieli by wększą oglądalnosc taką jak np.Polsat(bo poco dawać tyle powtór głupich kryminalnych gdzie już odcinki leciały ze 1000000 razy)
Zgadzam się w 100%!!!! Wreszcie ktoś napisał coś rozsądnego!!!! To prawda, że później TVN się dziwi, bo aktualnie uważają, że SN ma małą oglądalność. Beznadzieja...
ja też sie zgodze tylko te "bóraki" musze poprawic na buraki :) ,ale każdemu się zdarza ,to jak TVN podchodzi do Supernaturala i do potencjalnego widza to już nie ejst śmieszne tylko żałosne,jak można osiągnąć chociażby przyzwoitą oglądalność puszczając serial o północy i nie zapowiadając go żadnymi reklamami , odp nasuwa sie sama ,nie da się ,serial jest z tym bardzo dobrych a nawet rewelacyjnych i potrafi wciągnąć więc jeśli byłby puszczany w porze sory za wyrażenie "zasranych" kryminalnych którzy mi się już przejedli i oglądając reklamy lub nie daj boże sam "serial" odczuwam odruch wymiotny, no dobra przesadzam ale zamiast powterzac mogliby wrzucic supka i jestem pewien że oglądalność stałaby na bardzo wysokim poziomie,peweni ani Losta ani marnego PB by nie pobiła ale byłaby na tyle wysoka ażeby wykupic prawa do 2 serii ,napewno by się im to opłaciło ,ale nei wnikam ,jak dla mnie to Supka jak na razie wogóle nie ma w polskiej TV , mam nadzieje że to co słyszałem a mianowicie że TVP 1 się za niego weźmie i będzie go emitować o standardowej dla TVP porze czyli w czwartki o 20.20 po zakonczeniu emisji Losta 3 , pokarze że jest to bardzo dobry serial, pozdro dla wszystkich fanów i tych którym się poprostu podoba :D