PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97020
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Nie sądziłem, że kiedyś nadejdzie dzień, w którym z utęsknieniem będę wyczekiwał końca tego serialu, ale to co serwują nam w ostatnich odcinkach scenarzyści to po prostu kpina. Żadnego wątku, który mógłby zaciekawić widza, tylko odgrzewanie starych spraw. Nie ma się jednak dziwić skoro Sam i Dean walczyli już na wszystkich frontach (Ziemia- wampiry, potwory itd. Piekło- Lucyfer, demony, Czyściec-lewiatany, Niebo- anioły). Dlatego serial powinien zakończyć na tym sezonie i to najlepiej prawdziwą i nieodwracalną śmiercią naszego ulubionego rodzeństwa.

pekset

Dostali zielone światło na sezon 11, więc na tym się na pewno nie skończy:):)

ocenił(a) serial na 6
shevera

No i ciekawe z kim mają tam walczyć... z Godzillą?

pekset

Po tym wszystkim, co widziałam, to ja już nawet nie wiem, jak to powinno się skończyć, ale wiem, że skończyć się wreszcie powinno ;) Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy: lepiej już było. Bardzo lubię ten serial, ale jego oglądanie robi się męczące.

ocenił(a) serial na 7
tuczyn

Dokladnie. Nie ma nic gorszego, niz obejrzenie odcinka ulubionego serialu i stwierdzenie, ze zmarnowalo sie 40 minut. Ot, ostatni jest po prostym takim zapychaczem, bo ciagnie glowny watek tak samo jak wiekszosc poprzednich odcinkow, czyli nijak.

Zjacer

I wygląda na to, że następny odcinek też taki będzie...

ocenił(a) serial na 9
pekset

W sumie mogliby po 10 sezonie zrobić jakąś roczną przerwę. Coś w stylu: Serial się skończył. wszyscy(nie którzy) załamani a tu nagle takie dzyń, wznowienie serialu po roku bądź dwóch latach. To by było fajne wszyscy by sobie odpoczęli i na nowo serial by zainteresował. Zrobiłam tak sobie między 3 a 4 sezonem i znowu pokochałam ten serial. :D