PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97020
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Czy ktos wie kiedy ten serial bedzie w Polsce??

Paulina_27

No no całkiem ciekawie sie zapowiada
po oglądnięciu pilota musze stwierdzic że powinien być to całkiem niezły serialik który prawdopodobnie wzbogaci moją kolekcje
szkoda tylko że premiera 1 odcinka nie jest jasno sprecyzowana niby w stanach ma być na jesień ale kiedy dokładnie......hmm

Paulina_27

nie łudziłabym się, że bedzie to wkrótce, serial mial dopiero swoją premierę w USA, z tego co mi wiadomo, nadano tam zaledwie 3 odcinki, 1 sezon ma z reguły 21-22 odcinki i chyba najwcześniejsza pora kiedy będziemy sie mogli spodziewać Supernatural w Polsce to wyemitowaniu ich wszystkich co zajmie dobre kilka miesięcy, chociaż znając nasza telewizję, to jesli w ogole go wyemituja to z jakimś 5letnim opóźnieniem :P

anyanka

Może nie być tak żle... Nowiusieńki serial Chirurdzy emitowany przez TVN jest z 2005r. W ameryce leci 2 sezon, a u nas pierwszy....

ocenił(a) serial na 9
mietekczeslav

to nie jest regułą :)
smallville w usa leci 5 seria a u nas 3 dopiero :]

ocenił(a) serial na 9
w00cash1234

Bo polsat zaczal emitowac chirurgow w niedlugim czasie po premierze w USA. A jak TVN zaczal puszczac pierwszy sezon smallville z 2 letnia obsuwa, to z takim opoznieniem beda wszystkie sezony.
Albo TV4 i Threshold - puscili pierwszy odc w kilka miesiecy po premierze w USA (wydaje mi sie jednak, ze jest to spowodowane tym, ze zakonczyli juz produkcje i amerykanie chca jeszcze cos z tego serialu wyciagnac).
Takie seriale, ktore sa wielkimi hiciorami i jest pewne, ze beda kolejne sezony, to puszczaja u nas zwykle okolo 2 lat po premierze.

ocenił(a) serial na 8
Paulina_27

http://supernatural.forumer.pl [supernatural.forumer.pl] --) "Supernatural" na TVN?

ocenił(a) serial na 9
Dream

To jest raczej pewne(choc nie czytalem tego forum, wiem to z innego zrodla) tylko nie wiadomo czy juz tej jesieni czy jeszcze nie.
fajnie ze TVN ma umowe z WB. Dzieki temu mamy Smallville, COLD CASE, i bedzie INVASION(tez nie wiadomo, moze nawet w tym roku) i wlasnie SUPERNATURAL.