PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97024
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

II sezon na DVD

ocenił(a) serial na 8

Już 19.10.2007 ukaże się w Polsce II sezon serialu Supernatural!!!

ocenił(a) serial na 10
MAG_12

ooo a jaka będzie cena, wie ktoś? bo może bym się skusił :D

ocenił(a) serial na 10
MasterKard

prawdopodobnie taka sama jak za pierwszy sezon

ocenił(a) serial na 10
Nicole_McLean

Czyli...?? (za krótki......................................)

ocenił(a) serial na 9
MAG_12

W Empiku cena DVD Supernatural I sezon wynosiła 137 zł. Zamówienie składane przez internet.

ocenił(a) serial na 10
literatkammk

CO :O :O :O :O :O :O :O :O :O !!!!!!!!!!!

W życiu tego nie kupię jeśli ma być taka cena !! I jak tu nie ściągać seriali z sieci??!!

ocenił(a) serial na 10
MasterKard

137 zl za caly sezon 22 odcinki na 6 plytach dvd to wcale nie jest drogo w porownaniu do cen nowych filmow czyli ok 50 - 60 zl.

ocenił(a) serial na 10
Ovan

Może... nie znam się na tych sprawach bo wszystkie filmy/seriale mam pobrane z Internetu :P

Ale jakoś tak szokująco drogo schodzi u nas Supernatural...

ocenił(a) serial na 10
MasterKard

No dla porownania np. Kompania braci, 10 odcinkow na dvd kosztuje ok. 200 zl, a Supernatural 22 odcinki za 137 zl, poza tym niezle sie caly sezon na polce prezentuje:)

ocenił(a) serial na 10
Ovan

Hehe wszyscy próbowaliście mi wmówić, że 137 za cały sezon to mało... i chyba Wam się udało :D

Odkąd mam Internet to w ogóle nie siedzę w temacie cen gier i filmów :D i CDówek z muzyczką :P

No, ale jak tu nie ściągać jak dają takie ceny (mówię ogólnie że to dla niektórych może być naprawdę dużo)...

A czy na tym DVD jest ten sam lektor co w TV, bo on mi bębenki rozsadza ;/

ocenił(a) serial na 9
MAG_12

Na DVD nie ma lektora, tylko są napisy... niestety samo tłumaczenie pozostawia trochę do życzenia...

ocenił(a) serial na 10
literatkammk

I tak lepsze (złe??) napisy niż ten (cenzura :P) lektor :P

MAG_12

Fakt tłumaczenie średnie, ale 100 razy lepsze od lektora. Ja kupiłam za 146zł ale warto było jakość nieporównywalnie lepsza od tej z sieci poza tym świetne dodatki. Nie mogę sie doczekać 2 sezonu na DVD.